< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (42. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam bataryası gayet güzel, bir tek tiktok uygulamasında enteresan bir şekilde hızlı bitiyor neden bilemedim, onu kullanmazsanız 2 gün gider. O uygulamanın fazla pil tüketme olayı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim Düz s10 4 saat verince harika diyorum:-) a72 gerçekten çok iyi pil bakımından. Ama ben asıl s21 FE yi bekliyorum bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam,
Telefonum şarj olmuyor şu anda "süper hızlı şarj, dolmasına 26 dk" yazmasına rağmen.
Sorun ne olabilir?
-
Şarj tipi değiştirme, kapama - açma, reset, farklı şarj kablosu / cihazı hepsini denediniz mi acaba?
-
reset attım farklı prizde denedim oldu, teşekkürler.
-
Geçmiş olsun.
-
Hepinize hayırlı olsun. Ben de bu telefona talibim (veya A52). Konunun baş kısımlarında okuduğum mesajlarda 9 taksitle alanlar olduğunu öğrendim. Hâlâ var mı acaba 9 taksit yapan satıcılar? Baktım da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
En fazla 3 taksit bulabildim (Hepsiburada'da)
-
Herkese Merhaba
Bugün itibariyle telefonu aldım.Güzel bir cihaz.Tecrübeli arkadaşlardan bir kaç konuda yardım rica ediyorum.İphone 6s’ten geçiş yaptım.Telefon kilit ekranındayken bildirim geldiğinde (Whatsapp,İnstagram) bildirim sesi gelmesine rağmen ekran ışığı aktif olmuyor.Always on Display açmadan ya da herhangi bir 3.parti uygulama olmadan ekranın uyanması mümkün müdür?Yüz tanıma çok sağlıklı çalışmıyor gibi geldi.Telefonu çok dik tutmak gerekiyor ve biraz yavaş gibi.Bunu iyileştirmenin bir yolu var mı?Geçen ay Oppo Reno 4 almıştım ve yüz tanıması a72’yle kıyaslarsam daha hızlıydı.Sırf kronik bildirim problemi olduğu için Oppo’yu iade ettim.Yine aynı tür bir sıkıntımı yaşıyorum diye kaygılandım açıkçası.Şimdiden teşekkürler.
-
Ayarlar/bildirimler/kısa açılır pencere ayarları/ekran kapalıyken bile gösterir açık duruma getirin.
Bildirimler içinde ya da Gelişmiş Ayarlarda böyle bir seçenek yok maalesef
-
-
Teşekkür ederim.Kısa bildirim seçilmeliymiş ayrıntılı da çıkmıyormuş şimdi gördüm.iphone’daki gibi ayrıntılı bildirimi görmek ve tüm ekran ışığının uyanması için Glimpse Notifications gibi bir uygulama kullanmak zorundayız sanırım
-
Aynen tamamen ekran yapma olayı yok maalesef extra uygulama lazım
Teşekkür ederim
-
Ayarlar - Kilit Ekranı - Bildirimler bölümündeki ayarlara da bir bakın hocam.
Ordan da kontrol ettim ama olmuyor maalesef.Kısa açılır pencereyi seçtiğimde Always On Display gibi siyah ekranda bildirim geliyor sadece.Ekran ışığı tamamen uyanmıyor.Yüz tanımayla alakalı da telefonu sıfırladım ama çoğu zaman yüz eşleşmiyor uyarısı veriyor ya da çok yavaş çalışıyor.Sanırım bir sıkıntı var.
-
Yüz tanıma ve parmak izi vasat. Boşuna uğraşmayın. İlerde güncelleme gelirse düzelir belki
Hepsiburada alışveriş kredisi ile telefon alan var mı acaba?
Taksitli nasıl alabilirim var mı tavsiyesi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X