Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kozvir

Anneme bu telefonu almayı düşünüyorum telefon nasıl ? oyun falan açmasada olur şarj, malzeme kalitesi iyi olsun yeter annem için sizce uygunmudur ?

Aman hocam eski telefonum bulasmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden
  • quote:

neden

Nedenmi hocam kullanan bilir aman Allahım sakin hocam para direk çöpe gider

• bu telefonun nesi varki hocam 2 arkadaşım kullanıyor onların yorumları olumluydu anneme alacağım için donma kasma yüksek oyunları açma gibi bir problem olması farketmez.
  • quote:

bu telefonun nesi varki hocam 2 arkadaşım kullanıyor onların yorumları olumluydu anneme alacağım için donma kasma yüksek oyunları açma gibi bir problem olması farketmez.

Kendileri yanmis senide ateşe atmaya calisiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

quote:

bu telefonun nesi varki hocam 2 arkadaşım kullanıyor onların yorumları olumluydu anneme alacağım için donma kasma yüksek oyunları açma gibi bir problem olması farketmez.

hiç sanmıyorum hocam onlar düşmanım değil arkadaşlarım bu telefonda bu kadar kötü olan nedir ?

• quote:

quote:

quote:

hiç sanmıyorum hocam onlar düşmanım değil arkadaşlarım bu telefonda bu kadar kötü olan nedir ?

Asiri sekilde kasiyor

• kozvir K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sana kötü diyoruz demekki bildiğimiz var herşeyinle berbat o tel

Ace - Ace 2 bunlara bulaşma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asiri sekilde kasiyor

en fazla ne kadar kasabilir ?

• hangi telefonu alayım ozaman max. 500 tl
    hocam telefon sağlam telefon kaç kere düşürüp atıp fırlatmama rağmen hala çalışıyor ama performansı vasat diyebilirim. Facebook uygulamasında bile kasmalar yaşıyorum sen düşün artık
  • fiyatına göre kasması normal bence anneme alacağım için sadece fotoğraf çekme konuşma olsun yeter annemin facebooka gireceğini sanmıyorum
  • Arkadaş bu telefonu kullanan kaldımı? Kesinlikle satın bu telefonu üstüne 100 lira ekleyip temiz 2. el motorola atrix alın tüm işlerinizi rahat rahat karşılayacaktır.

Not. İlk telefonumdu çok çektirdi bana.
    Ben bu telefonu 2 yildan fazla suredir kullaniyorum, gerci yakinda degistirecegim ama annenin isini gorur. Fazla uygulama kullanmazsan kasmaz.
    Benim kasmaya baslamisti, isime yaramayan uygulamalari sildim. 5-6 uygulama kaldi diyeyim. Suan kasma ile ilgili sorun yok.
    tabi telefon kotu hele okadar uyu modeler cikmisken ama bunun fiyatina daha iyi ne var dersen iste ozaman bunu al ozaman derim.
    Sonucta annen oyun oynamayacak ,face filan takilmayacak kendin diyorsun.
  • İş yerinde orta yaşlı bir abimiz almış bundan telefondan okadar memnun ki anlatamam. Şarjı iki üç gün gidiyor diyor. Nasıl oluyor o dedim telefonu 3310 gibi kullanıyormuş meğer. Oyun yok internet yok mesajlaşma yok sadece görüşme yapıyormuş. Telefonada öyle iyi bakıyorki sanki z2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede bundan var 3 hafta falan önce aldım şahsen çok memnunum root yaptım aldığım gibi sonra dedim geri garantiye girsin unroot yaptım sonra kameraya girdim kamerayla dik çekiyorum yatay gösteriyo yatay çekiyorum o da yatay bi türlü düzeltemedim otomatik döndürmeyi açıyom yan dönüyo geri düzelmiyo içimden çöpe atmak geldi sonra format attım telefone gene düzelmedi kamerayı sıfırladım gene düzelmedi sonra çok ufak bi araştırma ile çözdüm olayı format atıldıktan sonra ya da telefon ilk açılırken yatay kalibrasyon yapmak lazımmış yatay kalibrasyon yaptım (menü-ayarlar-ekran-yatay kalibrasyon) düzeldi ve şu an gene çok memnunum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahfurkaya -- 8 Haziran 2014; 11:33:48 >

• @sahfurkaya Sen dur bakalım bunlar daha iyi günleri
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bende ace vardı s5830, i olmayan.öncelikle şunu belirteyim s5830i tamamen yanıltmacadır.işlemci hızı tamam 832mhz ama grafik işlemcisi olarak adreno 200 yerine videocore kullanıyor.bu yüzden 3d oyunlarda chainfire istiyor.bu arada anlamadığım şu,ya arkadaşlar kasıyor da kasıyor demişsiniz.ben bu telefonu 2 yıl kullandım.1 yıl stock romla kullandım.3 sıkıntım oldu.1-hafıza 2-ram 3-işlemcinin armv6 olması.şu anda telefonu babama verdim.sorunsuz kullanıyor.hiç reset atmasına gerek kalmadı.yüklenince telefon kasıyor doğrudur ama anneniz kullanacağı için yüklenme olmaz diye tahmin ediyorum.bu telefonu bu kadar yerden yere vurmakla abartıyorlar bence.kamerası fotoda iyi,videoda kötüdür.720p ve 1080p video oynatırken kasar daha doğrusu oynatamaz.2,2.5 saat ekran süresi aldım wifi +whatsapp ile.sorularınızı cevaplayabilirim.

• arkadaşlar bugün ben de anneme ace aldım .100 lira verdim .
    kaliteli stabil bir rom yükleyip vereceğim var mı tavsiyeleriniz
  • S2 romu yukle

• 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.