< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ilginc bi durummus hocam. o zaman tum izinleri kaldirim tekrar vermeyi deneyin bir. olmadi bi kapatip acin telefonu, yazilim garip is bazen cok sacma hatalar veriyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A72 şu anda Samsung Shop internet sitesinde ve tüm fiziki mağazalarda Level U2 kulaklık hediyeli kampanyası var.
Bugün baktım ettim. Ama sanırım Haziran ı bekleyeceğim U2 kulaklık nasıldır bilemedim.
-
-
ekran koruyucu için ne tavsiye edersiniz? amazondan almayı düşünüyorum
-
Hocam son güncellemeler olmasına rağmen dediğiniz ayarı bulamadım. Birseyi mi eksik yapıyorum diye sormak istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yazı tipi olarak ne kullanıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rjopkq
Yazı tipi olarak ne kullanıyorsunuz?Pixel Google Sans
Google Sans Text de güzel
Android 12 ile bu ikisi varsayılan fontlar olacaklar. Roboto en azından Google Pixel telefonları için kalkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: JamiryovPixel Google Sans
Google Sans Text de güzel
Android 12 ile bu ikisi varsayılan fontlar olacaklar. Roboto en azından Google Pixel telefonları için kalkıyor.
Alıntıları GösterHocam nasıl yüklediniz?
Teşekkürler hocam, çok açıklayıcı olmuş. bildirim Ledi gibi kullanmak için always on display hep aktif mi olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: guvenTeşekkürler hocam, çok açıklayıcı olmuş. bildirim Ledi gibi kullanmak için always on display hep aktif mi olmalı
Hayır. Always on Display ile alakalı bir değil bu konu. Ben AOD 10 sn göster olarak ayarladım. Burada bildirim ekran kapalı bile olsa üst tarafta bir iki saniye görünüp kayboluyor. Sürekli bir uyarı değil. Ama siz AOD sürekli açık yaparsanız o zaman bu bildirim metoduna da ihtiyacınız olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: PulstarHocam nasıl yüklediniz?
Alıntıları Göster#mono_ font isimli bir uygulama var. Onu kurun. Daha sonra Google Sans Regular fontun .TTF uzantılı olanını Google'dan indirin. #mono_ uygulaması sizi yönlendirecek. Uygulama dili ingilizce ama anlayabilirsiniz diye düşünüyorum
Evet hocam dediğiniz gibi 1 2 saniye görünüp kayboluyor. Sürekli bir hale gelmiyor. Sürekli olsa bildirim ledi amacıyla kullanılabilirlik fakat o da pil tüketimini nasil etkiler emin degilim
Snapdragon işlemci ve 8gb ram olmasi buyuk avantaj.batarya 6000 olabilirdi.5g olmamasi cok kötü.bildirim led yok berbat bir durum.şimdilik çok pahali
-
Font olarak Kabel öneririm.
-
kameranın renk dengesi bana çok kötü geldi biraz da yapay durudğunu düşünüyorum; güncelleme, ayar vs. yaptınz mı acaba?
-
#monofont dediğiniz uygulamayı bulamadım. Link verebilir misiniz hocam? :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X