Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamerasi calismiyir jb olanlarin, digerleri de pek hosuma gitmedi acikcasi. inspiration gibi bisey var yanlis hatirlamiyorsam. bi onda is var gibi hatirladigim kadariyla. onun da bazi yerleri ingilizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy Star S5280 bile jb ile çalışıyor şaka gibi...
  • Galaxy Beam Jelly Bean'e kavuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iphigeneia

Galaxy Beam Jelly Bean'e kavuştu.

En son Galaxy Music ve Chat'e de Jelly Bean çıkmıştı, Galaxy Mini 2 için güncelleme listesinde var ama çıkmayacak dendi.

Samsung Jelly Güncelleme Listesi,

4.1.2 Jelly Bean sürümüne kavuşanlar;

Galaxy S II
    Galaxy Note,
    Galaxy Note 10.1,
    Galaxy Tab 2 7.0/10.1,
    Galaxy Tab 7.0 Plus,
    Galaxy S Advance,
    Galaxy S II LTE,
    Galaxy Music,
    Galaxy Chat,
    Galaxy Ace 2,
    Galaxy Beam,

Galaxy Mini 2, ---> Listede var ama çıkmayacak

Hala daha Jelly Bean güncellemesini bekleyenler,

Galaxy Ace Plus,
    Galaxy S Duos

yanlışım var ise düzeltin arkadaşlar ama Samsung Jelly Bean güncellemelerini yakında bitirecek diye düşünüyorum,

Bende Samsung Galaxy S Duos var, 4.0.4 Ice Cream sandwich'den hiç memnun değilim, çok kasılıyor, donuyor, inşallah Jelly Bean ile daha stabil bir yazılıma sahip oluruz.

Ayrıca Galaxy Mini 2 kullanıcılarına çok ayıp ettiler, inşallah aynı şeyleri bizlerede yapmazlar.

• Mini 2'ye çıkmayacak diye Samsung Spain dedi. Fakat sonrasında o gönderiyi silip yerine güncellemenin ne zaman çıkacağını bilmiyor diye bir şey gevelediler. Mini 2 için de bitmiş değil yani olay. Ama normalde Ace Plus Galaxy Beam ile beraber alacaktı. Dedikodulara göre yani. Bekliyoruz bakalım. Gelirse hoş sürpriz olur. Gelmezse de ne yapalım?

Dipnot: Uzun süredir de 2.3.6'da iyileştirme için ufak güncellemeler verilmiyor. Bu da arttırıyor şansımızı biraz. Zira 4.1.2 vermeseler 2.3.6'da hataları fixlerlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iphigeneia -- 26 Haziran 2013; 14:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Daha ace 2 ye duzgun bi guncelleme gelmedi bi uk geldi o da telefonun performansini düşürüyor. Biz 2 aya anca alirsak siz daha beklersiniz bayagi herhalde.

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <===

Ace 2 ye türkiye guncellemesi geldi ve hic kasmiyor cok iyi bir guncelleme uk ile alakasi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

quote:

Daha ace 2 ye duzgun bi guncelleme gelmedi bi uk geldi o da telefonun performansini düşürüyor. Biz 2 aya anca alirsak siz daha beklersiniz bayagi herhalde.

Ace 2 ye türkiye guncellemesi geldi ve hic kasmiyor cok iyi bir guncelleme uk ile alakasi yok

O mesaji gecen hafta attim tr gelmeden once.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

quote:

O mesaji gecen hafta attim tr gelmeden once.

Haa tamam

• Telefonla ilgili bir aydir bir sorunum var burda ilgilenenler olur sanirim, aslinda olay biraz garip dosyalarimdan bir muzik calarken ekran kilitlendiginde muzik duruyor ama muzik calardan yaptigimda boyle bir sey olmuyor. Go locker neden oluyor sanirim kapadigimda sorun cozuluyor ayarlari kurcaladim ama bulamadim kapamadan yapmanin bir yolu yok mudur?

• Güncellememi?
  • Bana dediyseniz kullandigim surum en basindan beri ayni illegal ve root gerektirmeyen surum bulmak zor oluyor, Blackmarkt'taki de hata veriyordu sanirsam.

• arkadaşlar cm10.1 in kamerası fixlendi sadece wifi dagıtıcı çalısmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

arkadaşlar cm10.1 in kamerası fixlendi sadece wifi dagıtıcı çalısmıyor

flash ı çalışmıyordu en son o da düzeldi mi ?
  • Şu müjdeyi kim verecek çok merak ediyorum
  • kimse veremiycek bu gidisle

• O görev bende beyler :P

Bu arada yukarıda biri kamera sorunu çözüldü demiş. Daha yüklenilen romlara gelmemiş. Kendiniz sonradan ekstra işlem yapmanız gerekiyor. Bilmeden kalkışmamak lazım. Ama yakındır düzelmesi onlarında. En azından cyanogenmod aldık. Bu da bir şeydir :P

• çok basit yapılmıcak bişi yok
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2345981
    bu linki okuyun 5 dk da kamera fixlersiniz flash çalısmıyor ama 5 mp çalısıyor
    bi wifi ap çalısmıyor onuda kullanmıyordum
  • ya arkadaşlar telefonda ısınma vardı garantiye yollamadan önce cihaza orjinal rom yükledim sonra imei kaydı yaptım açılırken gelen sarı üçgen gitmiş superuser uygulaması falan yok herşey normaldı ama servis cihazı rootladığımı soyledi ve anakarti değiştirip ona 350 tl istiyorlar daha alalı 2-3 ay oldu taksiti bitmedi nasıl öderim ve root ettiğimi nasıl anladılar
  • Isınma bende de vardı acaba ordan mı bişey dediler ki tüh ben de root kaldırılabiliyor diye seviniyordum. 350TL verilmez ki şimdi ona da
  • Garanti bitene kadar girmemek lazımmış o zaman bu işlere iyiki root atmamışım.

Bro belki root kaldırılabiliyordur da sen bir şeyi unutmuşsundur? Çünkü internette herkes kaldırılıyor dert etmeyin falan yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.