< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (34. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba arkadaşlar. Telefonlarınızı güzel günlerde kullanmanız ve bolca keyif almanızı dileyerek sormak istiyorum. Bir telefon alma arifesindeyim. Tek merak ettiğim ise
Poco F2Pro ile A72'nin kamera ki özellikle fotoğraf tarafında birbirlerine karşı durumu nedir? Aradığım " kesinlikle şu daha iyi. " " Şu şunu tokatlar"değil.
Ana kamera, ultra geniş açılı kamera, makro kamera optik zoom açısından karşılaştırma yapılmasıdır
Bir de hangisi güncellemelerle daha iyi hale gelir ? ( Mesela 2017 de aldığım Mi 5S ' e 2019'da Portre Modu gelmişti. )
Herkese iyi forumlar diliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco; donanım olarak A72'den iyi ancak yazılım olarak Samsung , yazılımı ile lenslerden daha iyi ve fazla verim almanızı sağlayabiliyor. Sanırım bu sebepten Xiaomiler için Gcam kullanılıyor sürekli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanıt için çok teşekkürler. Ben de yukarıdaki örneğe dair olarak ( 2 yıl sonra portre modunun gelmesi ) Xiominin iyi güncellemeler verdiğini düşünürdüm. Hiç Samsung kullanmadığım için onun yazılım imkanlarını bilmiyorum.
bu telefonu almayı düşünüyorum. kronik sorunu var mı telefonun? ( iphone 7 plusta kamera kaydında coil whine'dan dolayı rüzgar sesi oluyordu, bunun gibi sorun var mı? ) 256'lık olanı bulmak zor mudur? nette aradım ama stok yok herhalde yoksa 256'lık versiyonu daha satışa çıkmadı mı? birde fiyat durumunu takip edenler varsa fiyatta değişiklik oluyor mu? online sipariş düşünmüyorum, kısıtlama sonrası en kısa sürede mağazadan almayı düşünüyorum. konuyu okuyorum geriye doğru, kullandıktan sonra yeni alacaklar için değenlendirme yapmak isteyen olursa bu mesaja cevap yazabilir.
-
128gb ve 256gb lik modelinde ram farkı var mı?
Yok. Türkiye'ye 8/128 ve 8/256 geldi
-
8ram standart olması iyi olmuş
-
Amazon üzerinden Garanti kartıma ek 3 taksitle almayı düşünüyorum bir sorun olur mu acaba daha önce hiç kargo üzerinden telefon siparişi vermedim samsung türkiye garantili olduğu yazıyor tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
-
Samsung S20FE şu anki fiyatları da buna yakın. İkisi arasında ekran kalitesi, işlemci ve kamera performansı açısından karşılaştırma yapan var mı?
Hangisini alırsınız ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: HSeldonSamsung S20FE şu anki fiyatları da buna yakın. İkisi arasında ekran kalitesi, işlemci ve kamera performansı açısından karşılaştırma yapan var mı?
Hangisini alırsınız ?
Genel olarak sorunuzun cevabını bilmemekle beraber bugün tesadüfen note 10 lite forumunda gezerken S20 FE'nin batarya performansından hiç memnun olunmadığını okudum.
-
kullanmadim ama yaptigim arastirmalarda exynos islemciden kaynakli bataryanin cok cabuk bitmesi, isinma sorunlari vs gibi sıkıntıları varmis. ben vazgectim o yuzden. olur da sd 865 li modelini getirirlerse hic dusunmeden alirim o ayri.
Ben de S20 FE almayı düşünüyordum ancak ısınma sorunu var ve batarya performansı çok kötü. Çok araştırdım tercihim A72 oldu
İşlemci, buna bağlı batarya problemi, gene buna bağlı ısınma problemi dışında güzel cihaz ama artık eskidi. Ayrıca çift sim ihtiyacı olanlar için de uygun degil.
herkese selamlar.bu ve a52 arasında kaldım. a72 ve a52 arasında 500 lira vermeye değecek bi fark varmı?
-
Telefoto kamera + batarya farkı var. Batarya performansı gerçekten çok iyi. İzlediğim testlerde çoğu telefonu tokatlıyor A72. Ayrıca A52 de kasa esnemesi var diye duydum. Tavsiyem A72
A72'de kasa esnemesi çıkmadı mı hiç?
-
Sanırım yok A72 de
-
sammobile
Galaxy A72 May 2021 update brings video call effects featurehttps://www.sammobile.com/news/galaxy-a72-may-2021-update-video-call-effects
A72 için Mayıs güncellemesi dağıtılmaya başladı. Umarım görüntülü görüşmede ses sorunu ve Sistem UI, Ram sıkıntıları da giderilmiş olur. Bu arada telefon 3 aylık güncelleme listesinde ama çıktığından beridir 2 ayda 3 güncelleme aldı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
umarim çözerler görüntülü konuşmada ses sorununu. onun haricinde cihaz efsane. her özellikten üzmeyecek şekilde koyulmuş tam bir little little into the middle olmuş :)
exynoslu eski samsungtan sonra bataryası da bitmiyor desem yeridir. oyun vs ile çok fazla işi olmayan için mükemmel seçenek. eşim ses sorunu harici çok memnun.
biraz daha işlemci gücü istemesem kendime de almıştım çoktan, ama s20 fe nin sd 865 li versiyonunu bekliyorum bakalim yakin zamanda ülkede satısa çıkacak gibi. sırf bu yüzden mi 10t prodan son anda vazgeçtim umarım samsung getitir o modeli de ülkeye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X