Sorun yok muhtemelen :) Ben güncellemenin faydasını bayağı gördüm, karanlık ortamda grenlenme azaldı, fotoğraf kalitesi arttı, yüz tanıma hızlandı, fotoğraf netliğini artıracak yapay zeka desteği geldi, Haziran güvenlik ve google play güvenlik güncellemeleri geldi. |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (45. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: barsoy
Alan mı yok; kimse de sorun mu yok nedir 2 güne bir mesaj atılıyor konuda.
Yaklaşan alarm bildirimi sadece 5 dk kala haber veriyor. Hiç zahmet etmese de olurmuş. Yarım saate çıkarayım dedim öyle bir ayar yok
Kamerada tarih damgası koyma da yok onun yerine sabit filigran var(bu foto a72 ile çekilmiştir şeysi). Galeride sonradan tarih damgası yapılabiliyor sadece. 2 culay 2021 fıraydey
1küsür gigabitelık güncelleme ile sanırım planlı eskitmenin ilk adımlarını yaptı samsung her zaman yaptığı gibi. Çünkü ben güncellemenin bir faydasını görmedim
LG nerdesin dön geellBen yıllardır Google Saat uygulamasını kullanıyorum.
Arka plan etkinliğine izin verince 1-2 saat önceden bildirim panelinde etkin oluyor.
-
Samsung Galaxy A72 ile mobil fotoğrafçılık tüyoları
-
Samsung mobil sektörde var olduğundan beri hiçbir zaman planlı eskitme yapmadı. Cihazı çıktığında satın aldım. Nisan ayının ortasından bu yana hiçbir sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TwinPowerTurboSamsung mobil sektörde var olduğundan beri hiçbir zaman planlı eskitme yapmadı. Cihazı çıktığında satın aldım. Nisan ayının ortasından bu yana hiçbir sıkıntı yok.
Bundan 10 yıl önce aldığım samsung note 2'nin yaptığı son güncelleme bloatware'ler ile doluydu ve geri dönüşü de yoktu. Zaten eskimeye başlayan donanım bir de bunlar eklenince telefon kullanılamaz hale geldi
Merhaba hocam,kamera ya da baska konularda a52den gunluk kullanimda ne gbi farklari var sizce? Suan tam bin tl lik bi fark var. Oyun oynamam,standart bi kullaniciyim. Foto cekmeyi severim
Arkadaşlar bu cihaz aptx veya aptx HD destekliyor mu? Hifi müzik destekleyen cihazlar bakıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratteas -- 4 Temmuz 2021; 12:22:51 >
Evet aptx destekliyor ama aptx hd desteği yok.
-
-
Play Store'a gir. Finelock indir. Apkmirror sitesine git Goodlock , Theme Park ve Keys Cafe uygulamalarını kur. Finelock'u aç Keys Cafe'ye gir ve klavyeyi istediğin gibi ayarla. Mesela klavyenin altına emoji tuşunu ekledim ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim oldu sonunda. Finelock güzelmiş, navigasyon tuşlarından saate kadar hep değiştirdim.quote:
Orijinalden alıntı: rjopkq
Play Store'a gir. Finelock indir. Apkmirror sitesine git Goodlock , Theme Park ve Keys Cafe uygulamalarını kur. Finelock'u aç Keys Cafe'ye gir ve klavyeyi istediğin gibi ayarla. Mesela klavyenin altına emoji tuşunu ekledim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 8 Temmuz 2021; 19:19:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dun gece 4600du carrefour da ama garantisinden emin olmadgm icin almadim. Muhtemelen ithalatci garantiliydi
Klavye tuşlarını silebiliyorum ama ekleme yapamıyorum, nasıl oluyor acaba
-
Yukarıdaki sekmelerden istediğin tuşu bul ve basılı tutarak nereye koyacaksan sürükle 👌
Teşekkürler, mantığı tam anlayamamışım, şimdi oldu 👍🏻
Arkadaşlar eşime telefon alıcam, tek kriter fotoğraf çekimi iyi olsun. Ben tabi sadece buna bakmam A72 ve s20fe arasında kaldım, sizin görüşleriniz nelerdir
S20 FE için snapdragon işlemcili modele bakmanızı öneririm. Exynoslu model'de ısınma pil performans sorunları mevcıt.
A72 256 gb olan model artık N11 Hepsiburada da bulunmuyor.
Samsung tekrar getirir mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: kyoshocu
A72 256 gb olan model artık N11 Hepsiburada da bulunmuyor.
Samsung tekrar getirir mi acaba?Amazonda bugün stoğa girdi hemen aldım. 5199 a aldım, şuan fiyatı yükseldi geri.
Fiyat farkı çok değil gibi. Kendim A72 kullanıyorum, memnunum, hiçbir problemi yok. Fiyat farkı az. Bundan dolayı S20 FE öneririm.
Ekleme: Snapdragon versiyonu. SM-G780G
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinPowerTurbo -- 17 Temmuz 2021; 21:18:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X