Bildirim
===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (50. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
burdan indir daha fazla resimde var
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thomassafca.theme.touchwiz.five.free -
quote:
Orijinalden alıntı: fox5578
burdan indir daha fazla resimde var
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thomassafca.theme.touchwiz.five.free
Vermis oldugunuz linke baktim ama tam anlayamadim telefonum uyumlu gorunmuyor kullanabilmek icin ne yapmamiz gerekli tam olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o ne la bi an jelly bean geldi sandım -
Temayı yükleyebilmeniz için jellybean yüklemelisiniz onu yükleyin uygulanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: m-99
o ne la bi an jelly bean geldi sandım
quote:
Orijinalden alıntı: fox5578
recovery yüklümü? Eğer değilse
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618324
burdan indir odin ile yükle sonra romu indirip sd karta at recoveryden yükle
eğer yüklü ise romu indirip install from sd kart yazan yerden yükle
bunun ile ilgili internette bir sürü makale var çok kolay ama yanlış adım atmak risklidir
anlattıklarınızı ve internette yazanları dikkate alarak yapmaya çalıştım ama recovery modda romu kurduktan sonra telefon açılırken beyaz ekran geliyor ve kalıyor hiçbir şey yapamıyorum bunun bir çözümü var mıdır ?
-
anlatıyorum öncelikle orjinal romun yedeğini aldınızmı aldıysanız sorun yok almadıysanız romun yedeğini alın ama orjinal rom olucak oraya dikkat.
sonra custom romu anlatıldığı üzere yükleyin ama telefonu reboot etmeyin
orda backup kısmı var oraya girin sonra restore ve ordan advanced restore yi bulun ve sadece boot image yi seçin sonra reset atın tamamdır -
teşekkürler, sanırım bunu yapınca eski haline dönüyor bunu yaptıktan sonra kurulumu tekrar denesem yine aynı hatayla karşılaşır mıyım, neyi yanlış yapmışım tahmin edebiliyor musunuz az çok?
edit: romun yedeğini almamıştım şuan beyaz ekranda kalıyorum
edit 2: orijinal romu kurup tekrar cm'yi kurmayı denedim anlattığınız şekilde ama bu sefer gt-s7500 yazan ekran geliyor telefon reset atıyor detaylı olarak anlatabilir misiniz kurulumu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane michael -- 4 Ekim 2013; 23:41:44 > -
bak şimdi orjinali kur sonra cvm yükle orjinalin yedeğini al sonra wipe yap yani eski dosyalar silinirr sonra custom rom yükle ama reset atma backup kısmı var oraya girin sonra restore ve ordan advanced restore yi bulun ve sadece boot image yi seçin sonra reset atın tamamdır
Romun beyaz ekran vermesinin sebebi sizin telefonun s7500L olmasıdır. Yani kernel uyuşmuyor ama boot.img yi restore edince orjinal kerneli yüklediği için sorun olmaması lazım birde İnspiration romu yüklemeye çalışıyorsunuz galiba -
oncelikle ilgilindiginiz icin tesekkurler, dediklerinizi aynen yaptim dun aksam orijinal romu kurduktan sonra ilk seferinde yanlis yapmisim ama dediklerinizi aynen yaptigim halde gt-s7500 ekranina gelince telefon restart yapiyordu bir turlu acilmiyordu. bu aksam tekrar denemeyi dusunuyorum
edit: kurmaya calistigim rom sizin de vermis oldugunuz 10.1.2 idi olmayinca 10.1 da denemistim sonuc ayniydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane michael -- 5 Ekim 2013; 16:29:45 >
Artık alınmaz bu (parası bol olmayanlara lafım yok), en az s3 mini artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluetoothGuy -- 5 Ekim 2013; 16:31:08 > -
dediklerinizi aynen uyguladım ama yine aynı sonuç bir önceki romu kursam fayda eder mi acaba?
edit: bir önceki romu kurdum sonuç yine aynı gt-s7500 ekranında resetliyor telefon kendini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane michael -- 5 Ekim 2013; 21:10:03 > -
o halde cwm nizde problem var ben bunu kullanıyorum
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618324 -
aynen onu kullandim yaparken ilginc bir durum
quote:
Orijinalden alıntı: DD99
Artık alınmaz bu (parası bol olmayanlara lafım yok), en az s3 mini artık
daha önce de alınmazdı ama jelly bean gelecek hesabına tongaya düştük . -
quote:
Orijinalden alıntı: efsane michael
wipe data wipe cache yapmazsanız formatlardan önce sıkıntı yaşarsınız. İçerisinde kalan program artıklarını çalıştıramadığı için telefon kısır döngüye girer. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeViL_mma
quote:
Orijinalden alıntı: efsane michael
wipe data wipe cache yapmazsanız formatlardan önce sıkıntı yaşarsınız. İçerisinde kalan program artıklarını çalıştıramadığı için telefon kısır döngüye girer.
ilk denememde yapmamistim ama ikincide orijinal romu kurduktan sonra wipelari yaptiktan sonra kurmustum romu. suanki halini yedekleyip orijinal romu kurup tekrar denememin bir yolu varsa hemen deneyeyim.
Orjinal romu mu kurmak istiyorsunuz yoksa farklı bir rom mu ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X