İnsan bari birazcık arayüz değiştirir, kameraya yeni modlar ekler vs.. :) |
Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (298. sayfa)
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be sonunda geldi demek
-
sammobile da a71 için android 12 göründü arkadaşlar kontrol edebilirsiniz...
sammobileDownload Samsung Galaxy A71 SM-A715F TUR Turkey firmwarehttps://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a71/firmware/SM-A715F/TUR/#SM-A715F
-
Telefon sanki daha bi ağırlaştı:)
Kılıf varsa çıkar hocam :)
Ram plus boyutunu kaç yapmak lazım? Mantıklısı nedir? Yani bu mevzunun mantığı nedir tam olarak?
-
Dertsiz başımıza dermi aldık ne 11 iyiydi sanki. Neyse ben sammobileden indiriyorum temiz kurulum yapacam. Yada bi kaç gün beklerim . Bakalım iyimi sizler memnunmusunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda bilgisi olan yok mu? Telefonda zaten 8 gb ram vardı. Son derece hızlıydı. Şimdi ram plus menüde 2-4-6-8 seçenekleri var. Ram plus depolama alanını kullanarak ekstra ram sağlayacaktı. Menüde bulunan seçeneklerden, örneğin 8 i seçtiğimizde ekstra 8 gb daha mı eklenecek? Yani 16 gb ram mi olacak? Ben 8 i seçtim ama sanki eski durum daha hızlıydı. Bilen biri aydınlatsın lütfen.
-
Evet ram plus 8 GB yaparsanız 16 GB olacak. Ben öyle yaptım. Ama zaten hızlı, fark belli olmuyor.
Dediğiniz gibi, 8 gb yi seçtim ama ben farkı anlayamadım. Bir esprisi yok gibi sanki.
-
Hiç birsey anlamadım ben bu güncellemeden hiç bir fark yok
Fark olmaz olur mu hocam? Ram plus gelmiş
Gerçekten de ben de hiç bir fark görmedim.
-
8gb olan fiziksel bir parça, bir program vasıtası ile nasıl sanal olsa dahi 16gb olur? Var mı böyle kolaylık, kim bulmuş bunu. Bütün dünya deli mi insanlar Ram arttırmak için yeni parça yeni cihaz alıyor sistem yükseltiyor. Sadece yapabilecekleri Ram belli bir yere kadar dolduktan sonra arka plandaki uygulamaları kapatabiliyorlardir. Gerisi hikaye.
Yaptık bakalım güncellemeyi çok bi fark olmadı gibi bi kaç gün kullanalım bakalım.
-
Program değil hocam. 128 GB belleğin 8 GB ekleniyor. Yani yine fiziksel hafıza.
O zaman iyiymiş. Arkadaslar niçin diyor ki bir şey fark etmedi. Ek 8gb Ram fark etmez mi :)
Sabahtan beri kullanıyorum. Hız olarak hiç bir fark anlayamadım. Gerçi hiç bir konuda fark görmedim
-
Eğer bildirim merkezine sabit mesaj gelip kaldıramazsam güncelleme ile ilgili güncelleme yapacağım. Gelmez ise yapmayı düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 26 Mayıs 2022; 16:53:11 >
Yap hocam değişiklik iyidir . Gerci ne değişmiş tam olarak anlamadım ama :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X