Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şanvere30

arkadaşlar ace s5830 çekmiyor bunla alakalı ne önerirsiniz normalmi yoksa genetikmi garantiye göndersen problemi aşabilirmiyiz

Baska hat takip denedinmi.Mesela ben uzun suredir vodafone kullaniyordum hic kapsama sorunum yoktu.1gb+500dk+1000sms icin gecen turkcell e gectim simdi cok az cekiyor bazi yerlerde cekmiyor bile.Birde her yerde ceker diyorlar.

Yer Gölck.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka hat takmadım aynı hat takılı başka telefon yan yana getiriyorum ama yinede çekmiyor
  • Şöyle bir konuya uğrayayım dedim Ya arkadaşlar bu telefonu kullananlar kaldımı 200 Tl ye elinizden çıkarın 300-350 ye kendinize 2. el temiz bir xperia sola alın size tavsiyem budur. Kurtulun şundan
  • kardeşim bu telefonu kullanan kaldımı derken bahsettiğimiz telefon daha geçen yıl 700 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Şöyle bir konuya uğrayayım dedim Ya arkadaşlar bu telefonu kullananlar kaldımı 200 Tl ye elinizden çıkarın 300-350 ye kendinize 2. el temiz bir xperia sola alın size tavsiyem budur. Kurtulun şundan

Xperia SP varda ikinci telefon olarak bunu tutuyorum elimde.Satsan satilmaz atsan atilmaz oldu.Oylece duruyor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Şöyle bir konuya uğrayayım dedim Ya arkadaşlar bu telefonu kullananlar kaldımı 200 Tl ye elinizden çıkarın 300-350 ye kendinize 2. el temiz bir xperia sola alın size tavsiyem budur. Kurtulun şundan

Xperia SP varda ikinci telefon olarak bunu tutuyorum elimde.Satsan satilmaz atsan atilmaz oldu.Oylece duruyor :))

Valla millet öyle telefonlar kullanıyorki galaxy ace yanlarında kral telefon kalır. Ben satana kadar sorunsuz kullanıyordum. İnternet hızı ve uygulamalar ayrıca mail okuma gayet güzel ve stabil çalışıyordu hemde yeni romlarla. Bence geri kalmış tek şey kamerasının düşük kalması. Ekran boyutuda bence gayet tatminkar. Niye sattın ozaman dersenizde bizde zamana biraz ayak uyduruyoruz tabi

• arkadaşlar ace 5830i kullanıyorum beni idare eden bir telefonbir senedir kullanıyorum.bu güne kadar bi sorunum olmadı dün akşam mesaj geldi mesajı açamıyorum ana ekranda 1 msj işareti kaldı üstteki bildirimden kaldırıyorum açmak için bastığımda yeni msj ekranı geliyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefistotales

arkadaşlar ace 5830i kullanıyorum beni idare eden bir telefonbir senedir kullanıyorum.bu güne kadar bi sorunum olmadı dün akşam mesaj geldi mesajı açamıyorum ana ekranda 1 msj işareti kaldı üstteki bildirimden kaldırıyorum açmak için bastığımda yeni msj ekranı geliyor ne yapmalıyım?

Belki yaptın komik bile gelebilir ama telefonu kapatıp açmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Bebé

quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

ekran testinde 3 ana renk var.her rengi seçiyorsun ve eğer arızalı pixel varsa mesela kıpkırmızı yanan ekran içinde çok minik noktacık veya noktacıklar görüyorsun.bu beyazlar ekrandaki bozuk ve aslında yanmayan renk vermeyen arızalı pixeller oluyormuş.benimkini denedim bütün renkler capcanlı yanıyor.

ya beende denedimde ekranin renklerde bisey yok ama renklerin arksinda bazen kareli bolgeler var cok yakindan bakinca belli oluyo bide sadece kirmizida suphelendim simdi
    edit : en fazla parlaklikta belli oluyo snki ekranin icindeki kareli-cizgili parca varmis gibi tum ekranin heryerinde boyle

Sorun yok piksel araligi onlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BekleGeliyorum kullanıcısına yanıt
    Türk mantığı tabi ki denedim onu başka hat taktım o da olmadı bunun için servise göndermekte istemiyorum
  • mefistotales M kullanıcısına yanıt
    Hiç olmadı fabrika ayarlarına çevir.
  • merhaba hocam. Beni belki hatırarsınız geçen yaz rom sorunum olmuştu, orjinal 2.3.3 atmıştınız bana.

Telefonu 2.5 senedir kullanıyorum, pili biraz şişti gibi. Ayrıca pili artık nerdeyse hiç dayanmıyor. Hele 3g açtım mı 30 dk-1 saat zor dayanıyor pil.

Acaba romdan kaynaklı mıdır? rus stock 2.3.6 yüklesem düzelir mi? yoksa pilden kaynaklı mıdır?(piller ortalama kaç lira,orjinal?)

Başka bir soru olarak telefonu şu haliyle internetten kaça satabilirm?(ortalama fiyatlar nedir internette?)

Son bir soru; bunun batarya 1350 mah, acaba aynı ebatlarda daha yüksek mah li orjinal batarya bulabilir miyim?

Cevaplardan bir veya bir kaçını bilen arkadaşlar varsa onlarda cevaplarını esirgemesin.

teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 23 Şubat 2014; 19:11:02 >
  • Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    telefonda stok rom yukluyse sarj sorunu tamamen pil kaynaklidir.İkinci el fiyatlarida 200tl civari olmasi lazim.Baska yuksek kapasiteli pillerde verimli olmuyor. Golden marka piller var mesela yuksek mah degerli, alip kullanmistim hicbir farki yok orjinal alsan daha uzun sure kullanirsin.Fiyatlarini tam bilmiyorun.

• teşekkürler.

peki şurda anlattığı şekilde kies üzerinden rus 2.3.6 yüklesem , bir farkı olurmu şarj bakımından stock 2.3.3 ten?(yeni pil ile)

http://www.emrahkaraalan.com.tr/galaxy-ace-garanti-kapsaminda-gingerbread-2-3-3-guncelleme.html

son olarak alakasız olacak ama nokia lumia 720 ler nasıldır? pil süresi uzun diyorlar, biliyorsanız eksik yanları var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 23 Şubat 2014; 20:01:42 >
  • Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    hic bir fark yok arayuzu degisik iste sadece bu bence.Yeni pil alsan telefonu suan kullandigin halde bile cok farkeder.Batarya isi bitmeye yakin cok hizli somuruyor sarji cunku.

nokia akilli telefon hic kullanmadim birsey diyemem.forumuda konusuna sor yardimci olurlar.

• çok sağol cevaplar için. Şu forumda üyeye oy verme tarzı bir şey olsa her gördüğümde oy verilecek üyesin, teşekkürler tekrar.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    oldu vallaha tesekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

çok sağol cevaplar için. Şu forumda üyeye oy verme tarzı bir şey olsa her gördüğümde oy verilecek üyesin, teşekkürler tekrar.

nedemek kardesim rica ederim.

@mefistotales

• Hayrına up
  • Telefona batarya almayı düşünüyorum, önereceğiniz bir yer var mı?
  • 
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.