< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 6 Kasım 2023; 15:59:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (128. sayfa)
-
-
Teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, telefonda nem algılandı uyarısı neden çıkar acaba?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Oluyor arada şarj yerini temiz tutmaya çalışın sürekli verirse saç kurutma makinesi tutun kısa süre
Büyük ihtimalle şarj yuvasında ıslaklık var. Saç kurutma makinesi ile kurumasını sağlamak halk arasında doğru bilinen yanlışlardandır. Eğer ıslaklık var ise cihazın içine girmesini sağlar. Bir peçetenin ucunu sivriltip içindeki ıslaklıği çekebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu mart ayında almıştım. iPhone SE 2.Nesilden geçiş yaptım. Ben bu kadar stabil çalışan şarjı iyi giden sorunsuz bir telefon düşünmüyordum. Normalde kozmetik konusuna çok önem veririm bi iki çizik olsun telefonu elden çıkarmaya bakarım. Küçük oğlum telefonun camını epey güzel şekilde çizdi 1-2 sefer elden çıkarmayı düşündüm ama vazgeçemedim. Piyasada hakettiği değeri görmüyor. Hele telefoncular telefonu 7-8e alıp 14-15'e satma derdinde. Samsung bile üst segmentin satışını etkiliyor diye telefonun üretimini durdurdu😀bahtsız ama işini fazlasıyla gören underreated bir telefon
cam ekran koruyucu varken telefon nasıl çizilebilir...
o maalesef bende de oldu kendi kendine geçti 1 sefer oldu cihazı suya filanda sokmadım ama inşallah tekrarlamaz
-
hocam bir şekilde kırılmaz camın altına toz girerse çizebilir ve bazen bu kırılmaz camlar hava kabarcığı gibi yapıyor öyle kullanmaya devam ediyoruz ondan dolayı da olabilir başıma geldi
-
Wifi hızında sorun yaşıyorum.Bilmiyorum anormal bir durum mu.Ama kablolu bağlantının yarısı kadar hız alıyorum wifi de modemin dibinde olmama rağmen.Modem telekomun verdiği Tplink.Acaba wifi performansı mı dandik modemin?S9 plus cihazla neredeyse full alıyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Merhabalar,
Benim de A73 telefonum var. Sorun şu. Kısa bir video çekiyorum örneğin 15 saniyelik. Telefonda çok güzel görünüyor. Ama durumda paylaştığımda veya birine gönderdiğimde çözünürlük çok kötü oluyor. Neden olduğunu ve çözümünü bilen varsa çok sevinirim.
-
O sandroid telefonlarin hepsinde var dostum instagram, facebook, wp vs. Uygulamalarin kendisiyle ilgili bir sorun yillardir ama hala cozulmus degil.
Kullanılan uygulama çözünürlügu düşürüyor. whatsaptan birine gonderecekseniz gönderirken belge olarak gönderin çözünürlük düşmez.
Resim olarak gonderecekseniz wp ayarlarında kalite seçeneğini ayarlayabilirsiniz. Diğer uygulamalarda maalesef çözünürlük dusuyor.
Teşekkür ederim.
Peki durum için çözüm var mı? Yani whatsappda
-
Teşekkürler cevap için.
Bu sadece samsung cihazlara özgü bir durum mu?
Yoksa android ile mi ilgili?
Iphonlarda da bu sorun var mı?
-
iPhoneda böyle bir şey yok işte bu teknolojinin iki yüzlülüğü,
Whatsapp, iphone'da da android'de de aynı çözünürlükte gönderir. Whatsapp'da hd seçeneğini seçerek daha kaliteli yollayabilirsiniz. Instagram'da iphone'lar daha yüksek çözünürlükle paylaşım yapabiliyordu ancak artık o da aero insta gibi uygulamalarla çözülebiliyor ve iphone'larla aynı çözünürlükte paylaşım yapılabiliyor. Whatsapp'da androidlerin bir üstünlüğü var o da belge olarak gönderebiliyorsunuz resim veya videoyu, böylelikle sıfır kayıpla resim veya video paylaşımı yapılabiliyor. Iphone'da ise belge olarak gönderme bulunmamakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OvB -- 19 Kasım 2023; 17:28:37 > -
Teşekkürler cevap için.
Sanırım whatsappda durum atarken bir çözüm yok anladığım kadarıyla. Sadece kişiye gönderirken belge şeklinde göndermemiz gerekiyor.
-
Doğru. Ya belge şeklinde ya da gönderilecek öğeyi seçtikten sonra hd kısmından hd olarak seçmeniz gerekmekte.
-
Rica ederim. Sadece samsung degil tum android isletim sistemi kullanan marka modellerde ayni. Iphonelar da boyle bir sorun yasayan henuz duymadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X