Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
29
Favori
124.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt

Hocam bataryası gayet güzel, bir tek tiktok uygulamasında enteresan bir şekilde hızlı bitiyor neden bilemedim, onu kullanmazsanız 2 gün gider. O uygulamanın fazla pil tüketme olayı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okvnoe O kullanıcısına yanıt
    Benim Düz s10 4 saat verince harika diyorum:-) a72 gerçekten çok iyi pil bakımından. Ama ben asıl s21 FE yi bekliyorum bakalım.

• Selam,

Telefonum şarj olmuyor şu anda "süper hızlı şarj, dolmasına 26 dk" yazmasına rağmen.

Sorun ne olabilir?

• Cryshal C kullanıcısına yanıt

Şarj tipi değiştirme, kapama - açma, reset, farklı şarj kablosu / cihazı hepsini denediniz mi acaba?

• zopheal kullanıcısına yanıt

reset attım farklı prizde denedim oldu, teşekkürler.

• Cryshal C kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.

• Hepinize hayırlı olsun. Ben de bu telefona talibim (veya A52). Konunun baş kısımlarında okuduğum mesajlarda 9 taksitle alanlar olduğunu öğrendim. Hâlâ var mı acaba 9 taksit yapan satıcılar? Baktım da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• En fazla 3 taksit bulabildim (Hepsiburada'da)

• Herkese Merhaba

Bugün itibariyle telefonu aldım.Güzel bir cihaz.Tecrübeli arkadaşlardan bir kaç konuda yardım rica ediyorum.İphone 6s’ten geçiş yaptım.Telefon kilit ekranındayken bildirim geldiğinde (Whatsapp,İnstagram) bildirim sesi gelmesine rağmen ekran ışığı aktif olmuyor.Always on Display açmadan ya da herhangi bir 3.parti uygulama olmadan ekranın uyanması mümkün müdür?Yüz tanıma çok sağlıklı çalışmıyor gibi geldi.Telefonu çok dik tutmak gerekiyor ve biraz yavaş gibi.Bunu iyileştirmenin bir yolu var mı?Geçen ay Oppo Reno 4 almıştım ve yüz tanıması a72’yle kıyaslarsam daha hızlıydı.Sırf kronik bildirim problemi olduğu için Oppo’yu iade ettim.Yine aynı tür bir sıkıntımı yaşıyorum diye kaygılandım açıkçası.Şimdiden teşekkürler.

• Lucius1800 L kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/bildirimler/kısa açılır pencere ayarları/ekran kapalıyken bile gösterir açık duruma getirin.

• lBesiktASK kullanıcısına yanıt

Bildirimler içinde ya da Gelişmiş Ayarlarda böyle bir seçenek yok maalesef

Samsung Galaxy A72  [ANA KONU]

• zopheal kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.Kısa bildirim seçilmeliymiş ayrıntılı da çıkmıyormuş şimdi gördüm.iphone’daki gibi ayrıntılı bildirimi görmek ve tüm ekran ışığının uyanması için Glimpse Notifications gibi bir uygulama kullanmak zorundayız sanırım

Aynen tamamen ekran yapma olayı yok maalesef extra uygulama lazım

• lBesiktASK kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

Ayarlar - Kilit Ekranı - Bildirimler bölümündeki ayarlara da bir bakın hocam.

• Pulstar kullanıcısına yanıt

Ordan da kontrol ettim ama olmuyor maalesef.Kısa açılır pencereyi seçtiğimde Always On Display gibi siyah ekranda bildirim geliyor sadece.Ekran ışığı tamamen uyanmıyor.Yüz tanımayla alakalı da telefonu sıfırladım ama çoğu zaman yüz eşleşmiyor uyarısı veriyor ya da çok yavaş çalışıyor.Sanırım bir sıkıntı var.

• Yüz tanıma ve parmak izi vasat. Boşuna uğraşmayın. İlerde güncelleme gelirse düzelir belkiSamsung Galaxy A72  [ANA KONU] 

• Hepsiburada alışveriş kredisi ile telefon alan var mı acaba?
    Taksitli nasıl alabilirim var mı tavsiyesi olan

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.