Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace 2 Ekran hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Yaklaşık 3 haftalık galaxy Ace 2 sahibiyim. Ace 2'nin ekranının gorilla glass olmadıgını öğrendim. Telefonu alırken telefoncu ekrana mat koruyucu taktı ücretsiz:)
    Fakat sanki ekran kalitesini Düşürüyor. Tamam parmak izi falan bırakmıyor ama ekranın kalitesini hissedemiyorsunuz.
    Sizden öğrenmek istediğim Ekran koruyucuyu çıkarsam ve koruyucusuz kullansam Ekran kolay çiziliyor mu?
    Çok titiz birkullanıcı oldugumu ve telefonumu gözümden sakındıgımı bilmenizi isterim.
    Tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi. Şimdiden teşekkürler.

• Koskoca donanımhaberde bilgisi olan yok sanırım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gksll

Arkadaşlar. Yaklaşık 3 haftalık galaxy Ace 2 sahibiyim. Ace 2'nin ekranının gorilla glass olmadıgını öğrendim. Telefonu alırken telefoncu ekrana mat koruyucu taktı ücretsiz:)
    Fakat sanki ekran kalitesini Düşürüyor. Tamam parmak izi falan bırakmıyor ama ekranın kalitesini hissedemiyorsunuz.
    Sizden öğrenmek istediğim Ekran koruyucuyu çıkarsam ve koruyucusuz kullansam Ekran kolay çiziliyor mu?
    Çok titiz birkullanıcı oldugumu ve telefonumu gözümden sakındıgımı bilmenizi isterim.
    Tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi. Şimdiden teşekkürler.

takip
  • gorilla glass olsun yada olmasın herkes bu koruyuculardan takıyor.
    Senin ne kadar güzel kullandığına göre değişir. Koruyucu varkende çizebilirsin yokkende.
    Koruyucu yokkende koruyabilirsin.

Bana sorarsan temiz kullan koruyucuyu çıkarmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gksll

Koskoca donanımhaberde bilgisi olan yok sanırım:(

Ne dememizi bekliyorsun acaba dostum gorilla glassli trlefonlara bile elatin taktiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afedersin ama bazı insanlara Demirden Eşegin .... olsa dayanmaz,sen kendin titiz kullanırsan sıkıntı olmaz ..
  • Mat ekran koruyucuyu çıkar parlak tak parmak izi bıraksa da ekran kalitesini düşürmez.

• Ace 2 ekran parlakliginin bildirim cubugunda gizli olan kisayolu du battary doctor u indirdikten sonra kullanamadim yani kullanilmadi programi sildim teli actm kapadim ani simdi ekran parlakligini ayarlara girip yapiyorum lutfen yardim !! ? Tesekurler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.