< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam o sorunu çözdüm.quote:
Orijinalden alıntı: kobe14323
Ekran görüntüsü gerçekten sıkıntı sayfa kayıyor
Daha önceki mesajlarda Jamiryov'un bahsettiği One Hand Operation+ adlı uygulamayı yükledim. Ekranı sağdan ve soldan çekince ekran görüntüsü alıyor artık. Ben öyle ayarladım. Siz istediğiniz şekilde ayar yapabilirsiniz.
Uygulama Samsung'a ait. Google Play ve Galaxy Store'dan indirebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, iyi oldu bu uygulama
-
Arkadaşlar selam bende aranıza katıldım kurulum esnasında chorome bide androis sistemweb güncellmeiyo cihaz napmam lazım
-
Aleyküm selam. Hayırlı olsun. Benim cihazda da ona benzer bir durum olmuştu. Birkaç gün sonra kendiliğinden düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lp33
Bu mesaj silindi.Linke tıklamayın. Spam içerik, postu ve arkadaşı şikayet edin
Dün inceledim telefonu ekran olarak güzel ama kasa kalitesi hiç hoşuma gitmedi neden se , elimde mi 10 t pro var ondan mıdır anlam veremedim, işlemci ve kasa kalitesi olarak çok geride buldum, 5200 tl eder mi muamma ama ortada döviz kur gerçeği var…
quote:
Orijinalden alıntı: JamiryovWipe cache yaparsanız muhtemelen düzelecektir
Alıntıları GösterKonunun başından beri tüm mesajları okudum.
En çok katkıda siz bulunmuşsunuz. Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Ben de sizin gibi A70 model telefondan geçmeyi düşünüyorum. A70 şarj olarak 1 günü hala rahat çıkarıyor.
256 gb almak istiyorum ama yorumları okuyunca gerek var mı diye tereddüte düştüm açıkçası.
Şikayet sitesinde bazı kullanıcılar kutusundan çizik falan çıktığını yazmışlar. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
256 gb olanlar Hindistan üretimi mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kyoshocuKonunun başından beri tüm mesajları okudum.
En çok katkıda siz bulunmuşsunuz. Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Ben de sizin gibi A70 model telefondan geçmeyi düşünüyorum. A70 şarj olarak 1 günü hala rahat çıkarıyor.
256 gb almak istiyorum ama yorumları okuyunca gerek var mı diye tereddüte düştüm açıkçası.
Şikayet sitesinde bazı kullanıcılar kutusundan çizik falan çıktığını yazmışlar. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
256 gb olanlar Hindistan üretimi mi acaba?
Alıntıları GösterSelamlar, teşekkürler. :)
Ben A70 telefonumu pırıl pırıl halde yakınıma verdim. A72'den de çok memnunum.. 256GB versiyonunu alabiliyorsanız alın. Depolama alanı yeri geliyor çok önemli hale gelebiliyor. A70'le 1 günü çıkarıyorsanız (oyun oynamıyorsunuz anladığım kadarıyla) A72 ile rahat rahat 2 günü çıkarırsınız. Kamerada gerçekten farkı görebiliyorsunuz. S20 FE'deki kamera kurulumu ile aşağı yukarı aynı zaten. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. A52'ye de bakmadan karar vermeyin ama. Belki kamera sizin için çok çok önemli olmayabilir. A52 5G ülkemize gelseydi hiç düşünmeden onu tercih ederdim mesela.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JamiryovSelamlar, teşekkürler. :)
Ben A70 telefonumu pırıl pırıl halde yakınıma verdim. A72'den de çok memnunum.. 256GB versiyonunu alabiliyorsanız alın. Depolama alanı yeri geliyor çok önemli hale gelebiliyor. A70'le 1 günü çıkarıyorsanız (oyun oynamıyorsunuz anladığım kadarıyla) A72 ile rahat rahat 2 günü çıkarırsınız. Kamerada gerçekten farkı görebiliyorsunuz. S20 FE'deki kamera kurulumu ile aşağı yukarı aynı zaten. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. A52'ye de bakmadan karar vermeyin ama. Belki kamera sizin için çok çok önemli olmayabilir. A52 5G ülkemize gelseydi hiç düşünmeden onu tercih ederdim mesela.
Alıntıları Göster128 ile 256 arasında 200-300 TL fark var. Değer mi bence değer.
Hocam siz cihazı bir süredir kullanıyorsunuz sanırım. Genel itibari ile nasıl memnun musunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegon128 ile 256 arasında 200-300 TL fark var. Değer mi bence değer.
Hocam siz cihazı bir süredir kullanıyorsunuz sanırım. Genel itibari ile nasıl memnun musunuz?
Alıntıları GösterHocam çok gerekliyse, büyük boyutlu oyunlar oynayıp, 4K video çekiyorsanız tercih edebilirsiniz.
128 GB hafıza kartı da aşağı yukarı o fiyatlarda ve ne kadar kaliteli olsa da kendi hafızasının hızını/kalitesini vermez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PulstarHocam çok gerekliyse, büyük boyutlu oyunlar oynayıp, 4K video çekiyorsanız tercih edebilirsiniz.
128 GB hafıza kartı da aşağı yukarı o fiyatlarda ve ne kadar kaliteli olsa da kendi hafızasının hızını/kalitesini vermez.
Alıntıları GösterHaklısınız bende S7 var 128 GB SD Card var ama bir ROM gibi değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegon128 ile 256 arasında 200-300 TL fark var. Değer mi bence değer.
Alıntıları GösterBen cihazdan memnunum, çevremde benden görüp beğenip alanlar oldu. Sorun yaşamadık şu ana kadar bazı Android 11'e özgü yazılımsal hatalar dışında. Kamerasından gayet memnunum mesela, hızından memnunum. Sadece ekran büyüklüğü ile orantılı olmayan pixel yoğunluğu kaynaklı sanırım. Fontlar diğer cihazlarımda kullandıklarım (Google Sans, San Fransisco Display, Helvetica Neue gibi) kadar nasıl desem tatmin edici görünmüyor :/ Roboto (Varsayılan) font dışında ecnebilerin dediği eye candy tadını alamadım. Sağlık olsun. Şikayetim yok. Başına bir şey gelmezse 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: JamiryovBen cihazdan memnunum, çevremde benden görüp beğenip alanlar oldu. Sorun yaşamadık şu ana kadar bazı Android 11'e özgü yazılımsal hatalar dışında. Kamerasından gayet memnunum mesela, hızından memnunum. Sadece ekran büyüklüğü ile orantılı olmayan pixel yoğunluğu kaynaklı sanırım. Fontlar diğer cihazlarımda kullandıklarım (Google Sans, San Fransisco Display, Helvetica Neue gibi) kadar nasıl desem tatmin edici görünmüyor :/ Roboto (Varsayılan) font dışında ecnebilerin dediği eye candy tadını alamadım. Sağlık olsun. Şikayetim yok. Başına bir şey gelmezse 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum :)
Alıntıları GösterEyvallah hocam. Benim de almaya yakın olduğum cihaz. S7'den sonra gayet güzel gelecek sadece büyüklüğü ve ağırlığı dışında...
-
Cihaz çok iyi ama arka kapağına dikkat edin çok çabuk çiziliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lomax.Telefona sahip arkadaşlardan rica etsem, kısa da olsa ön ve arka kamerayla çekilmiş 1080p30fps bir yürüme videosu çekip, paylaşabilirler mi? Eis ne kadar iyi çalışıyor onu merak ediyorum.
Şansımı bir daha deneyeyim...
-
Bizim cihazla en çok arada kalınan S20 FE ile ilgili her gün şikayet var arkadaşlar mesela birisi ; r2.community.samsung.com
S20 FE mağdurlarıhttps://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S20-FE-mağdurları/td-p/8675690
Cihazın aşırı ısındığını artık sağır sultan bile duydu :) Ben önceki cihazım A70'le SimCity BuildIt oynuyordum A70 biraz ısınıyordu (bazen biraz fazla ısındığı da oluyordu) SimCity BuildIt oyununa devam ediyorum elbette yıllarımı verdim :D A72 neredeyse hiç ısınmıyor :) Bu o kadar keyifli bir şey ki. Arkadaşlar unutmayın elektronik cihazlara en fazla zararı ısınma verir. Iyi ki A72 aldınız. S20 FE almadığınız için ASLA pişman olmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jamiryov
Bizim cihazla en çok arada kalınan S20 FE ile ilgili her gün şikayet var arkadaşlar mesela birisi ;https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S20-FE-mağdurları/td-p/8675690
Cihazın aşırı ısındığını artık sağır sultan bile duydu :) Ben önceki cihazım A70'le SimCity BuildIt oynuyordum A70 biraz ısınıyordu (bazen biraz fazla ısındığı da oluyordu) SimCity BuildIt oyununa devam ediyorum elbette yıllarımı verdim :D A72 neredeyse hiç ısınmıyor :) Bu o kadar keyifli bir şey ki. Arkadaşlar unutmayın elektronik cihazlara en fazla zararı ısınma verir. Iyi ki A72 aldınız. S20 FE almadığınız için ASLA pişman olmayın.Isınma=Batarya düşmanı lion piller ısınmadan nefret eder haklısınız hocam
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X