Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
28
Favori
124.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haklısın hocam boş bulundum işte bir anda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

Bu mesaj silindi.

Telefon alacak parası olmayan sivilceli ergenler ekran karşısında 31 çekmeye ara verdiklerinde genelde bu tarz kendilerine sövülmesini istedikleri mesajlar atarlar. Bunlar böyledir. Bunlara söverek tatmin olmalarına izin vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Selamlar,

Türkiye satışlı A72'lerde FM Radyo var mıdır? İnternetsiz radyo dinleyebilir miyiz?

• careemm kullanıcısına yanıt

Rds özellikli FM radyo var. Ayrıca radyoda dinlediğinizi kaydetme özelliği de mevcut.

• dirtylive D kullanıcısına yanıt

hocam söyleyin ama inşallah karşılık bulursunuz. biraz iddialı olacak ama dünyanın en acemi ve işe yaramaz samsung mobil bölümü ne yazık ki ülkemizde. adamların yazılım ve donanım anlamında çoğu konuda en ufak fikri bile yok. yazılım gelmedi diyorsunuz güncel miyiz.com adresine bakın diyor ne alaka ise, telefonda şu sıkıntı var diyorsunuz o ne ki diyorlar. ellerinde aynı telefon olsa bile içindeki özelliklerden bir haberler. s21 ile tanıtılan private share özelliği güncelleme ile s10a ilk geldiğinde çalışmıyordu ve tuhaf bir hata veriyordu defalarca bildirdim ama daha öyle bir özellikten haberleri bile yoktu. uzaktan bile bağlandıkları halde hiçbir şey yapamadılar en son gelen bir güncelleme sonrası kendiliğinden çalıştı özellik :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 3 Haziran 2021; 11:2:0 >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt
    samsungun musteri hizmetleri ve servisi konusunda ben biraz şanslıyım sanırim hocam. mesela s7 edge i garantisinin bitmesine 1 gun kala servise verdim, ekran yanması batarya az gidiyor şarj girişinde temassızlık var dedim. ekran batarya sarj girisi degisti 2 günde teslim ettiler. samsung tvde gecen bir anda bazı kanallarda goruntu gidip beyaz bir hata ekrani verdi. oldugu anda aradim musteri hizmetlerini, bazi tv kanallarimiz internet bazli bir özelligi kaldirmaya karar vermis ve yaparken altyapisini tam olusturmamislar. hemen neden oldugunu anlattilar, ayarlardan o ozelligin oldugu kismi tarif ettiler kapattim duzeldi.

a72 icin de aradim ayarlardan fln baya biyerleri girdirdi temizletti sifirlatti biseler, henuz test etmeye firsatimiz olmadi yayla yerdeyiz internet cok kotu. bakalim ise yaradi mi test edince yine belirtirim.

• dirtylive D kullanıcısına yanıt

dediğim gibi inşallah karşılık bulursunuz hocam.

• Güncelleme düştü, hayırlı olsun
    Samsung Galaxy A72  [ANA KONU]

• Jamiryov kullanıcısına yanıt

320 mb gözüküyor, bu güncelleme için 1gb civarı deniyordu. Şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

320 mb gözüküyor, bu güncelleme için 1gb civarı deniyordu. Şaşırdım.

307MB.. Hindistan gibi yerlerde Samsung kullanıcılara sormadan bazı yerel uygulamaları da dahil ediyor. O sebeple boyutu büyük görünebilir..

Sammobile sayfasında da 317 MB görünüyor güncelleme haberi ; https://www.sammobile.com/news/galaxy-a72-may-2021-update-video-call-effects

• Güncelledim ama hiçbir fark yok yine. Tam ekran hareketleri hala leş, kamera yine yavaş tepki veriyor, youtube music error verdi müzik oynatmıyor vs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: rjopkq

Güncelledim ama hiçbir fark yok yine. Tam ekran hareketleri hala leş, kamera yine yavaş tepki veriyor, youtube music error verdi müzik oynatmıyor vs vs.

Wipe cache yaparsanız muhtemelen düzelecektir

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Tam ekran hareketleri konusunda işe yaramaz hocam. Çünkü bug değil bir tercih bunun olayı. Ana ekrana dönüyorsun yan sayfaya kaydırayım veya başka bir uygulama açayım diyorsun dokunuşunu algılamıyor ana ekran.

• quote:

Orijinalden alıntı: rjopkq

Tam ekran hareketleri konusunda işe yaramaz hocam. Çünkü bug değil bir tercih bunun olayı. Ana ekrana dönüyorsun yan sayfaya kaydırayım veya başka bir uygulama açayım diyorsun dokunuşunu algılamıyor ana ekran.

One Handed Operation+ isimli bir Samsung uygulaması var. Onu dener misiniz?

• Güncelleme sonrası yüz tanımanın biraz daha iyi çalışmaya başladığını fark ettim. Tabi halen benim eski redmi note 7 kadar seri ve tutarlı değil. Gerek yüz tanıma, gerekse de parmak izi halen sıkıntılı.

• Gençler cihazdan memnun olmayan var mı? S7 den geçiş yapma planım var. Bir de 256GB düşünmekteyim. Sadece samsung shop da var. Buds+ 199 TL'ye geliyor.

• Arkadaşlar, Tempered Glass denen ekran koruyucularda parmak izi çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cordarone

Güncelleme sonrası yüz tanımanın biraz daha iyi çalışmaya başladığını fark ettim. Tabi halen benim eski redmi note 7 kadar seri ve tutarlı değil. Gerek yüz tanıma, gerekse de parmak izi halen sıkıntılı.

Ben de yüz tanımada önceki telefonum Honor 8X'e kıyasla memnun değilim.

Bir de ekran şifresi olarak desen kullanıyorum ancak iki nokta arasında çizgi sabit kalmıyor ve doğru çizmeme rağmen bazen hatalı desen diyor. Honor 8X'de hiç böyle bir sorun olmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Ben de yüz tanımada önceki telefonum Honor 8X'e kıyasla memnun değilim.

Bir de ekran şifresi olarak desen kullanıyorum ancak iki nokta arasında çizgi sabit kalmıyor ve doğru çizmeme rağmen bazen hatalı desen diyor. Honor 8X'de hiç böyle bir sorun olmamıştı.

Alıntıları Göster

Benim ilk Samsung telefonum. Ben şimdiye kadar kullandığımız Çinli cihazlardan daha stabil olmasını bekliyordum Samsung'un ve One UI'ın ama çoğu konuda tam tersini tecrübe ettim ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cordarone

Benim ilk Samsung telefonum. Ben şimdiye kadar kullandığımız Çinli cihazlardan daha stabil olmasını bekliyordum Samsung'un ve One UI'ın ama çoğu konuda tam tersini tecrübe ettim ne yazık ki.

Alıntıları Göster

Ben de yaklaşık 8-9 yıl önceki Galaxy S2'den sonra ilk kez Samsung telefon kullanıyorum.

Umarım bu sorunlar düzelir zira hemen hepsi yazılımsal sorunlar olarak görünüyor.

Ekran görüntüsü almak da çok zor geliyor. Ekranın sağından soluna kaydıracağım derken ya sayfa değişiyor ya da metin seçiyor.

Honor, Huawei, Oppo, Xiaomi... Hepsinde 3 parmağı aşağı kaydırmayla ekran görüntüsü alıyor.

Samsung da bunu yapsa iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.