Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsungun Türkçe sitesine koymuşlar ace plusu eli kulağında demekki gelmesi normal ace yi İ modeli çıkararak karalamayı başaran samsung efendileri bu sayede plusun satışını artırılar
    plus iyi yelefon; fakat 700 tl yi geçerse fiyatı teknik özellikleri daha iyi olan neo V ile kıyaslanacak ve normal olarak tercih neo V olacaktır o yüzden 700 geçmez sanırım.
    Bu arada İ modeli ile galaxy ace nin işini bitirdi samsung ayıptır ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: toros71

samsungun Türkçe sitesine koymuşlar ace plusu eli kulağında demekki gelmesi normal ace yi İ modeli çıkararak karalamayı başaran samsung efendileri bu sayede plusun satışını artırılar
    plus iyi yelefon; fakat 700 tl yi geçerse fiyatı teknik özellikleri daha iyi olan neo V ile kıyaslanacak ve normal olarak tercih neo V olacaktır o yüzden 700 geçmez sanırım.
    Bu arada İ modeli ile galaxy ace nin işini bitirdi samsung ayıptır ayıp

tabi ki her türlü geçer 800ila 900 arası gelecektir. Ace bile ilk çıktığında 769 tlydi ace 2 duyurulduktan sonra satılsın diye 649tl'ye düşürüldü
  • telefon 250 euro fiyat etiketiyle hindistanda satışa çıkmış bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: toros71

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Ace-Plus-Sifir-Kutusunda-Kayitli__isp2936033
    çok para değil mi? yoksa balon mu?

fazla o fiyata w al daha iyi.
  • DÜZELTME- TEKZİP- yada her ne haltsa işte :D

İşlemci 1 GHz scorpion değil, 1 GHz Cortex A5. Ama yine tek çekirdek.
    gpusa yine adreno 200 ancak biraz oc li galiba, enhanced diyor, yani gelişmiş.
    normal adreno 200 lerden yinede fazla fark olmaz, pazarlama stratejisi olarak görüyorum fark fazla olmaz yani uyandırıyım.

Önceki mesajlardaki scorpion ifadelerini 3 yerde geçiyor Cortex A5 olarak değiştiriyorum,

ayrıca konudaki ilk mesajın üstüne yeni ekleme yaptım burayada yazayım çoğu kişi es geçiyormuş.

"SON HABER- ALDIĞIM DUYUMLARA GÖRE 21 MARTTA DAĞITIMI BAŞLANACAK, YANİ MART SONU GARANTİ ALABİLECEKSİNİZ ! KAYNAK:shiftdelete.com' daki yetkili bir arkadaş."

Ayrıca anakartı aynı olan telefonlar (anakart, cpu, gpu ...)= Motorola XT615, Motorola Motoluxe, Samsung Galaxy Mini 2
  • sevgili wheatley abicim bt 2.1 yazmışsınız bluetooth 3.0 plduğunu zannediyorum bir de sizce 1ghz cortex a5 mi daha iyidir yoksa 1ghz scorpion mu şimdiden saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

telefon 250 euro fiyat etiketiyle hindistanda satışa çıkmış bugün

Türkiyede her zaman daha pahalı çıkıyor piyasaya telefonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekurt92 -- 15 Mart 2012; 14:44:30 >
  • hocam yanlışınız var benim bildiğim galaxy ace'de 512mb ram var zaten sadece android sistemi kullandığından 278 gözüküyor bu da normal bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

699 u geçmemesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

699 u geçmemesi lazım

evet öyle olması gerek ama galaxy ace türkiyede 769a çıktığında yurtdışında 650civarı birşeydi. şimdilerde türkiyede 650 yurtdışında 500 lira en pahalısı. ben 700-800 arası bir şey bekliyorum.
  • galaxy Wolder 700 tl'ye kadar düştü..Wolder hd video kayıt,1.4 işlemci,internet 14,4 Mbps,480 x 800 Piksel çözünürlük..ve daha birsürü üstün özellikler..ace plus 800-900 tl ye alınırmı?
  • kardeş galaxy wolder değil wonder :D bide arkadaşa katılıom. bu telefonla kıyaslanmayacak kadar süper özellikleri var w nin. mesajım geçmiştir. ben de ace plusa niyetlenmiştim ama w daha iyi. 1.4 ghz işlemcisi var bi kere. s2 ile yarıştırılıyor. çözünürlüğü kat kat iyi. kamera 720 p ace plustan 12 kat daha iyimiş kamera çözünürlüğü. 1500 mAh batarya daha say say bitmez. bu kadar iyi telefon bir de daha ucuz. bence samsung kafayı sıyırdı. arkadaşlar biri bana cevap versin hem daha ucuz hem de özellikleri kat kat iyi telefonu mu alır bir adam yoksa daha pahalı ve daha kötü özellikleri olan telefonu mu alır. :D arada bir samsung kafayı sıyırıyor. reset falan atmak lazım samsunga :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

kardeş galaxy wolder değil wonder :D bide arkadaşa katılıom. bu telefonla kıyaslanmayacak kadar süper özellikleri var w nin. mesajım geçmiştir. ben de ace plusa niyetlenmiştim ama w daha iyi. 1.4 ghz işlemcisi var bi kere. s2 ile yarıştırılıyor. çözünürlüğü kat kat iyi. kamera 720 p ace plustan 12 kat daha iyimiş kamera çözünürlüğü. 1500 mAh batarya daha say say bitmez. bu kadar iyi telefon bir de daha ucuz. bence samsung kafayı sıyırdı. arkadaşlar biri bana cevap versin hem daha ucuz hem de özellikleri kat kat iyi telefonu mu alır bir adam yoksa daha pahalı ve daha kötü özellikleri olan telefonu mu alır. :D arada bir samsung kafayı sıyırıyor. reset falan atmak lazım samsunga :D

ona fiyata göre karar vericez, ama evet wonder plus tan iyi.

• galaxy w fiyatları neden bu kadar hızlı düşüyor?
  • wonder 730 lira. galaxy ace 560 lira bence galaxy ace plusu 700 liradan bulabiliriz sanal reyonum gibi sitelerden. wonder 30 tl falan daha pahalı olur ama 30 tlye bir sürü özellik geliyor. bu benim görüşüm. galaxy ace plus satışları istenen rakamlara ulaşamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykay05 -- 20 Mart 2012; 13:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

wonder 730 lira. galaxy ace 560 lira bence galaxy ace plusu 700 liradan bulabiliriz sanal reyonum gibi sitelerden. wonder 30 tl falan daha pahalı olur ama 30 tlye bir sürü özellik geliyor. bu benim görüşüm. galaxy ace plus satışları istenen rakamlara ulaşamayacak.

galaxy w 706
    ace 568
    s2 1480 tl.

• hayırlı olsun
    darısı ace 2 nin başına
    galaxy wonder ve experio neonun yanında bu fiyata nasıl olacak merek ediyorum
    ace 2 bu gidişle 1000 tl yi bulur gerci teknik özellikleri (hd video kaydı süper çözünürlüklü ekranı vb ile) ofiyatı eder ikiadet 800 mhz işlemcisine rağmen wonder ve experia neoya rakip olur önüne degeçer
    bu arada plusu unuttuk çözünürlük önemlideğil yerli 8labtopların ve tabltlerin çözünürlğüklerine bir bakın)
    ace ailsine hayırlı olun
    BNİM BEKLENTİM ACE NİN İLK KASASINA YENİ ÖZELLİKLER
  • ürün 849tlye pahalı diğer teknoloji mağazalarında kampanyalarla daha ucuza bulunur sanırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.