Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
28
Favori
124.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 25 Haziran 2021; 10:45:23 >
  • Arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş.

• Türkiye'ye güncellemeler biraz geç geliyor ama nihayetinde geliyor. Yeni güncellemenin boyutu baya büyük. Hayırlı olsun
    Samsung Galaxy A72  [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fark ettiğim şey, tam ekran hareket gecikmelerini neredeyse bitirmişler. Pil biraz daha iyi dayanıyor.

Ek: Şimdi fark ettim. Yüz tanımayı karanlıkta bile rahat açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rjopkq -- 29 Haziran 2021; 15:31:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüz tanımada default olarak hızlı tanıma kapalıydı şimdi açmışlar ben gene kapattım. Değişen bişey yok.

Parmak izi tanıma da hala kötü

• barsoy kullanıcısına yanıt
    Parmak izi tanıması kötü değil hocam. iPhone'da parmağın ucuyla açmaya alıştığımız için bunda da aynısını bekliyoruz. Parmağın tamamını okuyarak açıyor, tarzı farklı sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Türkiye'ye güncellemeler biraz geç geliyor ama nihayetinde geliyor. Yeni güncellemenin boyutu baya büyük. Hayırlı olsun

Demek ki güncellemeler mutlaka 3 ayda bir gelecek değilmiş.

Gerekince güncelleme veriliyor. Samsung Galaxy A72  [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Yüz tanımada default olarak hızlı tanıma kapalıydı şimdi açmışlar ben gene kapattım. Değişen bişey yok.

Parmak izi tanıma da hala kötü

Hocam en sık kullandığınız parmağınızı iki kere tanıtınız ve parmağınızı tam yerleştiriniz.

• Ben yüz tanıma ve parmak izi yanında desen kilidi de kullanıyorum.

Fakat Samsung'un desen çizimi çok kötü; iki nokta arası direkt bağlanmıyor.

Desen kilidi kullandığım önceki telefonlarım çok rahattı.

• Görüntülü konuşmada ses sorunu hala devam ediyor mu? Bir de dış ortamda ahizeden sanki ses çok az geliyor sizde de öyle mi?

• Ya anlamadığım şey sol başparmağımı tanıtmada hiç sorun yaşamadım, genelde tek seferde de açılıyor ama sağda hem tanıtmakta zorlanıyorum hem de tanıttıktan sonra kilit açmakta başarısız. Ne yanık ne yara var.

• Yeni güncelleme özelliklerinden aşağıda ekran görüntüsü koyduğum özelliği deneyebilen oldu mu?
    Samsung Galaxy A72  [ANA KONU]

Galeri size fotoğrafla ilgili öneri de bulundu mu?

• Yeni güncelleme ile biz son kullanıcıların farkedebileceği gibi yeni navigasyon hareketindeki lag gitmiş görünüyor. Kamera özelliklerini henüz deneyemedim. Parmak izi okuma benim açımdan hala aynı. Bununla ilgili sorun yaşayanlar parmak izi okuturken her iki baş veya işaret parmaklarınızı okutun aynı anda ekran koruyucu kullanıyorsanız Ayarlar Ekran menüsünden dokunma hassasiyetini açın. Güncellemenin boyutu baya büyüktü 1.1GB kadar mutlaka kaput altında bir çok düzenleme yapılmıştır.

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Galeri de aşağıda sağ üç çizgi önerilerde veriyor böyle bir seçenek, şimdi farkettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Galeri de aşağıda sağ üç çizgi önerilerde veriyor böyle bir seçenek, şimdi farkettim.

Tamam şimdi gördüm ben de teşekkürler

• Birkaç gündür sattığım kitaplarımın tek tek fotoğrafını çekiyorum ve iyi ki Galaxy A72 almışım diyorum.

3x optik zoom'lu telefoto kamera çok işime yarıyor.

"Gereksiz ya, A52 al geç" diyenler çok yanlış yapıyor.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

SM-G781 kodlu olması lazım kodunun.

Ben mi yanlış biliyorum.

• astegon kullanıcısına yanıt

Yok hocam SM-G780G Snapdragon 865 li olan model g781 5g olan modeli oda türkiyede yok zaten.

• RideR Station R kullanıcısına yanıt

Evet hocam öyleymiş. 781 olan 5G'lisi.

Ama çok güzel bir fiyata gelmiş. A72'den biraz pahalı.

Tercih edilebilir.

Ben A72'imden çok memnunum valla :)

• Alan mı yok; kimse de sorun mu yok nedir 2 güne bir mesaj atılıyor konuda.

Yaklaşan alarm bildirimi sadece 5 dk kala haber veriyor. Hiç zahmet etmese de olurmuş. Yarım saate çıkarayım dedim öyle bir ayar yok

Kamerada tarih damgası koyma da yok onun yerine sabit filigran var(bu foto a72 ile çekilmiştir şeysi). Galeride sonradan tarih damgası yapılabiliyor sadece. 2 culay 2021 fıraydey

1küsür gigabitelık güncelleme ile sanırım planlı eskitmenin ilk adımlarını yaptı samsung her zaman yaptığı gibi. Çünkü ben güncellemenin bir faydasını görmedim

LG nerdesin dön geell

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.