Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung arayüzlü cm10.1 teması var görünüm şöyle

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <===

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

samsung arayüzlü cm10.1 teması var görünüm şöyle

Link verebilirmisin hocam? Yukardan indirilen menü falan da aynıysa kurarım hemen.

• quote:

burdan indir daha fazla resimde var
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thomassafca.theme.touchwiz.five.free

Vermis oldugunuz linke baktim ama tam anlayamadim telefonum uyumlu gorunmuyor kullanabilmek icin ne yapmamiz gerekli tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ne la bi an jelly bean geldi sandım
  • Temayı yükleyebilmeniz için jellybean yüklemelisiniz onu yükleyin uygulanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

o ne la bi an jelly bean geldi sandım

• quote:

recovery yüklümü? Eğer değilse
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618324
    burdan indir odin ile yükle sonra romu indirip sd karta at recoveryden yükle
    eğer yüklü ise romu indirip install from sd kart yazan yerden yükle
    bunun ile ilgili internette bir sürü makale var çok kolay ama yanlış adım atmak risklidir

anlattıklarınızı ve internette yazanları dikkate alarak yapmaya çalıştım ama recovery modda romu kurduktan sonra telefon açılırken beyaz ekran geliyor ve kalıyor hiçbir şey yapamıyorum bunun bir çözümü var mıdır ?

• anlatıyorum öncelikle orjinal romun yedeğini aldınızmı aldıysanız sorun yok almadıysanız romun yedeğini alın ama orjinal rom olucak oraya dikkat.
    sonra custom romu anlatıldığı üzere yükleyin ama telefonu reboot etmeyin
    orda backup kısmı var oraya girin sonra restore ve ordan advanced restore yi bulun ve sadece boot image yi seçin sonra reset atın tamamdır
  • teşekkürler, sanırım bunu yapınca eski haline dönüyor bunu yaptıktan sonra kurulumu tekrar denesem yine aynı hatayla karşılaşır mıyım, neyi yanlış yapmışım tahmin edebiliyor musunuz az çok?

edit: romun yedeğini almamıştım şuan beyaz ekranda kalıyorum
    edit 2: orijinal romu kurup tekrar cm'yi kurmayı denedim anlattığınız şekilde ama bu sefer gt-s7500 yazan ekran geliyor telefon reset atıyor detaylı olarak anlatabilir misiniz kurulumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane michael -- 4 Ekim 2013; 23:41:44 >
  • bak şimdi orjinali kur sonra cvm yükle orjinalin yedeğini al sonra wipe yap yani eski dosyalar silinirr sonra custom rom yükle ama reset atma backup kısmı var oraya girin sonra restore ve ordan advanced restore yi bulun ve sadece boot image yi seçin sonra reset atın tamamdır

Romun beyaz ekran vermesinin sebebi sizin telefonun s7500L olmasıdır. Yani kernel uyuşmuyor ama boot.img yi restore edince orjinal kerneli yüklediği için sorun olmaması lazım birde İnspiration romu yüklemeye çalışıyorsunuz galiba
  • oncelikle ilgilindiginiz icin tesekkurler, dediklerinizi aynen yaptim dun aksam orijinal romu kurduktan sonra ilk seferinde yanlis yapmisim ama dediklerinizi aynen yaptigim halde gt-s7500 ekranina gelince telefon restart yapiyordu bir turlu acilmiyordu. bu aksam tekrar denemeyi dusunuyorum

edit: kurmaya calistigim rom sizin de vermis oldugunuz 10.1.2 idi olmayinca 10.1 da denemistim sonuc ayniydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane michael -- 5 Ekim 2013; 16:29:45 >
  • Artık alınmaz bu (parası bol olmayanlara lafım yok), en az s3 mini artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluetoothGuy -- 5 Ekim 2013; 16:31:08 >
  • dediklerinizi aynen uyguladım ama yine aynı sonuç bir önceki romu kursam fayda eder mi acaba?

edit: bir önceki romu kurdum sonuç yine aynı gt-s7500 ekranında resetliyor telefon kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane michael -- 5 Ekim 2013; 21:10:03 >
  • o halde cwm nizde problem var ben bunu kullanıyorum
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618324
  • aynen onu kullandim yaparken ilginc bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: DD99

Artık alınmaz bu (parası bol olmayanlara lafım yok), en az s3 mini artık

daha önce de alınmazdı ama jelly bean gelecek hesabına tongaya düştük .
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane michael

aynen onu kullandim yaparken ilginc bir durum

wipe data wipe cache yapmazsanız formatlardan önce sıkıntı yaşarsınız. İçerisinde kalan program artıklarını çalıştıramadığı için telefon kısır döngüye girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeViL_mma

quote:

Orijinalden alıntı: efsane michael

aynen onu kullandim yaparken ilginc bir durum

wipe data wipe cache yapmazsanız formatlardan önce sıkıntı yaşarsınız. İçerisinde kalan program artıklarını çalıştıramadığı için telefon kısır döngüye girer.

ilk denememde yapmamistim ama ikincide orijinal romu kurduktan sonra wipelari yaptiktan sonra kurmustum romu. suanki halini yedekleyip orijinal romu kurup tekrar denememin bir yolu varsa hemen deneyeyim.

• Orjinal romu mu kurmak istiyorsunuz yoksa farklı bir rom mu ?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.