Şimdi Ara

samsung galaxy ace mi nokia c6 01 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. fikri olan varmı?

• Ace
    c6 01 de odaklama yok kamerasında yani 8mp sadece kağıt üstünde üstün oluyor.
    android oyun uygulama vb. üstün
    ace ekran büyük iphone ayarında
    c6 01 ekran parlaklığı çok düşük hatta vasat
    ace bence sağlam değil bitek o sorunu var elinizde alınca böyle güven hissi vermiyor
    c6 01 aşırı kalın.

bu sebeplerden ötürü ace derdim ben.
    ama bana kalırsa wave 2 ye bak çok oyun uygulama düşünmüyorsan ben wave 2 düşünüyorum şuan
    çünkü ace de c6 01 e karşı üstün gelse de dışardan bakıldığında pek iyi bir telefon değil malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 19 Mart 2012; 0:00:26 >

• ace daha iyi telefon ama bunlara 600 küsür vereceğine ideos x5 almalısın..

çin malı diye geçme sonuçta iphone nokia çinde üretim yaptırıyo adamlara çook ucuz geliyo buralar....

ideos x5 internet hızı olarakta güzel aceyle kıyasla hem adobe flash yüklüymüş x5te hemde ikisindede android var..
    C6-01 bu iki telefon yanında düşük kalıyor. sakın kamerası 8mp diye aldanma 5mp olsun ama azcık kamera özelliği olsun :) yani c6-01 o kadar güzel çekim yapamıyormuş!!

ben bu kadar biliyorum bunlar hakkında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

ace daha iyi telefon ama bunlara 600 küsür vereceğine ideos x5 almalısın..

çin malı diye geçme sonuçta iphone nokia çinde üretim yaptırıyo adamlara çook ucuz geliyo buralar....

ideos x5 internet hızı olarakta güzel aceyle kıyasla hem adobe flash yüklüymüş x5te hemde ikisindede android var..
    C6-01 bu iki telefon yanında düşük kalıyor. sakın kamerası 8mp diye aldanma 5mp olsun ama azcık kamera özelliği olsun :) yani c6-01 o kadar güzel çekim yapamıyormuş!!

ben bu kadar biliyorum bunlar hakkında :D

Iyi diyorsun da x5 piyasa da yok hiçbir yerde bizzat çok araştırdım. Ikinci el bulunabilir tabi güvenebiliyorsan
  • o zaman nokia 603 öneririm. C6-01den üstün bir telefon. 1 ghz hızda 2gb hafıza nokia belle işletim sistemi nokia belle dediğime bakma symbian belle o:)
  • bence c6-01 al zaten telefondan çektiğin görüntü hemen hemen hepsinde aynı oto fokus yokmuş varsın olmasın ace de bikere görüntülü konuşma yok ne anladım 3gden bence telefonda elzem olan 2şey var görüntülü konuşma ve navigasyon sorduğun telefonlar arasında 2sinide en iyi yapan c6 diyeceksiniz androidde igo var bitek +sı igonun lazca yol tarif ediyor onun dışında bence bi artısı yok.
  • glaxy ace derim ben nokiaların ekranı çiziliyor. Samsungların ki biraz daha dayanıklı çizilmeye karşı Android ile bak keyfine. 1 Haftaya yakın şarj süresi var.
  • illaki androidli telefon istiyorsanız çokçok daha ucuza çin malı androidler var hem tvli filan süper özellikli onlardan alın çizilme konusunda dokunmatiği geçtim normal tuşlu telefonların bile çizilimeyeni varmı obiraz kullanımla alakalı benim bütün telefonlarımın ekranı çizikten görünmez ama hanımın telinde tek bi çizik bile yok geneldede aynı model telefonlar kullanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

Ace
    c6 01 de odaklama yok kamerasında yani 8mp sadece kağıt üstünde üstün oluyor.
    android oyun uygulama vb. üstün
    ace ekran büyük iphone ayarında
    c6 01 ekran parlaklığı çok düşük hatta vasat
    ace bence sağlam değil bitek o sorunu var elinizde alınca böyle güven hissi vermiyor
    c6 01 aşırı kalın.

bu sebeplerden ötürü ace derdim ben.
    ama bana kalırsa wave 2 ye bak çok oyun uygulama düşünmüyorsan ben wave 2 düşünüyorum şuan
    çünkü ace de c6 01 e karşı üstün gelse de dışardan bakıldığında pek iyi bir telefon değil malesef.

Bence de, tartışması Ace!

• Ace daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata en iyisi sony live with walkman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.