Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon elime geçti ama brick olmuş mallar galiba firmware yüklerken telefon kapanmış gönderirken telefon çalışıyordu şimdi hiç çalışmıyor bir daha hayatta samsung almam. Ayrıca root kaldırmıştım onu bahane ettiler şimdi bozdular anakart parası istiyorlar servisin adıda ekmen servis
  • beyler şu konuya güncelleme gelene kadar bir şey yazmayın artık ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

beyler şu konuya güncelleme gelene kadar bir şey yazmayın artık ne olur

aynisi bende de oluyor o guzel haberi bekliyorum ama ortada guncelleme filan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

telefon elime geçti ama brick olmuş mallar galiba firmware yüklerken telefon kapanmış gönderirken telefon çalışıyordu şimdi hiç çalışmıyor bir daha hayatta samsung almam. Ayrıca root kaldırmıştım onu bahane ettiler şimdi bozdular anakart parası istiyorlar servisin adıda ekmen servis

Anlaşılan Samsung servisleri anakart sorunlarına Root bahanesi yapıştırıyor, arkadaşımda sadece arayüzünde Nova yüklenmiş bir S3 vardı, telefon benim yanımda bozuldu, üstelik Rom Root vesaire hiçbir şey yoktu, ona da anakart değişecek telefona Root yapılmış falan demişler, dedim ki yapılmayan bir şeyi yapıldı demeleri için ispat lazım, e gerçek dışı olduğunu da bildiğimizden ispat da edemeyecekler, bu nedenle arkadaşım da dediğim gibi bastırmış ve adamlar hemen geri adım atmışlar. Bu bir örnek olaydı.

Siz de bastırın, Root atılmadığını, telefonun orjinal olduğunu, eğer Root atıldığını iddia ediyorlarsa da bunu yazılı şekilde size iletmelerini, bu yazılı belge ile servisi de sorumlu tutarak yasal işlem başlattıracağınızı söyleyin, hemen olmasa da bir iki zorlama ile geri adım atıp gerekirse birebir değişim ya da ücret iadesine kadar gidecektir durum. Ama sakın geri adım atmayın. Size sundukları bahaneleri yazılı ve ispatlı olarak size iletmelerini, aksi takdirde bu işi yasal boyuta taşıyıp yaptığınız konuşmanın da bu yasal konuda delil olarak kullanılmasını istediğiniz için saklanmasını isteyin. Durumu daha üst bir yetkiliye ya da genel merkeze kadar taşıyın, para sokakta bulunmuyor. Bu servisler alışmış Root bahanesi yapmaya.

• quote:

telefon elime geçti ama brick olmuş mallar galiba firmware yüklerken telefon kapanmış gönderirken telefon çalışıyordu şimdi hiç çalışmıyor bir daha hayatta samsung almam. Ayrıca root kaldırmıştım onu bahane ettiler şimdi bozdular anakart parası istiyorlar servisin adıda ekmen servis

Kaldırılan Root'u anlayabileceklerini hiç zannetmiyorum, en basitinden Root gerektiren bir uygulama olsa bile telefon rootlu değilse uygulama izin alamadığından kapanır. Hele anakart sorunu varsa ve telefon kullanılamaz haldeyse Root olayının anlaşılabileceğine ihtimal dahi vermiyorum. Şimdi şikayetlere baktım da hakikaten kötü bir servis, bence siz telefonunuzu bozduğunu, hakem heyetinden vs yazılı olarak servis raporlarıyla bir dilekçe yazdırarak resmi işleme başlayın, bundan önce de Samsung Türkiye ile iletişime geçip telefonun orjinal halde arıza yaptığını ve servisin iftira ile telefonu hem tamir etmek için ücret istediğini hem de telefonu tamamen kullanılamaz hale getirdiğini, bu işin yasal yoldan ve medya yoluyla peşini bırakmayacağınızı vesaire dile getirerek baskı yapın. Samsung Türkiye duyduğum kadarıyla bu konuda yardımcı oluyormuş. Siz yine uğraşın, ben S2'yi değişime gönderip Note 2 alan ve üstüne ücret istendiği halde 5 kuruş vermeyen adam tanıyorum. :) Biraz ısrarcı olmanız size oldukça yarar getirecektir.

• quote:

ya arkadaşlar telefonda ısınma vardı garantiye yollamadan önce cihaza orjinal rom yükledim sonra imei kaydı yaptım açılırken gelen sarı üçgen gitmiş superuser uygulaması falan yok herşey normaldı ama servis cihazı rootladığımı soyledi ve anakarti değiştirip ona 350 tl istiyorlar daha alalı 2-3 ay oldu taksiti bitmedi nasıl öderim ve root ettiğimi nasıl anladılar

Onlar download modea girip telefonun sayacina bakarak anliyorlar ne kadar root atilirsa o kadar yukseliyor onu sifirlamanin yollari da var

• bugün telefonu beşiktaş daki servise götürdüm teslim ettim bakalım ne sonuç çıkacak öncekinde avcılara gitmişti sağlam telefonu göz göre göre bozdular. Çok kötü bir teknik servis üçkağıtçılar
  • quote:

bugün telefonu beşiktaş daki servise götürdüm teslim ettim bakalım ne sonuç çıkacak öncekinde avcılara gitmişti sağlam telefonu göz göre göre bozdular. Çok kötü bir teknik servis üçkağıtçılar

Şikayetvar'dan yorumlara göz atmışsınızdır umarım. Cidden işe yarar ve objektif yorumlar var.
  • telefonu beşiktaşdaki servise bırakmıştım dün geldi yapamamışlar sanırım yeni telefon verdiler
  • Sizde de var mı bilmiyorum ama müzik dinleme işkenceye dönüştü kendi kendine atlıyor şarkıları durduruyor. Yaşayan ve çözen var mı acaba ?
  • farkli muzik calarla da mi ayni denedin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

farkli muzik calarla da mi ayni denedin mi

Radyoda bile aynı sorun var :/
  • Virüs falan mıdır, bilemedim ki çözen biri olur inşallah
  • You tube den video izleyemiyorum.Ne yapmam lazım . Siteye giriyorum videoyu tıklıyorum garib bir msj çıkıyor. Sizler izleyebiliyormusunuz ?
  • youtube da sikinti yok bende

• quote:

Orijinalden alıntı: hardday

You tube den video izleyemiyorum.Ne yapmam lazım . Siteye giriyorum videoyu tıklıyorum garib bir msj çıkıyor. Sizler izleyebiliyormusunuz ?

Bir ara izlenmiyordu güncelleme geldi düzeldi. ama üzerinden baya bir zaman geçti. bi güncelleyin en azından ön belleğini bilan silip tekrar deneyin.
  • 720p izliyorum demiştin yanlış değilsem. Nerden izliyorsun 720p yi? Youtube dan 720p olarak indirdim telefona attım, izleyemedim. Aynı şekilde mkv uzantılarda da sıkıntı çıktı.
  • Arkadaşlar xda daki jb kamerası fixlenmiş sadece recorder çalışmıyormuş
  • Onu da yapsınlarda kullanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeViL_mma

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

You tube den video izleyemiyorum.Ne yapmam lazım . Siteye giriyorum videoyu tıklıyorum garib bir msj çıkıyor. Sizler izleyebiliyormusunuz ?

Bir ara izlenmiyordu güncelleme geldi düzeldi. ama üzerinden baya bir zaman geçti. bi güncelleyin en azından ön belleğini bilan silip tekrar deneyin.

Hocam bu güncelleme telefon güncellemesi mi ? Öyleyse nasıl yapıyoruz . Ben aldığımdan buyana hiç bir şey yapmadım tele . ilk sıfır alındığı gibi. ve you tube hiç açmadı . videoyu tikladigimda desteklemiyor diye bir şey çıkıyor .

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.