Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iphone'da da belge olarak gönderebilirsiniz, aklınızda bulunsun.

Sadece fazladan bir adım olarak fotoğraf ya da videoyu belge olarak kaydetmeniz gerekiyor.

• Android 14 İran ve Malezya da verildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt

Bize ne zaman gelir ki.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

Teşekkürler...

• Fiko64 F kullanıcısına yanıt

İran aldığına göre yakında gelir

• Merhaba arkadaşlar, Samsung a50 cihazımı 4 yıl kullandım çok memnun olduğum söylenemez ama fena değildi, yine aynı şekilde 4-5 sene beni idare edecek, 15 bin civarına ikinci el de olabilir, ne önerirsiniz, A73 A54 vs.

S20 fe ve inceledim , memnun olunmayan durumları var.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

A73'ün 108 MP'lik kamerası olduğuna aldanmayın. Kamera konusunda kötü. Geri kalan özelliklerini beğendim. Orta üst segment bir cihaz.

• DADAŞ33 kullanıcısına yanıt
    Aynı politika devam ediyor demekki, zibilyon tane telefon çıkar millet aralarından 2 tane sağlam bişey bulamasın, peki siz yeniden telefon alacak olsanız hangi modeli alırdınız, kamera benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 25 Kasım 2023; 19:38:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

s22 s21 plus modellerini önerebilirim. Neden derseniz kamera MP li bundan düşük ama gayet kaliteli fotoğraflar çekiyor. Kullanma fırsatım da oldu kamera kaliteli, arayüz, akışkanlık zaten sorun yok ama batarya biraz düşündürücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 26 Kasım 2023; 1:54:47 >
  • DADAŞ33 kullanıcısına yanıt

Samsung deyince Bill gatesin harcadığı Nokia aklıma geliyor bu aralar, onlarca telefon çıkarırdı aralarından bir tanesi iş görmezdi, çok teşekkür ediyorum kıymetli vaktinizi ayırdığınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 26 Kasım 2023; 5:51:24 >
  • Salı günü android 14 e geçiyoruz 👌👌👌👌

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

kaynak ?

• Az önce webtekno kanalında okuduğum habere göre bizim cihazlar güncelleme almayacakmış listede yoktu yani. Umarım bir yanlışlık vardır çünkü A72 bile güncelleme alacak cihazlar arasındaydı.

• Öyle bi ihtimal % 0 bile diil dostum. Daha 3 ana güncelleme daha gelicek. Merak etme

• 5 sene güncelleme garantisi var zaten. Geç olsun güzel olsun.

• herkese iyi akşamlar kırılmaz cama ihtiyacım var telefonu ilk aldığımdan beri kırılmaz cam sorunu yaşıyorum maalesef bulunduğum yerde bulunmuyor tahmini olarak taktıkları camlar uyumlu ama 1 e 1 bir uyumlu camlar değil ilk cam markasını hatırlamıyorum ama sol üst köşeden kalkma yaptı maalesef bir süre kullandım başka bir telefoncuya gittim orada adam sunix taktı oda bir müddet sonra yine sol üst köşeden kalkmaya hava yapmaya başladı bana kaliteli birebir oturan sol üst köşeden kalkmayan bir ekran koruyucu kırılmaz cama ihtiyacım var siz ne kullanıyorsunuz tavsiyelerinize açığım

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    www.spigen.com.tr
    Galaxy A73 Cam Ekran Koruyucu, Spigen Kolay Kurulum AlignMaster GLAS.tR (2 Adet) - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-a73-cam-ekran-koruyucu-spigen-alignmaster-glas-tr-2-adet

İyi fiyat bence kaçırma. Spigen kalitesi tartışılmaz. Ben yedek aldım. Uzerinde samsungun orjinal ekran koruyucusu var. Kamera deligi acık olan. Spigen tam kapatıyo ama sonuçta spigen.

• saxagan35 S kullanıcısına yanıt

Alacağım ama maalesef stok yok diyor hocan alternatif kalkma yapmayan öneriniz var mı

• Dostum Samsung'un kendi internet sitesinden öğrenebiliyorsun. Liste uzun olduğu için yazmamışlar. Zaten kopyala yapıştır haberciliği her sitede.

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.