< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (48. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tamam hallettim erişebilirlik ekran yardımı kapattım yok oldu
-
15 günlük 11 kullanıcısı olarak bir iki kelam edeyim. Uzun süre Samsung android kullandım. Tarafsız bir yorum yaparsam 11 Güzel cihaz. Düz kullanıcıyı temiz bir buçuk gün batarya götürüyor ileriye doğru ne olur bilemem. Kasa kaliteli ekran ise güneş altinda dinamik amoled ile karşılaştırdığımda biraz sönük kalabiliyor. fakat bataryayi perişan eden iyi bir ekran mi yoksa bu mu olsun dersen 11 kabul edilebilir diye düşünüyorum.
ben neden bunu aldım dersem 6-7 bin bandında bu kasa işlemci kalitesinde Samsung tan karşısına koyabileceğim bir model yoktur. Yine de mutlu muyum hayır verdiğim paranın karşılığını alamadım. Hotspot internet paylaşımı sürekli kopuyor. İnternete ne oluyor kopuyor sözü duymaktan şimdiden fena halde uyuz oldum. galiba Apple in huyu böyleymiş. Bunun yanında NFC olmaması.
insanlar bu markayı öyle bir yere koymuş ki anlatıyorsun aman oda bisey mi çok güzel telefon diyip çıkıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet bu internet problemi babamın iPhone 12'sinde de var. Benim A52'nin wifi ile full çektiği yerde onun wifi tek diş veya iki diş çekiyor anca, rezillik bence. Ben de bir ara onun cihazını kurcalayarak ios'a biraz sempati duymuştum ama ne yaparsam yapayım android'in özgürlüğünü ios'ta bulamayacağım için vazgeçtim.
-
4 aylık A72 cihazımı satıyorum. İlgilenler bakabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar telephoto kamerasında gece modu var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyye -- 2 Eylül 2021; 11:25:53 > -
Hangi telefonda varki telefoto gece modu
normal lens takılan. Kameralardabile yok arkadaşım saçma sapan soru sormuşsun
-
-
iPhone 8 plus dan sizce bu telefona geçilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçilmez bence hocam en azından s20 fe sd işlemcili modele geç derim
Bir kaç şey okudum da bu telefonla ilgili ısındığında program kapatması hatalar vermesi yada ekran parlaklığı kısması gibi?
Ben hiç yaşamadım, hatta ısınma olayı da pek olmadi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi vatandan inceledim sd modeli. Arkası çok fena plastik ama kılıf kullanılcağı için önemsiz. 4000₺ veriyorlar benim iphone 8 plusa. Geçsem mi acaba…
Pardon ben a72 için yazdınız sandım, fe için ısınma olayıni okudum bende.
Bu konu altında şimdiye kadar olan toplam 48 sayfanın en az 45-46 sayfası telefon karşılaştırması.
Bu telefonu yeni aldım. Volte desteği varmı?
Diğer Samsung telefonlarla görüntülü görüşme özelliğini nasıl aktif edebilirim? Arama ekranında görüntülü görüşme seçeneği yok.
Merhaba volte desteği mevcut rehberden 1 kişiye tıklayınca kamera işareti çıkıyor görüntülü arama icin
Aslında gereksiz karsilastirmalari ayrı bir konuda yapsalar birda sorunlar özellikler güncellemeler cihaz hakkında bilgiler paylaşılır sa daha iyi olur bende a71 den geçtim bu cihaza
-
Aboneliginiz aktif değil sanırım volte bende açık ama bende de menüde yok ama ana sayfada volte sembolü varquote:
Orijinalden alıntı: Node
Alıntıları Göster
Menüden o özellik kalkmış sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 14 Eylül 2021; 20:11:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X