< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (296. sayfa)
-
-
Baktınız çok reklam çıkıyor sizi ondanda kurtarmanın bi yolu var. Telefonun ayarlar kısmına girin bağlantılar diğer bağlantı ayarları özel dns en alttaki seçeneği tıklayın ve oaraya dns.adguard.com yazın kaydedin. Bitti hepsi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro olanında reklam yok sanırım. Ücret ne kadar? Bilginiz varmı?
-
Ben Windows Phone kullanmıştım zamanında hocam. Kısıtlı sisteme onunla alışmıştım fakat uzun süredir Android cihaz kullanıyorum. İnşallah alışabilirim. Şu anlık zorluk çekiyorum kullanış açısından. Alışamazsam S22 ailesinden birine geçiş yapabilirim.
-
Samsung A71 için planlanan güncelleme tarihini 28-30 Mayıs olarak güncelleme yapmış hocam. Benim isyanım bu cihazın alt modeline verilip bu cihaza verilmemesi. Elbet Android 12 verecekler fakat bu kadar geç olması can sıkıcı. Güvenlik güncellemesi ona keza canları ne zaman isterse o zaman veriyorlar. A51 bu cihazın alt modeli olmasına rağmen Türkiye romunu 29 nisanda yayınlanmış.
-
Yani ıphonlar çok sağlam hatta bence ömürlük cihazlar ama işte işletim sistemine alışmak lazım. Hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pro yazan iyi değil ben pek beğenmedim. Bu daha iyi açıkcası. Ücret yok satın alamıyosun tamamen ücretsiz
Pro olmayanın linkini bulamadım hocam kaldırılmış heralde özelden link atabilir misin
Bunu yazınca hiç bir uygulamada reklam çıkmıyor. İyi bir şey.
Pro olmayanın linkini verdim zaten. Pro yaramaz bu daha fazla içeriğe sahip
Yukarda linki verdim. Hem normali hemde prosu mevcut. Denedim linkler çalışıyoor.
Aynen çok iyi oluyor. Sanki reklamlı uygulamaları satın almışız gibi
Bu uygulamanın en güzel taraflarından biride tüm ulusal kanalları bir gün öcesine kadar ger sarıp izliyebiliyorsun. Mesela bugün 19.00 haberler başladı izliyosun geri sararak dünün haberlerini izleyebilirdin. Kaçırdığın dizileri izle falan.. inat box liste 2 bölümünden
Ben bunu yapınca telefonda internet bağlantısı gidiyor. Özel dns bağlanılamadı uyarısı veriyor. Sadece "dns.adguard.com" yazıp, kaydet deyip kapatıyoruz doğrumu? Başka bir şey yapmaya gerek varmı?
-
-
Beklenen güncelleme geldi hayırlı olsun
Aynen öyle başka bişey yapmaya gerek yok. Bu arada güncelleme geldi
bu android 12 değil ama
-
Hocam bu android 12 değil ki, bana da gelmiş ama emin olamadım şimdi. Yüklesekmi? Bilen varmı ne olduğunu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X