Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stereodur zaten, telpayı baz almayın siz. gsmarena.com bizzat telefon ellerinde inceleme yaptı. çoğu kaynak o siteden zaten.
    edit: çoğu içerik o kaynaktan, gsmarena.com' dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 25 Şubat 2012; 19:28:48 >
  • ne durumda telefon

koyu mavi beyaz ne ya.siyah gelmezse almam valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeCouldBeTheSame -- 26 Şubat 2012; 0:29:30 >
  •  ===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <===

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <===

• buda galaxy ace 2

http://www.revolucaodigital.net/2012/02/28/mwc-2012-samsung-galaxy-ace-2/

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

her iki mesajın içinde teşekkürler hocam.

• Galaxy Ace 2 için= TIKLA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 1 Mart 2012; 11:29:55 >
  • imzamızda eklendi, sayfadaki tüm altyapı çalışmaları bitti, eklenecek eklenmesi gereken herşey hemen hemen eklendi. Artık telefonun Türkiye' ye gelmesini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

imzamızda eklendi, sayfadaki tüm altyapı çalışmaları bitti, eklenecek eklenmesi gereken herşey hemen hemen eklendi. Artık telefonun Türkiye' ye gelmesini bekliyoruz.

galaxy ace nin yerini alacak bu telefon keşke ekran boyutu ahynı kalsaydı
    şahsi kanaatim ekran çözünürlüğü proplem olmayacaktır 3.5 inç ekran acelerimizin ekranı hiçde fena değildi bu ekran çözünürlük muhabbeti biraz da abartı bence ipohone3 ve 3S in ekran çözünürlüğüde 3.5 inç ekranda acelerimizle aynı idi.
    teknomarketlerin birinde ace ile experia neo V yi ekran olarak kıyaslamıştım neoV hiçde ace den farklı gelmemişti.(benim gözlerde proplem olabilir)

Ve bu telefon en geç 0ngüne vitrinlerde yerini alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: toros71

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

imzamızda eklendi, sayfadaki tüm altyapı çalışmaları bitti, eklenecek eklenmesi gereken herşey hemen hemen eklendi. Artık telefonun Türkiye' ye gelmesini bekliyoruz.

galaxy ace nin yerini alacak bu telefon keşke ekran boyutu ahynı kalsaydı
    şahsi kanaatim ekran çözünürlüğü proplem olmayacaktır 3.5 inç ekran acelerimizin ekranı hiçde fena değildi bu ekran çözünürlük muhabbeti biraz da abartı bence ipohone3 ve 3S in ekran çözünürlüğüde 3.5 inç ekranda acelerimizle aynı idi.
    teknomarketlerin birinde ace ile experia neo V yi ekran olarak kıyaslamıştım neoV hiçde ace den farklı gelmemişti.(benim gözlerde proplem olabilir)

Ve bu telefon en geç 0ngüne vitrinlerde yerini alır.

bende fazla önemsemiyorum çözünürlüğü, ayrıca çözünürlük yükselseydi gpununda yükselmesi gerekir, onun yerine galaxy w al daha iyi yani derlerdi adama. zira gpu, cpu, anakart hepsi birbirine tümleşik olduğundan galaxy w nin farklı versiyonu gibi olurdu. bu arada ace 2 de hiç fena değil, dual core hem.

• arkadaşlar bu telefon türkiyeye ne zaman gelecek şubatın ilk haftası gelecekti güya eee hani ortada tel mel yok. ne zaman gelecek türkiyeye??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

arkadaşlar bu telefon türkiyeye ne zaman gelecek şubatın ilk haftası gelecekti güya eee hani ortada tel mel yok. ne zaman gelecek türkiyeye??

bu ay gelir galiba. bizimde net bir fikrimiz yok.

• peki beyler bişey sorabilir miyim hollandada var mıdır ya da o taraflara gelmiş midir?? ben yurtdışından tanıdı birine fiyat sor dedim de eğer orada yoksa bulamaz ondan dolayı sordum eğer orada varsa ona aldırayım hem belki daha ucuz olur.
  • inşallah 750 tlden fazla olmaz. bir de üstüne vatan bilgisayarın hafta sonu %25 indirimini eklersek 563 tl'den kebap fiyata almış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

teşekkürler brother, türkiye' ye gelsede bizde nasiplensek.

ace 2' e kafa takıldı benim ama, dual core ya, umarım ikisi aynı anda falan çıkar, imkanı yok ama, öyle olsa daha sonra pişmanlık yaşama gibi bir durumum olmazdı.

• eldeki ace leri tüketmeden bu telefonlar çıkmıcak heralde
  • 3310'la dolanıyorum 1 aydır bu tel'i alcam diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneserturk

inşallah 750 tlden fazla olmaz. bir de üstüne vatan bilgisayarın hafta sonu %25 indirimini eklersek 563 tl'den kebap fiyata almış oluruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.