Bildirim
Samsung Galaxy ACE 2 ye bluetooth mouse bağlanabiliyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neden kimse cevap yazmiyor :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapılamıyor diye biliyorum -
samsung u aradım, bana "bizim kayıtlarımızda ace 2 usb giriş kablosunu destekliyor görünüyor, ama siz kesin bilgi için distribitör firmayla konuşun (genpa veya telpa)" dedi. onlarıda aradım, telefonda müzik dinletip durdular konuşamadım bir insan evladıyla. samsung yetkili bayiisine gittim. adama sordum, s2 ve s3 destekliyor ama ace 2 destekliyor mu bilmiyorum dedi. 20 tl ydi kablo. hala soruma yanıt bulabilmiş değilim -
bluetooth destekleyen her android cihaza bluetooth mouse baglanir. bizzat ace 2 ile de denedim.
ace 2'nin islemcisi usb otg ve mhl desteklese de yazilimsal olarak destek yok. mhl icin muhtemelen pin baglantilari yapilmamistir ama ugrasan olursa custom rom ve kernel'larla usb otg destegi cozulur ki zaten stok surumde bunun desteklendigine dair veriler var fstab dosyasinda. -
quote:
Orijinalden alıntı: positroN
bluetooth destekleyen her android cihaza bluetooth mouse baglanir. bizzat ace 2 ile de denedim.
ace 2'nin islemcisi usb otg ve mhl desteklese de yazilimsal olarak destek yok. mhl icin muhtemelen pin baglantilari yapilmamistir ama ugrasan olursa custom rom ve kernel'larla usb otg destegi cozulur ki zaten stok surumde bunun desteklendigine dair veriler var fstab dosyasinda.
yani diyorsun ki ACE 2 doğrudan usb flash bellek görmüyor ve hdmi çıkışı yapılmıyor? doğru mu anladım ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X