Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.366
Cevap
59
Favori
360.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben güncellemeden sonra google play sistem güncellemesini + google play store/galaxy storedan uygulama güncellemelerini ve üstüne wipe cache işlemini yaptım. Şimdilik bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 27 Mayıs 2022; 15:47:19 >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt

Bende güncelleme sonrası hard reset yaptım. Programları yeniden tek tek kurmaya üşeniyorum ama 1 defa temiz kurulum yapmak iyidir sanırım. Nasıl olsa uzun süre bu sürümü kullanacaz.

İki çeşit cache vardı hocam. Birinde komple programlar gidiyordu factory reset gibi birindede data cache idi heralde hiç bir şey gitmiyordu değil mi? Nasıl yapılıyor idi tuş kombinasyonu ile?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Önce smart swich ile cihazın tam yedeğini alın. Hard reset yapacaksanız data factory reset yapacaksınız.

Sizin dediğiniz konu Odin ile yazılım yüklerken home.csc dosyasını kullanırsanız verileriniz gitmez. Sadece CSC yazan dosyayı kullanırsanız her şey silinir.

• Daddy01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Birde bu Ram Plus olayında 8gb ayarladım. 8gb hafızadan gitmesi gerekiyor yanlış bilmiyorsam. Fakat cihaz hafızası eskisi gibi görünüyor. 40gb dolu idi benim hala 40gb gösteriyor

Boş kaçtı? Şimdi kaç?

Wipe data/factory reset = Herşey sıfırlanır. Yedek alarak factory resette yapabilir siniz. Tercih size kalmış.

Wipe cache partition = Sadece eski yazılım kalıntıları vs. temizlenir.

Recovery mod ekranına telefonu şarj kablosu ile pcye bağladıktan sonra kapatıp, (kapalıda bağlayabilir siniz fark etmez) şarj animasyonu başladıktan sonra ses yükseltme ve güç tuşuna basılı tutup, galaxy A71 vs. yazılı ilk açılış ekranı gelince tuşları bırakarak girebilir siniz hocam.

Cihaz hafızası ram plusda oynama yapmadan önce 40gb dolu idi. Ram Plus i 8gb a ayarladım yine 40gb dolu. 48 GB a çıkmadı yani. Toplam cihaz hafızası da hala 128gb. Hiç bir değişiklik yok

Teşekkürler hocam. Pc ye bağlamadan yapılmıyor mu artık?

Bende uğraştım ama yapamadım  Muhtemelen yapılmıyor hocam.

Anladım hocam. Şu anda teldeki smart swich ile yedek alsam, daha sonra telefon ayarlarından fabrika ayarlarına dön desem pc ye gerek kalmıyor. Kalmıyor ama temizlik açısından yeterli olacak mı? Çünkü şu anki sistemden yedek almış oluyorum daha sonra tekrar yüklüyorum.

Bence yeterli hocam. Sonuçta işletim sistemi sıfırlanıyor. Üstüne ayarlarınızı ve uygulamalarınızı geri yüklemiş oluyor sunuz.

Çok kafaya takıp, uygulamaları sıfırdan kurup, ayarlamakla uğraşılmaz hocam. Yedekten geri yükleyip, geçin.

Yedekten geri yükleme ile tam anlamı ile temiz kurulum olmadığını söylüyorlar ama öyle bile olsa en kötü wipe cache işlemini bu yolla yapmış oluyor sunuz. Kaldı ki bende sadece o işlemi yaptım ve o şekilde kullanıyorum.

Teşekkürler hocam heralde sizin gibi yapacağım

• Dun güncellenmiştim ve şu an işletim sistemi oturdu 11 den daha iyi su an su gibi akıyor cihaz

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt

çok büyük olduğu için cebine koyunca cok belirgin çok kabarık oluyor ama video izlerken veya oyun oynarken daha iyi oluyor boy olarak bence kullanımdan kullanıma insan dan insana değişir

ihtiyac halinde aliyor surekli almiyor yani.. 8gb ram doldurdun diyelim oradan ihtiyaci kadar olani aliyor..

• kucukesnaf38 K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

Hard reset yapmak için...

Önce smart swich programı ile SD karta telefonun tam yedeğini alın.

Telefonu kapatın.

Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın.

Ses açma ve power tuşuna birlikte basın.

Telefon recovery moda geçecektir.

Ses tuşları ile wipe data factory reset üzerine gelin.

Power tuşu ile seçin.

Gelen uyarıyı yine ses tuşu ile seçin ve power tuşu ile işlemi başlatın.

İşlem bitince ses tuşları ile restart system now üzerine gelin ve power düğmesi ile okeyleyin.

Telefon fabrika ayarlarında başlayacaktır.

Unutmadan:::

Google çalınmalara karşı telefonları koruma altına almış. Odin ile rom atınca bunu izinsiz işlem olarak görüyor ve telefon sıfırlanmadan önceki gmail, desen, pin gibi bilgiler istiyor. Bu bilgileri unutmayın. Yoksa telefonu açamazsınız...

Sorumluluk reddi beyanı...😎

Teşekkürler hocam. Sanki kullandıkça hatalar azalıyor gibi. Bakalım ne olacak

Ben daha önce odinle hindistan romu yüklemiştim. Temiz kurulum yaptım. Hiç bir problem yok. Nazar değmesin...

• 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.