Bildirim
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (135. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefonu titreşime almama rağmen birkaç saat sonra kendi kendine sesi açılmış oluyor. başka başına gelen oldu mu? android 14.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Battery Widget uygulamasını ne için kullanıyorsunuz? Ekran süresini takip edebilmek için mi?
-
-
Yeni modeller satılsın diye böyle fiyatlar konuluyor diye düşünüyorum. Bugün benim kullandığım telefonu 30 bin tlden alacak telefoncu varsa hemen veririm.
-
Açıkçası ben de merak ediyorum. İnsanlar güncellemeden ne bekliyorlar ki? Ben sosyal medya falan kullanmıyorum. Youtube dan müzik dinliyorum. Whatssup yazışmaları falan. Telefondan müzik. Önce 1.5 gün falan kullanıyordum şimdi 2 gün rahat kullanıyorum telefonu. Kamerada odaklanma sorunu vardı o da giderilmiş sanki.
Bunun yanında güvenlik yamaları da cabası.
:uana kadar kasma donma yaşamadım.
-
Bu benim aldığım satıcı ve aynı koyu gri renk nasıl olabiliyor bu fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla abartmışlar.
akakce.comSamsung Galaxy A73 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a73-128-gb-fiyati,1548871934.html -
Aralık güvenlik guncellemesi geldi
bugün tekrar denedim. telefon titreşimdeyken, herhangi bir arama yaparsam titreşimden çıkıp sesi açıyor. böyle garip bir durum oluştu.
-
one ui 6 güncellemesini yapan arkadaşlar sizden bir ricam var bazı kullanıcılar samsungun ekran yanmasını önlemek için çıkardığı piksel kaydırma özelliği one ui 6 uygulamasında yanlışlıkla kaldırdığını bildirmişler. acaba bizim seride de böyle bi sıkıntı var mı? ekran kaydırma uygulamasını tespit etmek için uygulayacağınız yol şu şekilde :
■ Durum çubuğu görünür durumdayken dikey şekilde ekran görüntüsü alın
■ Ekranı yatay konuma döndürün ve ardından dikey konuma geri getirin (bunu beş kez yapın, böylece piksellerin yerinin değişmesi gerekiyor)
■ Ekran görüntüsünü Samsung Galeri’de açın
■ Ardından iki ekran görüntüsünü üst üste koyup baktığınızda bazı durum çubuğu öğelerinin yer değiştirmesi gerekiyor.
cevaplarınızı bekliyorum, saygılar.
-
evet yer değişiyor
Uygulamanın tam adı ve hangi uygulama marketinden yuklediniz?
hocam resimdeki goodlock u indirip ordanda quickstar i indirin. samsung store den indirebilirsiniz . sonra üst barı kapatın daha ekran yanığı yaşamazsınız . samsung un kendi uygulamasidir ve içinde birçok uygulama var cihaziniza en iyi özelleştirmeyi bu şekilde sağlarsınız .. ELVEDA GHOSTSCREN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyz -- 10 Ocak 2024; 20:0:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Güncelleme geldi. Hem One UI 6 hem de Android 14 . İkisini de yükledim. Bir olumsuz taraf görmedim daha. Ana sayfada yukarıdan indirdiğimiz kısa yol sembolleri renksiz olmuş. Kilit ekranındaki dijital saat rakamları kalınlaşmış. Daha pek kurcalamadığım için yenilikleri henüz bilmiyorum
Teşekkürler
teşekkürler ancak ben o kısmı kapatmak istemiyorum bu sebeple bizim a73 e gelen one ui 6 da piksel kaydırma çalışıyor mu onu merak ediyorum bi arkadaş çalışıyor demiş ancak yine de tam emin olamadım o yüzden güncellemeyeceğim. illa ki bi kaç yamayla düzelteceklerdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X