Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonum Sim Kartını algılamıyor servis yok diyor ne yapabilirim ? Yardım edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Sanırım yattı bizim iş ...

güncelleme gelmeyecek gibi duruyor
  • Bence de gelmicek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş ingilizce bir metin yazsada mail yağmuruna tutsak

• quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Bir arkadaş ingilizce bir metin yazsada mail yağmuruna tutsak

olabilir aslında şansımızı denemiş oluruz . kullanıcılar arasından ingilizcesi iyi seviyede birisi varsa bi zahmet taslak bi metin yazsın gönderelim gerekli yerlere
  • zaten hazır olanı var yabancılar sürekli atıyor
  • arkadaşlar bir sorum olucak ben bu telefonu ikinci el olarak aldım. memnunum telefondan ama güncelleme gelse daha iyi olucak gibi fakat arkaplanda çalışan uygulamalar var onlardan KOMPLE nasıl kurtulabiliriz

+ bu telefona nasıl imei atılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 15 Haziran 2013; 10:11:32 >
  • beyler şuan ki fiyat aralığı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

arkadaşlar bir sorum olucak ben bu telefonu ikinci el olarak aldım. memnunum telefondan ama güncelleme gelse daha iyi olucak gibi fakat arkaplanda çalışan uygulamalar var onlardan KOMPLE nasıl kurtulabiliriz

+ bu telefona nasıl imei atılıyor

Telefonu rootlarsan programlar var istemedigin programlari kaldirmak icin, telefonla gelen programlari kaldirabiliyorsun.

• galiba gelmicek güncelleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofucular

beyler şuan ki fiyat aralığı nedir

alınacak bir telefon değil artık paranıza yazık olur. android sürümü güncel sony serilerine bakın ..
  • Büyük bir hevesle geçen sene bu ay aldığım ace plus tan vazgeçtim sonunda hafta sonu bir delilik yapıp note2 aldım. Ram sorunu artık deli ediyordu beni. Donmalar, kasmalar, yavaşlamalar... Bir ara elden çıkaracağım ace plus da. Full kutulu garantili v.s şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mors

Büyük bir hevesle geçen sene bu ay aldığım ace plus tan vazgeçtim sonunda hafta sonu bir delilik yapıp note2 aldım. Ram sorunu artık deli ediyordu beni. Donmalar, kasmalar, yavaşlamalar... Bir ara elden çıkaracağım ace plus da. Full kutulu garantili v.s şekilde.

ikinci eli kaça satıyorsunuz pm alabilirmiyim fiyatınızı ve ürünün resimlerini?
  • Daha ace 2 ye duzgun bi guncelleme gelmedi bi uk geldi o da telefonun performansini düşürüyor. Biz 2 aya anca alirsak siz daha beklersiniz bayagi herhalde.

• arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.telefonda not yazdım ve onu şifreledim.ancak şifreyi hatirlamiyorum.var midir bir yolu bilen duyan gören

• salak bu samsung s3 leri ve s4 leri güncelleyip duruyor
    zaten benim ace plus da bozuldu beklemeye değmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

Şöyle bir haber yapılmış:
    http://www.sammobile.com/2013/06/19/report-galaxy-mini-2-wont-get-jelly-bean/

Gelse ayıp olurdu zaten.
  • beyler türkiye samsung binası önüne gideceğim alacağım yanıma da çekici paramparça edeceğim ace plusı zaten bi halta yaramıyor . bi daha samsung alırsam ılık olayım .
  • xda'da ace plus romları var, deneyen oldu mu? sanırım jelly bean tabanlı geliştiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.