Bildirim
===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (53. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaslar bu root isini hic bilmeyen biri icin nasil yapildigini tane tane anlatan bir link yada mesaj var mi acaba.Su garibe bir el atsaniz da bizde yeni telefon almis gibi sevinsek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben yapmamanızı öneririm çünkü yaptıktan sonra üst üste tema yükleyerek ancak bu hale getirebildim ve telefonun pili hiç kullanmassan 1 gün gidiyor yoksa oyun felan oynarsan yarım gün. Hiç bir işe yaramıyor ve kamerası acayip kasıyor video çekiyorsun çektikten sonra vıdeoyu actıgında acayıp renkler cıkıyor. En iyisi 2.3.6'da kalmak inanın pişman olmassınız. Telefonu iyi göstermek için 2.3.6 için temaları kullanın bence. Ve güzel kılıf vs kullanın rahatlarsınız. Boşu boşuna günde 4 defa şarja takmayın benim gibi bi ara öyle yapıyodum yani. -
bu telefona jelly bean güncellemesi gelmeyeceği kesin mi artık ? -
Günde 4 defa şarj mı? Omg. Ben de gün sonunda %20 falan kalıyor en azından. Rootlu olmasına rağmen ve dizi falan izlerim telefonda. :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ace plus 7500 telefonunun arka kapağı çok çizildi yenisini bulabilir miyim? Satan varsa iletişime geçebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsigalko1 -- 21 Mart 2014; 17:57:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tsigalko1
ace plus 7500 telefonunun arka kapağı çok çizildi yenisini bulabilir miyim? Satan varsa iletişime geçebiliriz
sahibinden e bak. -
Arkadaşlar, Samsung galaxy ace 7500 kullanıyorum. 1 haftadır wifi bağlantı kuramıyorum.Wifi ayarlardan "bağlantı başarılı bağlandı" diyor ancak hiçbir uygulamadan internet açılmıyor.
Not: 1 hafta önce modemi resetleyerek yeniden kurdum. pc ve ı phone dan wifi bağlantı kurabiliyorum. Ancak Samsung galaxy ace dan wifi kuramıyorum. Bununla ilgilimidir emnin değilim ancak acil yardımınıza ihtiyacım var.
Mert -
Arkadaşlar ben telefona toplu şekilde rom,root atmak istiyorum özelliklerini yukseltmek için..Yardımcı olacak varmı?pek anlamiyorumda..
Ah kendimi tutamadım yıne .
Arkadaşlar bugun buradakıhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2622857 romu denıcem bı sorun olur mu vs yazarım yıne. Sanırım sadece telefonun yıne aynı sorunu olan flas'ı calısmıcak. Herhangı bı sorun yoksa ındırme lınklerınıde paylasırım altta bırazdan baslıyorum. -
arkadaşlar bu lanet telefonla veloz racing şahin doğan drift filan oynamak için denedim yemin ediyorum foto modda oynuyorum 3fps max veriyor arkadaş dead triggerda kasmadı diyor allah aşkına bu teli nasıl adam ederim ben şarjına alıştım zaten yedek batarya kullanmazsan dayanmıyor yarım gün. şimdiden teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: exotic.
Arkadaslar ben 4.2.2 yi yukledim her sey mukemmel. Ayrica ustune samsung toucwizi yukledim. Birde hizini 1 ghz den 1.2 ye cikardim. Her.sey calisiyor. Bir tek kamera flasi calismiyor. Onada bir cozum bulabilir misiniz??? Dosyalar bende mevcut. Acilirken artik cyanogenmod yazisi cikiyor birseyler donuyor. 1.2 ghz de isinma vb olmuyor.
Yuklenen oyunlar:
Gta vice-kasmadi
Dead Trigger 2-kasmadi
Reckless getaway-kasmadi
Traffic racer-kasmadi
Subway surf- kasmadi
Not su anda telefondan giriyorum foruma
usta benim telefon gerizekalı bende şu rom işini yapsam bende oynayabilirmiyim sizce bu oyunları ? dead trigger benim için hayal yani onu geçtim 720 veya 480p video izlemek istiyorum nolur yardım edin -
quote:
Orijinalden alıntı: Seras Victoria
arkadaşlar bu lanet telefonla veloz racing şahin doğan drift filan oynamak için denedim yemin ediyorum foto modda oynuyorum 3fps max veriyor arkadaş dead triggerda kasmadı diyor allah aşkına bu teli nasıl adam ederim ben şarjına alıştım zaten yedek batarya kullanmazsan dayanmıyor yarım gün. şimdiden teşekkürler
Valla hocam dedigim gibi gunde 4 defa sarja takiyorum oynamak icin. Yine rom yukledim hevesi alip 2.3.6 ya geri dondum dun.
quote:
quote:
arkadaşlar bu lanet telefonla veloz racing şahin doğan drift filan oynamak için denedim yemin ediyorum foto modda oynuyorum 3fps max veriyor arkadaş dead triggerda kasmadı diyor allah aşkına bu teli nasıl adam ederim ben şarjına alıştım zaten yedek batarya kullanmazsan dayanmıyor yarım gün. şimdiden teşekkürler
Valla hocam dedigim gibi gunde 4 defa sarja takiyorum oynamak icin. Yine rom yukledim hevesi alip 2.3.6 ya geri dondum dun.
peki nasıl 720p mkv video izlerim ? filmde değil anime altı üstü.
-
quote:
quote:
quote:
MX Player. Gayet güzel bir program ^^ Dizilerimi falan buradan izliyorum ben.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Iphigeneia
quote:
quote:
quote:
bende mx ten denedim zaten görüntü takıla takıla ilerliyor ses donuyor filan.
-
Neden 720p izlemek istiyorsunuzki?
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
720p şart değil 480de izlerim ama dönüştürmesi uzun sürüyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
720p şart değil 480de izlerim ama dönüştürmesi uzun sürüyor.
Ha elindeki videolar 720p tamam. Bende kasitli olarak 720p acmaya calisiyorsun sanmistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Iphigeneia
quote:
quote:
quote:
bende mx ten denedim zaten görüntü takıla takıla ilerliyor ses donuyor filan.
telefon 720p kaldırmayınca programa laf atma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X