Şimdi Ara

Samsung Galaxy A9 Berbat Kamera performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 18.03.2019 Tarihinde Ankara Samsung Güreller bayi'den 4 Kameraya yani fotograf performansına güvenerek ürünü satın aldım. 3 günlük kullanım deneyimim olarak eski telefonum olan İPhone6 'nın 8 MP lik Kamerasının yarısı kadar güzel fotoğraflar çekemiyorum. 24 MP kamera koymuşlar fakat gerçekten büyük ihtimal laptobumun ayıp olmasın diye koyduğu kamera daha kaliteli ve net çekimler yapar durum o kadar vahim. Bunu bayiye söylediğimde iade alamadıklarını yazılımsal bir sorun olabileceğini söylediler. Telefona çok para vermeyi seven birisi değilim fakat bunu iade edip üstüne para koyup S10+ Almak istiyorum.

Şimdi sorularım şunlar

Samsung'un Müşteri memnuniyeti kapsamında herhangi bir değişim kampanyası var mı? (Telefonu aldığım fiyattan verebileceğim çünkü daha 3 gün oldu)
    Bu kadar berbat kamerali bir telefonun Kamera performansı ile tanıtılmasına bakanlik nasıl birşey demiyor.
    Samsung Galaxy A9 Berbat Kamera performansı

• Bir güncel atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmallKing1

Bir güncel atayım
    s10 plusta gece böyle çekiyor. hatta biraz daha kötü. 7500 boşa gitmesin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

s10 plusta gece böyle çekiyor. hatta biraz daha kötü. 7500 boşa gitmesin bence

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler fakat sadece gece çekimi değil bütün modları felaket. Fotografçılıkla ilgilenen birisi olarak 15 yıl önce babamın hediye aldığı ilk fotoğraf makinemden kötü çekmesi kabul edilemez. İade hakkında bir bilginiz var mı acaba
  • Güncel lütfen
  • A9 büyük ihtimalle s8 den kötü çekiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

A9 büyük ihtimalle s8 den kötü çekiyordur.
    Şu kadar söylüyorum kamera fotograf çekmiyor ne detay var ne renk
  • Hocam ilk önce geçmiş olsun Samsung bunu yazılımla yapıyor ben LG g4 kullanıyordum gece çekimleri net cam gibi s8 plus aldım grenli çekiyor sanlı yağlı boya gibi çekimleri yazılımı abartıyorlar sanki sorunuzun cevabı ise 14 güne kadar iade hakkınız var
  • yok artık daha neler görmesek inanacaz
  • Telefonu yeni kullaniyorum bu dediginiz olaylar yok gece de gunduz de gayet iyi 4 yil iphone 6 kullandiktan sonra gectim iphone 6 bu telefonun tirnagi edemez donanimsal bir sorun olabilir cihazinizda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sombreness -- 22 Mart 2019; 8:18:21 >
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    G4 ün kamerası gibi yok hocam adamlar yapmış zamanında.
  • Telefonun lensindeki parmak izlerini temizleyip cekmeyi denedimizmi cunku buradan fotografi inceleyince sorun o gibi duruyor enine ve dikine yatay cizgiler gece isikli cisimleri kirli kamerayla c3kince cikar cunku
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşın dediği gibi telefonun kamera camını temizleyin sonra çekin
  • Kıyaslama imkanı bulduğum için net konuşabilirim; Samsung s7 bu cihazdan daha iyi düşük ışık, daha hızlı odaklama ve daha net video kaydı gerçekleştirebiliyor. A9 odaklama konusunda oldukça kötü. Yakın fiyatlarda, ikinci el samsung s8 ve s9 almak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.