soğanlık kvk servise verildi 1 saat içinde son yazılım yüklenerek telefon teslim edildi teşekkürler servis çalışanı arkadaşlar. Telefona güncelleme gelmiş şarjı bittiği için yükleyemeden çökmüş. |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (47. sayfa)
-
-
Dün beyaz rengini alarak aranıza katıldım. Cihazda şu ayarı yapmalısın, bunu yapmalısın çok faydasını görürsün şeklinde bir uyarınız var mı ?
-
A72 neden s20 fe veya m51 kadar popüler olamadı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence A52 bu telefonun önüne geçti. Fiyat farkına değecek bi özellik sunduğuna ikna edemedi kullanıcıyı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında iknalık bir durum da yok ki. Büyük ekran, daha uzun süre giden / daha hızlı şarj olan pil ve ois desteği istiyorsan cihaz bu. Bunların dışında aynı cihazlar zaten.
-
Merhaba teknosada 5200 tl ye almaya düşünüyorum tavsiye edermisiniz ? Islemci degismis heralde bu telefonda hangi işlemci almamız gerekli? Amazondanmı alsam acaba
Cihazda değişen bir şey yok, sanırım A52 5g sizin bahsettiğiniz. En uygun fiyata nereden bulursanız alabilirsiniz.
Teknosadaki calısan dedi de islemci cok ısınıyordu degiştirdiler felan diye.Cift sim mi tek sim mi var mı acaba ? 5200 degen bir telefonmu hocam?
Hocam nereden kaca aldiniz acaba?
Mediamarkt, 5199TL
Hocam işlemci değişme işi s20fe de oldu exynos 990 işlemci sorunluydu ısınma sorunu vardı yeni gelen s20fe lerde snapdragon 865 ile geldi.A72 de ısınma sorunu yok snapdragon 720g ile geliyor işlemci değişmedi.
-
Hocam s20fe de baktimda a72 ile farkı varmi hangisini tercih edelim bayan kullancak ? S20fe a72 iphone11 arasinda kaldım. Apple ekran biraz kücük geldi
Teknosa ile mediamarkt de ikisinde stok vardı.Hangisinden alsam acaba hocam bende?
Hocam s20fe 8/256 g780g olan versiyonunu alın bu model sadece samsung shop da satılıyor mağazalarda 6/128 versiyonu var sakın g780f olanını almayın g780f olan model exynos 990 işlemcili ve ısınma sorunu var. Bende a72 den geçtim s20fe ye.S20fe nin a72 ye üstün yanları snapdragon 865 amiral gemisi işlemci lpddr5 ram ufs 3.1 depolama birimi sony imx 555 amiral gemisi ana kamera sensörü 120 hz ekran tazeleme 4k 60 fps video kaydı bütün video çözünürlüklerinde video sabitleme çalışıyor ama ön kamera vasat memnun kalmayabilirsiniz g780g modelini bir mağazada deneyip bakın kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj ip68 su ve toz geçirmezlik sertifikası wifi 6 desteği samsung dex desteği.A72 nin s20fe ye üstün olduğu yerler batarya kapasitesi büyük ve batarya çok daha uzun gidiyor eğer büyük ekran seviyorsanız a72 6.7 inç s20fe 6.5 inç a72 bir yıl daha fazla güncelleme alacak.
-
Bende iphone11 i elimden çıkarıp tekrar a72 alarak androıde döndüm oh be bitmeyen batarya dünya varmış
-
Dün medya marktan siyah renk olanı aldım 8 gb ram 128 gb olan 5.200 tl
-
iPhone 11'den memnun değil miydiniz?
Memnun kalmadım pc den fotoğraf yüklemek bir dert
telefondan fotoğraf belgesi atmak ayrı bir dert
bataryası ayrı bir dert aman benden uzak dursun
5.5 ay zor dayandım androidin gözünü seveyim
-
iPhone 11 için iyi diyolardı genel olarak o sebepten sordum. Keşke az daha koyup S20 FE alsaydınız, A72 ederinden biraz pahalı bir cihaz.
S20 pro da kullandım 20 gün sürdü zırt diye pili durduk yerde tükeniyor yamuk ekran sevmiyorum birde en iyisi a72 daha önce a70. a71 kullanmıştım zaten
birde şu ekrandaki soluk görünen 4 yoncalı uygulamayı ekrandan nasıl kaldırırım
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X