Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adindar16

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: adindar16

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musiqua

quote:

quote:

beyler moshi arka kapak aldım telefonumun rengi beyaz kapta beyaz cok şık durdu ekranıda kaplattım umarım çizilmez :)
     SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım]

iyide zaten içinden beyaz kapak çıkıyor ayrıca ekranı gorilla glass neden korkuyorsunuz youtubede hiçmi bakmadınız adamlar çekiçle vuruyor birşey olmuyor.

benim telefonum tamamen beyaz önüde beyaz onların içinden ayrıca kapak çıkmıyor :) ayrıca çekici bilmiyorum ama telefonumu 7.kattan düşürmüştüm bikeresinde

Siyah kapak çıkmıyormu benimde metal çerçevesi çok hafif aşındı tırnakla belli oluyor.

benımkıde asındı kulaklık gırısyle sarj yerının orası servıse vermeyı dusunuyorum

Ne kadara yaparlaki

ucret talep etmemelerı lazım daha 1 aylık alet bu kadar kalıtesızmı parcaları o kadar para verıyoruz 1 ayda asınsın dıyemı bı gıdeyım servıse vercem odunu

Siz bi arayıp sorun olmazsa bende yollarım sonra silikon kılıf ile kullanırım.

• arkadaşlar bu telefonu en uygun nereden alabilirim, veya temiz ikinci el satan varsa talibim.
  • 2. El bölümüne bakın en uygun internetten alabilirsiniz ama görüp inceleyip almak daha iyi olur bence.
  • telefonun yeni güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı ne değişti acaba anabant sürümü XXLF1 oldu
  • Arkadaslar bugun 2.6.35.7 kernel surumu yayinlandi. Yenilikler hakkinda bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefon biraz kasıyor. Bazen menü geçişlerinde kasıyor, Facebook uygulaması bir hayli kasıyor, Maxthon tarayıcı sayfadan sayfaya göre değişiyor, Angry Birds'te de saniyelik takılmalar oluyor. Çok birşey yok telefonda program olarak, zaten 2 sayfa geliyor menü, 3. sayfanın çeyreğine bile gelemedim. Sizde de böyle mi merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar benim telefon biraz kasıyor. Bazen menü geçişlerinde kasıyor, Facebook uygulaması bir hayli kasıyor, Maxthon tarayıcı sayfadan sayfaya göre değişiyor, Angry Birds'te de saniyelik takılmalar oluyor. Çok birşey yok telefonda program olarak, zaten 2 sayfa geliyor menü, 3. sayfanın çeyreğine bile gelemedim. Sizde de böyle mi merak ettim.

Zaman zaman. Facebookta sadece foto açarken geç açıyor bu da programın kendisiyle alakalı.
  • benim telefonun akibeti oldu daha 3 günlük telefon garantiye gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

benim telefonun akibeti oldu daha 3 günlük telefon garantiye gidiyor

geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

benim telefonun akibeti oldu daha 3 günlük telefon garantiye gidiyor

geçmiş olsun

sağol aman dikkat edin sakın bir uygulamadayken pilini çıkarmayın bu galaxylerde sık görülen bir durum eğer garanti bitikse jtag ile açılıyormuş ama garanti duman olur
  • Arkadaşlar bu fiyat aralagında şu 2 telefonu buldum acaba hangisini alamalıyım Yardımcı olunmusunuz veya bu fiyatlarda siz başka bir model tavsiye edermisiniz??

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-ace-s5830i-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsams5830&categoryId=371946
    http://www.hepsiburada.com/liste/htc-wildfire-s-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcephtcwilires&categoryId=371946

bide telefon 2.2 ile geliyor sanırım ondan sonra yazızlım güğncelmmesi çıktımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 23 Temmuz 2012; 20:11:56 >

• yeni güncellemede neler varki acaba?
  • benchmark larda open gl 2.0 mı çıkıyor yoksa yanlış mı
  • Beyler demin fark ettim ekranda çok ufak beyaz parlayan nokta var hani su dökünce falan olurya işte ondan ne yaptıysam gitmedi ne yapabilirim telefoncularda temizleyebilirlermi yada ekranmı hasar gördü anlamadımki
  • Ölü pixel dedikleri bumu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ölü pixel dedikleri bumu acaba ?

Olabilir ama sanmıyorum çünkü beyaz ve parlak ölü piksel siyah olur görüntü vermez.
  • telefonu güncelledim ama ne değişmiş farkedemedim. Sadece menü geçişleri daha hızlı geldi bana.
  • Arkadaşlar bende şuan aldım bu telefonu 2.2 ile gelecek sanırım şuan kullandıgınız hangi sürüm sizin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

Arkadaşlar bende şuan aldım bu telefonu 2.2 ile gelecek sanırım şuan kullandıgınız hangi sürüm sizin?

2.3.6
  • Bu telefonun ekran kartı var mı arkadaşlar bazı forumlarda olmadığı söyleniyor s5830 da varmış fakat s5830i de yokmuş... Galiba.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.