Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeViL_mma

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

You tube den video izleyemiyorum.Ne yapmam lazım . Siteye giriyorum videoyu tıklıyorum garib bir msj çıkıyor. Sizler izleyebiliyormusunuz ?

Bir ara izlenmiyordu güncelleme geldi düzeldi. ama üzerinden baya bir zaman geçti. bi güncelleyin en azından ön belleğini bilan silip tekrar deneyin.

Hocam bu güncelleme telefon güncellemesi mi ? Öyleyse nasıl yapıyoruz . Ben aldığımdan buyana hiç bir şey yapmadım tele . ilk sıfır alındığı gibi. ve you tube hiç açmadı . videoyu tikladigimda desteklemiyor diye bir şey çıkıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt
    wifi ile bağlıyken google play'e gir soldaki dokunmatik tuşa tıkla uygulamalarım seçeneğini göreceksin ona tıkla orada güncellenecek uygulamalar görünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

720p izliyorum demiştin yanlış değilsem. Nerden izliyorsun 720p yi? Youtube dan 720p olarak indirdim telefona attım, izleyemedim. Aynı şekilde mkv uzantılarda da sıkıntı çıktı.

Youtube videolarının kodeği biraz farklı ama bence yine çalışır indirip deneyeyim onuda sizin için. Ben normal 720p videoları rahatlıkla izliyebiliyorum gerek kendi riplediğim gerekse torrent sitelerinden indirdiğim. telefonda mx player ve kodek paketi kurulu onlar aracılığı ile izliyorum.
  • quote:

quote:

720p izliyorum demiştin yanlış değilsem. Nerden izliyorsun 720p yi? Youtube dan 720p olarak indirdim telefona attım, izleyemedim. Aynı şekilde mkv uzantılarda da sıkıntı çıktı.

Youtube videolarının kodeği biraz farklı ama bence yine çalışır indirip deneyeyim onuda sizin için. Ben normal 720p videoları rahatlıkla izliyebiliyorum gerek kendi riplediğim gerekse torrent sitelerinden indirdiğim. telefonda mx player ve kodek paketi kurulu onlar aracılığı ile izliyorum.

Youtube dışında da aynı maalesef bende o zaman araştırıp bulmam lazım kesin çalışıyorsa , sağol.

• Umut varmı?
  • Unutmustum yine hatirlattin

• quote:

Unutmustum yine hatirlattin

• Ocak'ta almiştim fena değil telefon :)
  • cm de bir gelişme yok mu acaba. Eğer cm de olmazsa telefon çöp kategorisine girecek. Zaten güncelleme almadığı için fiyatı düştü satamıyoruz bari düzgün birşey kullanalım.
  • cm 10.1 kurdum arkadaşlar en kısa zamanda video da koymaya çalışacağım neler eksik yazayım:

-Video özelliği kullanılamamakta ve panaroma fotoğraf çalışmamakta.
    -kamerada flash da yokmuş malesef.Bunu keşvetmem kötü oldu:/
    -fm radyo bulunmamakta.
    -kies tanımamakta onun için rehberinizi scb değil de vcf olarak yedekleyin.

Ben geçtiğime gayet memnunum telefonun tepki süresinde inanılmaz bir düşüş oldu. En büyük artısı web browserı çok çok hızlandı eziyet olmaktan çıktı. Yeni bildirim çubuğu, açılış ekranı, kilit ekranı,arama ekranı hem performans olarak hem de görseklik açısından telefonu çok uç noktalara taşıdı.

Benim telefonum mu çok hantallaşmıştı yoksa genel bir sorun muydu bilmiyorum ama şu anda telefonumu çok rahar kullanabiliyorum.

1 haftalık bir kullanımın ardından kesin olarak tavsiye edip etmediğimi söyleyeceğim fakat şu an için ben fazlasıyla memnunum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeViL_mma -- 8 Ağustos 2013; 11:28:35 >

• telefon çöp + üye + konu kilit
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

telefon çöp + üye + konu kilit

Forum kalsın
  • Merhaba arkadaslar. Bende galaxy ace plus kullaniyorum telefonu 2012 aralik ayinda aldim. Telefonu aldigimdan bu yana sadece 2.3.6 ya guncelledim o zamandan sonra daha hic gunceleme gelmedi. Arkadasimda galaxy mini gts 5570 var o telefonunu farkli bi yazilimla sanirim jellybeam ile guncelliyor.Bende bu islerden anlamadigim halde internetten guncellemeye calismistim ama servislik olup 60 lira para odemek zorunda kalmistim. simdi size soruyor yardim ve cevaplarinizi bekliyorum. bu telefon icin yani galaxy ace plus ucin jellybeam 2.3.6 uzerinde bi gyncelleme var mi ? 4.2.2 falan ? varsa nasi yapiliyoe bunu da aciklar misiniz yada aciklayan turkce bi konu varsa onu yazar misiniz. cok isime yarar ve beni mutlu eder. bekliyor ve tesekkur ediyorum...
  • utku19o7 U kullanıcısına yanıt
    şu an için orjinal bir güncelleme yok malesef root yaparak farklı roomlar yükleyebilirsiniz ama bilmiyorsanız hiç tavsiye etmem.
  • Bu konudakilere jb demeyin
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    ben şu anda jb kullanıyorum bir tek flashım eksik onuda kullanmam olur biter
  • Eksik olunca pek kullanmak icimden gelmedi ya ama hala kurabilirim bilmiyorum :) en son kurdugumda hafiza kartini da gormuyordu belki ek bisey yuklenecekti bilemiyorum.

• quote:

şu an için orjinal bir güncelleme yok malesef root yaparak farklı roomlar yükleyebilirsiniz ama bilmiyorsanız hiç tavsiye etmem.

Suan güncelleme yok mu yanı ace plus ıcın ? sürümü orj olsun olmasın farketmez ben yükseltmek istiyorum o yüzden. Aldığım günden beri 2.3.6 da sayılar değişsin yeter istiyosa 2.3.5 e falan düşsün :)
  • Hayır jb güncellemesi yok ace plus için.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201821
    Bu linki inceleyebilirsin değiştirmek için.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.