Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de S21 FE ile A73 arasında kaldım ama bunu aldığıma pişman değilim. Kamerası ilk aldığımda kötüydü ama şimdi fena değil. Daha yıllarca güncelleme alacağı için daha iyi olacak diye düşünüyorum. Benim de ufak tefek şikayetlerim var ama orta segment her telefonda eksiklikler var diye önemsemiyorum. Bunun için gidip kırk elli bin liraya amiral gemisi telefon almaya gerek yok diye düşünüyorum. Elli bin liraya telefon alsam yine bu telefonda neler yapıyorsam aynısını yapacağım. Bir tık daha kaliteli fotoğraf, ekran ve hız için o kadar para vermeye değmez bence. Hele de güncellemeleri bitmiş bir telefon için telefonunuzu değiştirmeyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoleStar83 P kullanıcısına yanıt
    S23 fe'yi incelediniz mi? İndirimlerle 20.000 tl bandında oluyor bazen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evrenselbarish E kullanıcısına yanıt

Evet çok yüksek fiyatlara aldığımız cihazlarda da çok bir şey farketmeyecek. Bu cihazın kamerası bir tık daha iyi olsaydı muhteşem olacaktı. Ama o zaman da s serileri seviyesinde olsa o cihazı satamazlar. Sağolun cevap için.

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt

S23 fe güzel cihaz. Ekranı, kasası ve kamerası iyi. Exynos işlemci olması düşündürücü. Snapdragon ya da mediatek işlemci olsaydı iyi olurdu. Çin cihazları işlemci konusunda iyi ancak yazılım ve kamera berbat.

• Gelmedi daha güncelleme. Alan var mı?

• acer64 A kullanıcısına yanıt

Acelemiz yok, tıpış tıpış gelecek dostum 😀

• Unuttular galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon a54 den dahamı geride.

• adela A kullanıcısına yanıt
    a73, a54 ten daha üstün bir modeldir. a54 ün çerçeveleri işi batırıyor.

• A73 den sonra bu modele devam edilmedi. Bir sebebi var mı?

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Sorma sebebim yazılımın ona gelip a73,e gelmemesi.

yazılım gelir, az sabır. s23 fe bakardım telefon lazım olsaydı.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Nedemek anlamadım?
    S23fe mi öneriyorsun?
    Telefon bakmıyorum A73den memnunum.

genel konuşuyorum, şimdi telefon alacak olsam s23fe bakardım.

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    hocam ben telefoncuda ince kestirdim . şuan memnunum kalkma problemi şimdilik yok .

• acer64 A kullanıcısına yanıt
    S serisi satışlarını baltalayacak kadar gelişti çünkü seri

A34 ve a54e bakacak olursan s20feye bile denk değiller ama a73 baba cihaz s21feden bile iyi bazi konularda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimyz İ kullanıcısına yanıt

Bu gün bende bir telefoncudan gördüm bende kestirecektim ama maalesef elimde malzeme kalmadı dedi başka firmada nano kırılmaz cam adında bir cam taktırdım henüz birşey yok ilerleyen günlerde belli eder kendini diye tahmin ediyorum bakalım sonuçları yazarm

• saxagan35 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsung cihazların S serisi hariç diğer alt modelleri genellikle 2 dış çeker. Daha önce m21 ve m52 A51 aldık yada kullandim.2 senede de 10 Samsung aldık hepsi aynı.Bir ara takıntı oldu patronun A51 en bakardim yada arkadaşın samsunga hep 2 dış.Telefonun full çektiğini çok nadir gördüm. Şehir merkezinde telefonu havaya kaldırman gerekli.Telefonu aldım kisilerde hep aynı şikayette bulundu, bu telefon çekmiyor dediler.Yola gidiyorum hep aynı istikamette Xiaomi ile sorun yoktu Samsungla konuşamıyorum.Birde cekime bağlı olarak da internet bağlanmak bazen can sıkıcı olabiliyor. 2 dış 1 dişe düşme eğiliminde ise sayfayı açacak diye beklersin. 2 sene telefonu çoğunlukla wifide kullandığın için çok dert etmemiştim ama bir ara 4g de kullanmakta zorunda kaldım beni çileden çıkardı.En sonunda sattim ve A73 almayı çok istedim 11bindi. Onun yerine akrabalara ve kendime toplam 2 Honor 70, 2 tanede Honor X9a aldım. Telefon ya full çekiyor ya da 4 dış çekiyor.internet bağlantısına hemen cevap veriyor. Sayfayı anında yüklüyor. Samsung bir telefonda bağlantının ne kadar önemli olduğunu öğretti bana. 3 gün once akraba illa Samsung alalım dedi.S23fe aldık kurulumu yaptım direk çekime baktım yine 2 dış çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 22 Aralık 2023; 2:21:15 >

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Aynen kanka.👍😉 Bi arkadaşta düz s23 var. Ondan bile aşagi yukarı aynı.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Benim a73 full çekiyor. Bir problem yok. Mersin'deyim. Gemici olduğum için sık sık yurt dışına çıkarım. Yurt dışında da bir problem yok. Ben memnunum.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.