Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
28
Favori
124.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olayı çözdüm kendi açımdan. Şöyle ki: parmağın ucuyla açmaya çalışırsam tanımıyor ancak parmağın tam ortasıyla açmaya çalışırsam şıp diye açıyor. Dikkat ettiğimde de parmak izini tanıtırken parmağın ortasını okumak istiyor zaten sensör.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cordarone kullanıcısına yanıt
    Sensöru basparmaginizin tam ortasına denk gelecek şekilde ayarlayın. Sorun kalmıyor neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: rjopkq

Olayı çözdüm kendi açımdan. Şöyle ki: parmağın ucuyla açmaya çalışırsam tanımıyor ancak parmağın tam ortasıyla açmaya çalışırsam şıp diye açıyor. Dikkat ettiğimde de parmak izini tanıtırken parmağın ortasını okumak istiyor zaten sensör.

Evet parmağı sensöre paralel tutmak gerekiyor. Optik sensör olduğu için sanırım verdiği beyaz ışığı parmağın komple kapatması lazım. Bakalım belki alışınca değişir.

Ama güncelleme ile hassasiyeti azaltmaya yönelik bir ayar koysalar fena olmaz. Daha az güvenli olsun ama daha az hata versin isteyen o ayarı açsın gibi. Samsung Galaxy A72  [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

Bunları için cihaza ilk Bixby Routine'ini mi kurmak lazım hocam, ayarını mı yapmak lazım sonra?

Bixby Routines yüklü geliyor zaten. Gelişmiş Özelikler menüsüne bakın

• Jamiryov kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• Taksit veya kapmanya olursa beni bilgilendirir misiniz? Mesajım bulunsun burada.

• samsung level u2 kulaklık hediyeli 4800 TL ye alınır mı?

• Arkadaşlar Selamlar,

A72 almayı düşünüyorum... Kullanan arkadaşlar, öneriyor musunuz? Memnun musunuz? Herhangi bir kronik sorunu var mıdır?

Şarj ve kamera performansı nasıldır?

Cevaplar için teşekkürler,

• Şarj ve kamera çok iyi , ekran çözünürlüğü daha önceki telefonuna göre kıyasla , çözünürlük ve hız olarak. Ben daha önce 4K ve 2K olan cihazdan buna geçince arada hissedilir bir çözünürlük farkı gördüm. Eğer maddi olarak imkanın varsa 5000 TL ye yakın buna para verinceye kadar S20 plus al derim. Cihazda bir sorun olduğu için değil ama şimdiki aklım olsa kesinlikle S20 plus alırdım.

• Samsung Galaxy A72  [ANA KONU]

Sanırım Samsung A72 istenilen satış rakamlarına ulaşmadığı için Bluetooh Kulaklık Hediye ediyor...

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Fiyat artmış ama muhtemelen o yüzden kulaklık eklemişler.

• Dış ortamda ahizeden gelen ses biraz az mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keçecizade

Şarj ve kamera çok iyi , ekran çözünürlüğü daha önceki telefonuna göre kıyasla , çözünürlük ve hız olarak. Ben daha önce 4K ve 2K olan cihazdan buna geçince arada hissedilir bir çözünürlük farkı gördüm. Eğer maddi olarak imkanın varsa 5000 TL ye yakın buna para verinceye kadar S20 plus al derim. Cihazda bir sorun olduğu için değil ama şimdiki aklım olsa kesinlikle S20 plus alırdım.

hocam şu an epeyden baktım arada 1.6 bin tl fark var o kadar değer mi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Fiyat artmış ama muhtemelen o yüzden kulaklık eklemişler.

Uzundur takip ediyorum. 200 TL arttırdılar. U3 kulaklık eklediler. 200 daha ek yapar 256 GB'lığını alırım alırsam

• hecek H kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. Biraz batarya sorunu yaşarsın ama aldığın performans daha iyi olur.

• astegon kullanıcısına yanıt

200 değil 400 eklemeli hepsiburadaya göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: hecek

hocam şu an epeyden baktım arada 1.6 bin tl fark var o kadar değer mi yani

Alıntıları Göster

Hocam Youtube'da kıyaslama videolarına bakıp karar verin derim. Daha önce 2K ekran kullanmadıysanız farkı anlar mısınız bilmiyorum.

• Galeriyi açınca uyarı verip duruyor: 'Galeri ögesini açmak için kayıt yeri izni verin' . Bunu nasıl çözebilirim

• uygulamalardan galeri uygulamasina girip izinler kismindan kayit yeri izni verin.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.