Evden çalıştığım için çok fazla resim çekemedim şimdilik dışarıda ama 1 tane çektim hemen ayaküstü. Üstteki a72, alttaki S21. Düsük ışık çekimlerinde ve ön kamera da S21 çok daha iyi bu arada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Arkadaş samsung iyice suyunu çıkardı.daha ürün piyasaya çıkmadan kendi sitesinde 4899a sattığı ürün mediamrkt de 4699.ilk alan adamın suçu ne.alanlar iade etsin bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarihte az görünür şekilde hepsiburada mediamrkt 'den pahalıya telefon satıyor.4599 yakındır hepsiburadada
Teşekkürler kardeşim beklediğimden daha iyi cekiyor a72 güncellemelerlen daha iyi hale gelecektir firsatini bulursaniz bol resim ceker paylasirsaniz sevinirim gunduz dışarısı'nin ve gece cekimleri tekrar hayirli olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklemek istemedim ama zaten tonla saçmalıklar yaşadım. Bankayla problemi çözemiyoruz şu anda. Çözdüğümde sipariş geçeceğim ve Samsung Türkiye'nin rezil stratejilerinden ötürü bu ülkede alacağım son Samsung cihaz olacak. Sonrası artık yurtdışından alıp getirip burada kayıt yaparım. Yeter ki Samsung Türkiye para kazanmasın. 3 gün boyunca toplam 10-15 cihaz sattılar. Sonra ne olduysa A52 kalktı. Alan kişilere ne zaman kargolanacak belli değil. A72 desen daha bugün fiyatı 200 lira düşmüş. Dalga mı geçiyor bunlar? Madem elinde yeterli stok yok ne diye desteyle satış yapıyorsun? Bir gün hb'den bir gün n11'den bir gün de kendi sitelerinden sattılar. Destek birimine bir şey soruyorsun bilgimiz yok diyorlar. Bir marka ancak bu kadar kötü temsil edilir.
Anladım ama aradaki farka değecek kadar bi özellik yok a72de.ve daha büyük ve kaba bi tlf.tabi karar sizin.
Eliniz büyükse sorun teşkil etmiyor. Ben bugün mağazda denedim biraz. Arkası dandik haliyle. Mate 8 kullanıyorum 5 yıldır. Bana çok büyük gelmedi
Mağazada a52 ile ilgili bilgi alabildiniz mi?
Henüz gelmedi dedi. Onlarda bilmiyor ne zaman geleceğini
-
quote:
Orijinalden alıntı: vfnv
Arkadaş samsung iyice suyunu çıkardı.daha ürün piyasaya çıkmadan kendi sitesinde 4899a sattığı ürün mediamrkt de 4699.ilk alan adamın suçu ne.alanlar iade etsin bence.Mediamarketten kalkti sanirkm
N11 hala 4699
Mediamarkt kaldırmış hepsiburada satıcıları başlamış satmaya 4785tl.daha yaygınlaşmadan fiyat düştü.
Aslında alabilirm 4700e ziraat kart varsa sonradan peşin fiyatına 6 ya bölüyor. Bilemedim hala alsammı
Hayırlı olsun hocam. Pil performansı iyi görünüyor. Peki stereo hoparlör performansı nasıl sizce?
Ben şahsen çok beğendim. LG G7 gibi mükemmel bir ses seviyesine sahip cihaz kullanıyordum ki ona göre bile netlik ve derinlik olarak kıyas etmez. A72 açık ara önde. Belki ses çıkışı bir tık G7 yüksek olabilir ama kalite derinlik ve detay olarak açık ara iyi. Ben memnun kaldım.
s8+ 'dan geçilir mi? değişim kampanyasında 1550 tl ye sayıyor ?
-
bugün sordum bize gelecek dediler hem online dan hem mağazadan sordum. Bu ay içerisinde inceleyebileceksiniz dediler. M51 hiç mağazaya gelmedi. a72 gelir çünkü a71 de satılıyor
-
Kardeşim telefonun iyi ise bir sorunun yoksa ihtiyaçtan da alamıyorsan gerek yok. Bu iş dipsiz kuyu gibi. Seneye daha iyisi çıkar bu ucuzlar. Baksana şimdiden 200 TL ucuza bulabiliyorsun. Daha bu doğru dürüst çıkmadan A80 duyurmaya hazırlanıyorlar. Yani diyeceğim o ki ihtiyaç olmadan kıpırdama. Benim arkadaşım da J7pro var bugün bi baktım çocuk 4 senedir kullanıyor ekranda canavar yani niye değiştirsin ki. Deymez. Haaaa ihtiyaç vardır o ayrı. Selametle
pilini değişim istiyor ha o bişi değil serviste verir değiştirirsin ama 4 senedir sıkıldım telefondan , yenilik istiyor insan birazda ondan dolayı değişitirmek istiyorum. m51 düşünüyordum a72 çıktı yetişemiyorsun ki hiç bi şekilde. Elimdeki az buz biraz para ediyorken değişeyim dedim. Yoksa s8+ stabil bir sorun yaşatmıyor güvenlik yaması güncelliyorlar sadece andorid 9 da kaldı başka da bişi yok yani
-
İşi gücü bıraktım iki teli karşılaştırdım 😅 Kardeş sen S8+ ı sadece ekran olarak bile ararsın gibi.😉
S8+ plus eskidi gerçekten. A 72 ye geçmen çok mantıklı bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X