Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: ckt

quote:

Galaxy S konusuna yazdım buraya da yazayım,

Galaxy Ace ve S+ arasında kaldım, telefon yurt dışından geleceği için garantisi olmayacak.

Kullanım amacım büyük çoğunluğu klasik işlevi(özellikle konuşma) ve internette gezinme şeklinde olacak.Oyun falan pek ilgilenmem.Olsa olsa haftada bir 5-10 dk bakarım çok sıkılınca.Tabi whatsapp-instagram vb bilumum uygulama desteği de önemli.Yani kamera da önemli bir nevi.

4-5 tane objektif yorum alsam kafidir benim için.

Oyunla pek araniz yoksa ace i ihtiyaclarinizi karsilar kamerasida iyi ancak video cekimi berbat (240*320) bunun disinda cok memnunum. Hemen hemen oyunlarin cogunu aciyor. S+ pzelliklerini bilmiyprum ama video cekimi iyiyse onu alin.

S+ 720p 30 fps ile çekiyormuş fakat diğer konuda şöyle bir link verildi.Arada bayağı fark var gibi duruyor

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=3724&idPhone2=3908&idPhone3=4212

Cidden bu kadar var mı ? Birde yazılımla falan video çözünürlüğü yükseltilemiyor mu ? Sanki bu tarz işler yapılıyordu diye okumuştum.

Büyük ihtimalle Ace i almaya karar verdim zaten, son bakışlarım işte.

Hocam bir programla ace 640*480 videp cekiyomus programin adi lgkamera ben indirdim ama calistiramadim. Program dondu. Zaten calisdada o cozunurluk telefonun orjinal video kalitesini degistirmez sadece adi olur vga kaydediyor diye. Hocam kisaca ace alacaksan videodan bir kalite bekleme. Benim 2,5 haftalik ace deneyimim sonucunda tek gordugum kusur dusuk video kalitesi (bir de flash sorunu vardi onu ozel yolla hallettim zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 25 Temmuz 2012; 21:07:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

quote:

Benim 2-3 kere dondu pili çıkardım ama 2dk bekleyince düzeliyor normalde ben üşendim nolcak şimdi

yanlız bir çarpılırsan kötü olur ben iade etmeyi düşünüyorum yerine yenisi gelicek

Pilden çarpılınırmı ya donmadan garantiye vermem ben zaten müzik açık zorrent indiriyorum internet açık sonra mesaj açıyım dedim öyle dondu bekleyince geliyor ben çıkardım pili.

çarpılırsın dan kastım yani donar

bende alalı 10 gün oldu root yapmadım gerekte yok salla 1 yıl kullanalım ondan sonra yaparık

• quote:

quote:

quote:

Oyunla pek araniz yoksa ace i ihtiyaclarinizi karsilar kamerasida iyi ancak video cekimi berbat (240*320) bunun disinda cok memnunum. Hemen hemen oyunlarin cogunu aciyor. S+ pzelliklerini bilmiyprum ama video cekimi iyiyse onu alin.

S+ 720p 30 fps ile çekiyormuş fakat diğer konuda şöyle bir link verildi.Arada bayağı fark var gibi duruyor

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=3724&idPhone2=3908&idPhone3=4212

Cidden bu kadar var mı ? Birde yazılımla falan video çözünürlüğü yükseltilemiyor mu ? Sanki bu tarz işler yapılıyordu diye okumuştum.

Hocam bir programla ace 640*480 videp cekiyomus programin adi lgkamera ben indirdim ama calistiramadim. Program dondu. Zaten calisdada o cozunurluk telefonun orjinal video kalitesini degistirmez sadece adi olur vga kaydediyor diye. Hocam kisaca ace alacaksan videodan bir kalite bekleme. Benim 2,5 haftalik ace deneyimim sonucunda tek gordugum kusur dusuk video kalitesi (bir de flash sorunu vardi onu ozel yolla hallettim zaten)

İyice bakındım telefonlara, aslında ilk istediğim splus olmasına rağmen ace almaya karar verdim.Videoyu da çekmeyiveririz artık. Haftaya gelmiş olur telefon.

Yalnız bir defa daha sorayım, cidden verdiğim linkteki kadar iyi mi kamerası ?

Bir ekleme daha yapayım, forumda, youtube da ve twitter da sorunsuzdur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 25 Temmuz 2012; 21:42:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyice bakındım telefonlara, aslında ilk istediğim splus olmasına rağmen ace almaya karar verdim.Videoyu da çekmeyiveririz artık. Haftaya gelmiş olur telefon.

evet oldukça iyi kamerası şüphen olmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fotograf cekimi cok iyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: herkesz

quote:

Orijinalden alıntı: zangiief

slm millet 5830 i telefonum var sürüm 2.3.6

fark ettınızmı bılmıyorum son 2 gundur wifi ile baglandıgımda guncelleme uyarısı gelıyor tamam dıyorum dosya yı ındırıyor şöyle dıyor dosya 7,0 geliştirilmiş kararlılık falan neyse wifi den ındırıyorum kur diyorum tel kapanıyor kurulum % 27 ye geldıgınde pat atıyor tel acılıyor kurulum başarısız dıyor bır cok kez ındırım denedım % 27 de atıyor tel normal acılıyor.kies ile usb den baglanıp öyle deneyın yazısı cıkıyor..ewde kı pc usb gırışlerı bozuk onu deneyemedım..

sanırım 2,3,6 üzerine suan galaxy ace 5830i için günceleme var.. video suna bakabılırsınız.

Bende güncelleme olayı falan olmadı. Şİmdi wifi'ye baglandım. Sadece telefonda olan oyunların güncellemesi var.

gerçekten ilginç pazartesi gunceleme vardı dün yok du bugun suan bıle halen indiriyorum ama kurulmuyor.

• Arkadaşlar telefon mkv çalıştırıyor mu denediniz mi? Bir de harici altyazıyı gösterebiliyor muyuz? Yeni sürüm gelene kadar oyunlarda sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor, bari dizi/anime falan izleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar telefon mkv çalıştırıyor mu denediniz mi? Bir de harici altyazıyı gösterebiliyor muyuz? Yeni sürüm gelene kadar oyunlarda sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor, bari dizi/anime falan izleyelim.

Mx player ile altyazı oluyor. Mkv denemedim ama açar
  • quote:

Arkadaşlar telefon mkv çalıştırıyor mu denediniz mi? Bir de harici altyazıyı gösterebiliyor muyuz? Yeni sürüm gelene kadar oyunlarda sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor, bari dizi/anime falan izleyelim.

İnsan, usta bende kullanıyorum, gel yardımcı olayım der lan.
  • quote:

quote:

İnsan, usta bende kullanıyorum, gel yardımcı olayım der lan.

Ben de daha Pazar günü kullanmaya başladım sanki herşeyini biliyormuşum gibi niye yardımcı olayım?

@khanjui Teşekkürler, açar umarım . :)

Asıl sorumu unuttum yav.
    İnternet paketi yaptım da bir türlü nete giremiyorum paket veri falan filan açık, Apn ayarlarını kontrol ettim. Neden olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 26 Temmuz 2012; 1:26:12 >

• Önemli değil.

3 g aç paket veri aç paket verinin altındaki şeyi aç sonra servis ayarları alma var *3636# den onu al girersin.
  • quote:

Önemli değil.

3 g aç paket veri aç paket verinin altındaki şeyi aç sonra servis ayarları alma var *3636# den onu al girersin.

*3636# dedim de "Bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu" diyor hocam.
  • quote:

quote:

Önemli değil.

Hattın ne hocam ?

Birde bende animeye merak saldım. Naruto nun bütün bölümlerini bulabileceğim kaynak varmı pm den atarmısın ?
  • quote:

quote:

quote:

Önemli değil.

Hattın ne hocam ?

Birde bende animeye merak saldım. Naruto nun bütün bölümlerini bulabileceğim kaynak varmı pm den atarmısın ?

Turkcell hocam.

Valla anime diyorum da daha yeni başladım, Naruto da baya bölüm. Yanlış birşeyler göndermiyim şimdi. Anime bölümündekiler yardımcı oluyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önemli değil.

Hattın ne hocam ?

Turkcell hocam.

Valla anime diyorum da daha yeni başladım, Naruto da baya bölüm. Yanlış birşeyler göndermiyim şimdi. Anime bölümündekiler yardımcı oluyorlar.

Turkcell ise farklı oluyor o numara *7235# 7295 vs değişiyor mesajlarda turkcell den gelen varsa bakın neyse onu *xxx# olarak arayın oradan seçenekler çıkacaktır servis ayarları alma vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: elaziz23

quote:

Hmm bende tam 70 mb boş var. Flash playeri öyle yüklemeyeceksin.

Flash Player 11 Kurulumu
    Normalde telefonumuzun işlemcisi Flash Player desteklemiyordu ama Adobe Armv6 işlemciler içinde bu desteği sağlamıştı geçtiğimiz günlerde. Şimdi kuruluma geçelim.

(Programların Kare Barkodları aşağıdadır. Onlarıda kullanabilirsiniz )
    1- İlk önce Flash Player 11 ihttp://www.sebahattint.com/dosyalar/android/flash_player_11.apk indirin ve normal bir şekilde yükleyin.
    2- Lib klasörünü içeren dosyayıdahttp://www.sebahattint.com/dosyalar/android/lib.zip indirin.
    3- Lib klasöründeki dosyaları Root Explorer yardımıyla sistemdekilerle değiştireceğiz. Root explorer ıdahttp://www.sebahattint.com/dosyalar/android/root_exp.apk indirin.
    4- Lib.zip i açın ve…
    libflashplayer.so
    libstagefright_froyo.so
    libstagefright_honeycomb.so
    libysshared.so
    dosyalarını sd kartınıza atın.
    5- Şimdi Root Explorer ı açın (ilk defa giriyorsanız super user izin vereyim mi bu programa diye bir soru soracaktır ona Allow diyoruz:) ) ve üstteki Mount R/W butonuna tıklayın. Sol üst köşede Mounted as R/W yazdığını ve butonun R/O olaran değiştiğini göreceksiniz. (Read/Write – Read Only) Bu işlemi yapmazsanız yukarıda belittiğim dosyaları belirteceğim konuma yazmanıza izin vermeyecektir sistem.
    6- Root explorer a girdikten sonra aşağı doğru inin ve sd card klasörünü bulun. Oradan daha önce atmış olduğumuz dosyaları seçin. Çoklu seçim için Seçenekler tuşuna basın (orta tuşun solundaki tuş) Multi-Select seçeneğine tıklayın ve 4 dosyayıda seçip, Copy e tıklayın. Daha sonra geri ana dizine gelin yani ilk ekrana. Bu sefer /data/data/com_adobe_flashplayer/lib/ klasörüne girin ve Paste ye tıklayın. !Dikkat! Bu işlemi gerçekleştirirken yetersiz alan uyarısı alıyorsanız varolan lib klasörünü silin ve yeni klasör oluşturduktan sonra dosyaları kopyalayın lib e.
    7- Son olarak libflashplayer.so basılı tutup. Permission a tıklayıp tüm izinleri veriyoruz. Yani hepsini işaretliyoruz. Bunu diğer 3 dosya içinde yapın. Hepsine bu izinleri vermelisiniz. Ondan sonra bir geri gelin ve Lib klasörünede aynısını yapın.

Slm., öncelikle yeni başlık hayırlı olsun, önceki konuya üç-beş birşeyler yazmıştım. Burdan devam edelim. Telefonu alalı 3 ay oldu, beni de listeye ekleyebilirsin... Ben de Flash Player yüklemek istiyorum. Verdiğin linkten flash_player_11.apk' yı indirdim ve telefona kurmak istedim kurulum işlemi başlıyor ve yarıda kesilerek " Uygulama yüklenmedi" hatası veriyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba? başka bir .apk mı denemeliyim? Telefonum root' lu, super user aktif.

khanjui üstad soruma bi cevap alamadım. Yokmu çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elaziz23 -- 26 Temmuz 2012; 10:51:10 >

• arkadaşlar ya bi sorum olcaktı ben google play store dan uygulamalr indiriyorum tam telefona kurulurken hata veriyor sd karta yüklenemiyor diye ve telefon hafızasına da kaydetmiyor.. sd kart boş zaten ayrıca telefona taktığım zamanda 2gb hafıza kartı 1.85 gb olarak gözüküyo.. hafıza kartını çıkarttığım zaman indirdiğim uygulamalar kuruluyor.. hafıza kartını biçimlendirdim ama yinede sorun çıkarıyor anlamadım nolduğunu daha önce sorunsuz kuruluyodu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuu

arkadaşlar ya bi sorum olcaktı ben google play store dan uygulamalr indiriyorum tam telefona kurulurken hata veriyor sd karta yüklenemiyor diye ve telefon hafızasına da kaydetmiyor.. sd kart boş zaten ayrıca telefona taktığım zamanda 2gb hafıza kartı 1.85 gb olarak gözüküyo.. hafıza kartını çıkarttığım zaman indirdiğim uygulamalar kuruluyor.. hafıza kartını biçimlendirdim ama yinede sorun çıkarıyor anlamadım nolduğunu daha önce sorunsuz kuruluyodu..

hafıza kartın mortingen olmuş yenisini alman gerekicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musiqua

quote:

Orijinalden alıntı: tuu

arkadaşlar ya bi sorum olcaktı ben google play store dan uygulamalr indiriyorum tam telefona kurulurken hata veriyor sd karta yüklenemiyor diye ve telefon hafızasına da kaydetmiyor.. sd kart boş zaten ayrıca telefona taktığım zamanda 2gb hafıza kartı 1.85 gb olarak gözüküyo.. hafıza kartını çıkarttığım zaman indirdiğim uygulamalar kuruluyor.. hafıza kartını biçimlendirdim ama yinede sorun çıkarıyor anlamadım nolduğunu daha önce sorunsuz kuruluyodu..

hafıza kartın mortingen olmuş yenisini alman gerekicek.

hadi yaa aman neyse sinir etti nerdeyse telefonu kırcaktım

• quote:

quote:

quote:

@ckt ya şarj gösterici bozuk ya da telefonu ilk aldıgında 24 saat şarj'da bırakmadın. Birde ne kadar bekledin %95'i geçmesi için ? En az 10 dk bekledin mi ?

hocam durum şöyle
    şarjınız bitti ve telefon kapandı
    şarja taktınız 2-3 saat sonra ekranda %100 dolu yazısı gözüktü
    şarjdan çektiniz telefonu açtınız batarya %95 yazıyor.10 dakka değil 1 gün bile bekledim ekranda %100 yazıyor telefonu açtığımda %95 yazıyor.
    telefon kapalıyken şarj ettiğimde durum bu

telefon açık şarj ettiğimde %100 e kadar şarj ediyor.

evet ilk aldığımda 24 saat şarj yapmadım.

24 saat olayı uydurma degil.

Hocam bence telefonu garantiye yollayın. Farklı bir durum olabilir.

Aynı sorun bende de var, telefonu ilk sarj ettigim gun fark etmistim. Sarjdan cıkarıdktna sonra 2dk icerisinde 95e dusuyor ve bulamadım nedenini

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.