< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (67. sayfa)
-
-
Arkadaşlar cihaz ile hoparlörde konuşurken karşı tarafın sesinizi duymadığı oluyor mu ?
Bende halen android 11 var, aynı sorunu yaşayıp 12'ye güncelledikten sonra düzelen var mı ?
-
5 gönderi geride konuşuldu hocam aynı sorun.
-
Teşekkürler hocam, sanırım sorun yazılımsal, hoparlörde iken telefon sesimi dış ses olarak algılayıp sesimi kısıyor. Bunu dışında çok çok memnunum cihazdan.
-
arkadaşlar telefonu çift hat ile kullanan var mı? Çift hat kullanmaya başladığımdan beri konuşurken ses kesiliyor, bazen ben karşıyı duyamıyorum bazen karşı taraf beni duyamıyor, internet kullanımıda sürekli 4,5G den 3G ye düşüp çıkıyor, sayfaların , uygulamaların açılışları yavaşlıyor.
İki hattın 4,5G bağlantısını aktif ettim, birini kapatıp tekini aktif denedim ama problemler devam ediyor, kronik bir sorunmu var acaba?
-
1 seneden fazla çift hat kullandım, öyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım açıkçası. Ancak çift hat olunca sanki hat çekim gücü bir miktar düşüyor gibi oluyordu ancak internet ile ilgili bir sıkıntı görmemiştim. 1. Hattım vodafone 2. hattım telekom idi.
-
Volte yi kapatıp öyle kullanmayı dene hocam.
-
Parmak izi düzgün çalışmadığı gibi yakınlık sensörü de olmadığı için konuşma bittiğinde ekranı açmayan, yanlışlıkla dokunma koruması ise elime aldığımda açmama izin vermeyen ama nedense cebimdeyken türlü türlü numaraları aramaya çalışan işe yaramaz dandik bir telefon. 10bin lira olmuş bir de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
2 seneye yakındır kullanıyorum tabi ben aldığımda fiyatı insaniydi yalnız yakınlık sensörü ile ilgili ve cepteyken arama yapması ile ilgili bir sıkıntı hiç yaşamadım.
Parmak izi konusunda haklısınız bir Huawei değil.
Şu an ki fiyatı ise zaten tartışılacak bir konu değil çünkü a71 i de aynı fiyattan satan yerler var :)
-
Merhaba.Android 11 ile Android 12 arasında bataryayı daha hızlı tüketme açısından bir fark var mı acaba.
-
Android 12 bana daha çok yaradı açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deneyeyim ben de o zaman.Teşekkür ederim.
-
-
A52'nin Android 13 alacağı kesinleşti. A72'ye de gelir diye düşünüyorum.
teknoloji haberleri - shiftdelete.netSamsung'dan giriş seviyesi modele Android 13 sürprizihttps://shiftdelete.net/samsung-galaxy-a52-android-13-guncellemesi-alacak -
Android 15 e kadar alıyor olacağız. 3 büyük guncelleme garantisi var cihazlarda artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimalle garanti kapsamında değişecektir. Tabi Samsung Servis kıvırmaya çalışmaz ise.
-
Yeni güncellemede de aynı şeyler yazıyor :)
-
inşallah Bdh Bilişim Ankara Samsung servisine yönlendirdi Samsung Türkiye bulundugum ilde servis olmadıgı için oraya gönderdim kargo ile
-
Bu ghost screen değil mi ya?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam ekranda durduk yere lekeler oluştu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X