Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
28
Favori
124.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Always on Display var artık. Bildirim ışığı pek kullanmıyor samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Always on Display var artık. Bildirim ışığı pek kullanmıyor samsung

OneUI 3.1 ile Bildirimler > Edge Lightning adı altında Always on Display açık olmadan da görüntülenebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

OneUI 3.1 ile Bildirimler > Edge Lightning adı altında Always on Display açık olmadan da görüntülenebiliyor

Alıntıları Göster

Hocam onu demedim. Bildirim ışığı vardı samsunglarda artık AOD sayesine o diyot'u koymuyor kasaya

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Hocam onu demedim. Bildirim ışığı vardı samsunglarda artık AOD sayesine o diyot'u koymuyor kasaya

Alıntıları Göster

Ha tamam evet bildirim ışığı yok evet. Ben yanlış anladım :)

• Samsung Galaxy S20 FE almayı düşünenler varsa bunu okusun ;

Bir çok kişiden S20 FE'nin çok aşırı ısındığı okudum. İyi ki zamanında A72'den yana karar vermişim :)

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediginiz gibi.
    Endonezyada s20 fe lte cikmis bugun sd 865 li fiyati 600 lu dolar seviyesinde.
    Tr ye gelse dusunulebilir ama fiyat 6 bin civari olur galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün Samsung Galaxy A72 telefonumu kullanmaya başladım.

Hepimiz güle güle güzel günlerde kullanalım.

• astegon kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• Samsung Galaxy A72 5G Kılıf Kaydıraklı Yüzüklü Zırhlı Pars Lens Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Arkadaşlar bu kılıfı aldık ama aldıktan sonra farkettik ki 5G yazıyormuş. Bir boyut farkı falan olur mu acaba? Uymamazlık falan? Hâla siparişi iptal edebilirim

• DDempseyRoll D kullanıcısına yanıt
    Boyut farki yok hocam 5g ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaana0 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam eyvallah.

Biz de abime aldık bakalım bu telefonu, ben de onun eski A70'i kullanacağım artık. Tecrübelerimizi yazarım buraya daha sonra :)

• bugün telefonu aldım. o değilde kasadayken tc istediler söyleyince adres filan hemen çıktı. devlet niye böyle mağazalara adreslere erişimi veriyor? kaç tane mağaza var, adres bilgileri tcler hepsine dağıtılmış gibi. bunu denetleyen yok mu?

• A72 kullananlar , Tidal'daki 360 ve Dolby Atmos muzikleri dinleyebiliyor mı?

şu anda Huawei telefon kullanıyorum. 360 için "destekleyen donanım bulunamadı" yazıyor.

• DDempseyRoll D kullanıcısına yanıt

Hocam ben de aynı kılıftan aldım. Bir fark yok, kullanabilirsiniz.  

• Pulstar kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam sağolun. Kargoya verilmesini bekliyoruz kılıfın. Kılıf gelene kadar düşürmesek bari. :D

• HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Selam, youtube dakiler gerçekse onlarda sorun yok :) tidal üyelik istediğinden deneyemedim, Spotify da da yok sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

A72 kullananlar , Tidal'daki 360 ve Dolby Atmos muzikleri dinleyebiliyor mı?

şu anda Huawei telefon kullanıyorum. 360 için "destekleyen donanım bulunamadı" yazıyor.

Spotify ve YouTube Music de sorun yok hatta Bixby Routine ayarladım. Netflix, Prime Video, Spotify, YouTube Music ve YouTube açtığımda Dolby otomatik açılıyor işim bitince kapanıyor.

Bir Bixby Routines ipucu daha pil ömrü için ; Evde WiFi otomatik açıldığında şebeke 2G'ye ayarlıyor, konumu kapatıyor. Wifi kapandığında bunları geri alıyor.

Bunları için cihaza ilk Bixby Routine'ini mi kurmak lazım hocam, ayarını mı yapmak lazım sonra?

Aslında burada rutinlerimizi paylaşsak güzel olur. Bende kendi wifi ağıma bağlandığımda, datayı otomatik kapatıyor. Birde whatsapp ı açınca ekran döndürmeyi kapatıyor. Bunlardan çıkınca geri alıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonda en rahatsız olduğum şey parmak izi sensörü.

Samsung biometrics pil optimizasyonunu kapattım. Parmak izi tanıtma için 3 hak var 3üne de tarattım farklı açılardan. Yine de sürekli parmak izi tanınamadı diyor.

Sırf bu yüzden telefondan soğudum. Yüz tanımada da benim eski redmi note 7 ile karşılaştırdım. Redmi her açıdan açarken a72 zorlanıyor ve daha yavaş açıyor. Özellikle karanlıkta.

Eşime redmi note 10 aldım, sensör güç tuşunda, çok kullanışlı. Ekran içinde daha premium duruyor ama gerçekten çok kullanışsız. Ekran kapalı iken denk getirmek çok zor parmağı sensöre.

Şimdiye kadar hep Xiaomi kullandım, ilk defa Samsung aldım ama beklentimi karşılamadı ne yazık ki. Şu sensörü güç tuşuna koysalardı M serilerindeki gibi, çok güzel telefon aslında ama.

Sizlerde de durum aynı mı?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.