Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
28
Favori
124.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rjopkq

#monofont dediğiniz uygulamayı bulamadım. Link verebilir misiniz hocam? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Alıntıları Göster

Hocam ben de oradan buldum, iki tane font indirip mono/ttf klasörüne kopyaladım ancak yükleyemedim.

Nasıl yapılacağını kısaca yazar mısınız?

• brkybilen''flawless'' B kullanıcısına yanıt
    Bazı şeyleri olduğu gibi kabul ederim pek kurcalamam :) bir ayar yapmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keçecizade K kullanıcısına yanıt

s20 plus'daki ısınma sorunu olmasaydı 1 dakika düşünmez alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Hocam ben de oradan buldum, iki tane font indirip mono/ttf klasörüne kopyaladım ancak yükleyemedim.

Nasıl yapılacağını kısaca yazar mısınız?

Alıntıları Göster

Başka bir yolunu biliyorum yardımcı olmak isterim. Ama uzun zamandır denemedim. Dilerseniz anlatayım deneyin...

Önce beğendiğiniz fontu flipfont olarak APK uzantılı aratın. (Flipfont Samsung ile anlaşmalıdır) Mesela benim en çok beğendiğim font Bauhaus flipfontu size de tavsiye ederim :)

Sonra APK yı kurun --> Yazı tipi seçeneğine gelin kurduğunuz fonta tıklayın silin diyerek hata verecektir silmeyin--> Ayarlardan Yedekle ve geri yükle seçeneğine gelin telefonu özellikle ayarlar kısmını dahil ederek yedekleyin en fazla 3 dakika falan sürecektir.--> Yedekleme işlemi bittikten sonra kurduğunuz APK yı silin. --> Yedekle ve geri yükle seçeneğine gelin ve geri yükle diyerek az önce yedeklediğiniz veriyi geri yükleyin. --> Eğer olursa sonra bana teşekkür edin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Başka bir yolunu biliyorum yardımcı olmak isterim. Ama uzun zamandır denemedim. Dilerseniz anlatayım deneyin...

Önce beğendiğiniz fontu flipfont olarak APK uzantılı aratın. (Flipfont Samsung ile anlaşmalıdır) Mesela benim en çok beğendiğim font Bauhaus flipfontu size de tavsiye ederim :)

Sonra APK yı kurun --> Yazı tipi seçeneğine gelin kurduğunuz fonta tıklayın silin diyerek hata verecektir silmeyin--> Ayarlardan Yedekle ve geri yükle seçeneğine gelin telefonu özellikle ayarlar kısmını dahil ederek yedekleyin en fazla 3 dakika falan sürecektir.--> Yedekleme işlemi bittikten sonra kurduğunuz APK yı silin. --> Yedekle ve geri yükle seçeneğine gelin ve geri yükle diyerek az önce yedeklediğiniz veriyi geri yükleyin. --> Eğer olursa sonra bana teşekkür edin :)

Alıntıları Göster

Mono uygulamasında da mantık aynı. Flipfont ile meseal Google Sans, San Francisco gibi fontları yükleyemiyorsunuz. Uygulamaya gelirsek hepsi adım adım aslında uygulamada anlatılmış. Siz sadece tuşlara basıp yapacaksınız.

1- SansungSans fontunu yükle

2-SamsungSans fontunu seç

3- Yedekle Ayaklarına gelin ve sadece Ayarlar menüsünü yedekleyin

Bunları uygulama menüsündeki seçeneklere basarak açacaksınız zaten.

İkinci kısımda ttf klasörüne attığınız fontu seçeceksiniz.

Sonra SamsungSans fontunu kaldırıp yükleyecek kendisi.

Varsayılan fontu seçeceksiniz.

Sonra da ayarlardan sadece Ayarlar menüsünü seçip geri yükle diyeceksiniz bu kadar. Burada Hint İngilizcesi ile bir video var https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dq-WoTIjfvfw%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGKquyYUGIhB9FjA_tBXIGRoXmrRu56HPMgFy

• quote:

Mono uygulamasında da mantık aynı. Flipfont ile meseal Google Sans, San Francisco gibi fontları yükleyemiyorsunuz. Uygulamaya gelirsek hepsi adım adım aslında uygulamada anlatılmış. Siz sadece tuşlara basıp yapacaksınız.

Sonra da ayarlardan sadece Ayarlar menüsünü seçip geri yükle diyeceksiniz bu kadar. Burada Hint İngilizcesi ile bir video var https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dq-WoTIjfvfw%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGKquyYUGIhB9FjA_tBXIGRoXmrRu56HPMgFy

Alıntıları Göster

Evet hemen hemen aynıymış. Anladığım kadarıyla uygulamanın benim yöntemimden en büyük farkı font seçeneğinin daha fazla olması. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

• quote:

Alıntıları Göster

Başka bir video buldum ingilizce. İzledim az önce ve benim yöntemim çok daha sade ve basit geldi :) Ne dersiniz?

• Görüntülü görüşmedeki ses sorunu çözülmedi henüz değil mi ?

• waybe kullanıcısına yanıt
    devam ediyor bizde. ama biraz daha anlasilir olmustu son gelen guncellemeyle.

• dirtylive D kullanıcısına yanıt

Bakalım çözebilecekler mi bende de devam ediyor sorun.

• waybe kullanıcısına yanıt
    ben müsteri hizmetlerini arayip sorunu bildircem.yazilimsal bir konu oldugunu dusundugumu, bunun icin servise cihaz birakmak istemedigimi, samsungun bu sorun ile ilgili bir bilgisi yoksa artik edinip bir cozum uretmesini vs soylicem. maksat samsungun haberi olsun boyle bir durumdan. yoksa bunun icin telefon servise verilmez bence.

• dirtylive D kullanıcısına yanıt

Haklısın durumu arayıp bildirmek iyi olur Samsung a.

• Bu çöpe bu kadar veren net kerizdir

• böyle yapıcı yorumların hayranıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dirtylive

Bu mesaj silindi.

Hocam 11-12 yıldır kullandığım her telefonun başlığında bunun gibi tipler olur. Hiç dikkate almamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.