sammobile'de yok. hatta 1 ocak 2024 güvenlik yaması olan başka hiçbir ülke yok anlayamadım. yazılım bilgilerinden ana bant sürümünün ekran görüntüsünü atabilir misiniz? |
Bildirim
sammobile'de yok. hatta 1 ocak 2024 güvenlik yaması olan başka hiçbir ülke yok anlayamadım. yazılım bilgilerinden ana bant sürümünün ekran görüntüsünü atabilir misiniz? |
Teşekkür ederim hocam indiriyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 21 Ocak 2024; 19:40:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayır type 2.0 port olduğu için desteklemez 3.2 olması gerekiyor. sadece kablosuz görüntü aktarabilirsiniz. O da çok stabil çalışmıyor, gecikmeler ve kalite kaybı olabiliyor. tam olarak ne için kullanacaksınız tam senaryoyu yazarsanız size yardımcı olabileceğim öneri varsa yazarım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheon -- 28 Ocak 2024; 17:37:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyz -- 29 Ocak 2024; 9:27:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |