Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler elimde ekranı çatlak galaxy ace var, bu telefonu satsak kaç para verirler...?
    Cevapları esirgemeyin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Ace için kitkat romlar çıktı

1.Bu romun v1 test ettim ama felaket lag vardı v2 test etmek isteyen için:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2561861

2.Test etmedim :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2583895

3.Test etmedim :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2585077

2. ve 3. linkdeki romları yüklemek için cwm 6 ya güncellemeniz gerekiyor / :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2583845

Romları test eden olursa hangi rom olduğunu belirtip geri bildirim yapan olursa daha faydalı olur konuyu takip eden arkadaşlar için.

cm 10.1 galaxy ace için fazla ağır, ne sürümü olursa olsun telefon akıcı olmuyor, illaki lag ve yetersiz ram ın çıkardığı sorunlar baş gösteriyor.
    cm9 ise çok daha stabil, zaten 2 tane sürümü var, performansı yüklenen arayüze ve kernel e göre değişebiliyor, ben maclaws ın tw5 arayüzlü cm9 romunda sıkıntı çekmemiştim.
    kısaca keşke huawei ideos x5 alsaydım keşke diyorum, bin an önce kurtulmak lazım bu telefondan, stock rom u dert cm si dert, tarayıcı desen kasıyor, oyun desen oynanmıyor.
    250 tl bile olsa alınmaması, uzak durulması gereken bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Srcn81 kullanıcısına yanıt
    bilen yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Beyler elimde ekranı çatlak galaxy ace var, bu telefonu satsak kaç para verirler...?
    Cevapları esirgemeyin..

Emin değilim ama 40-50 eder sanırsam ama hepsi almaz anakartı falan lazımdır öyle alır ama yinede belli olmaz.
  • arkadaslar telefonda internettte gezinirken 3g kapatip h ile internete girmek istiyorum. bunun icin bir program veya bir ayar var mi ayrica 3g yi iptal edip denedim. ancak bu seferde 2g ile bagladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keksville -- 4 Ocak 2014; 22:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnett_44

arkadaslar telefonda internettte gezinirken 3g kapatip h ile internete girmek istiyorum. bunun icin bir program veya bir ayar var mi ayrica 3g yi iptal edip denedim. ancak bu seferde 2g ile bagladim.

arkadaslar cevap vericek yokmu

• quote:

quote:

arkadaslar telefonda internettte gezinirken 3g kapatip h ile internete girmek istiyorum. bunun icin bir program veya bir ayar var mi ayrica 3g yi iptal edip denedim. ancak bu seferde 2g ile bagladim.

İnterneti bu sekilde kullanman olasi degil.H, H+ ve 3g birlikte cekiyor.Ayarlardan sadece 2g secersen bu seferde sadece E ceker.Bunlari ayirmanin bir yolu oldugunu sanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

quote:

İnterneti bu sekilde kullanman olasi degil.H, H+ ve 3g birlikte cekiyor.Ayarlardan sadece 2g secersen bu seferde sadece E ceker.Bunlari ayirmanin bir yolu oldugunu sanmiyorum.

cevap verdiginiz icin tsk ederim

• quote:

Beyler elimde ekranı çatlak galaxy ace var, bu telefonu satsak kaç para verirler...?
    Cevapları esirgemeyin..

valla sağlamına 100 tl verdi telefoncu.ona göre hesap et
  • Arkadaşlar şimdi telefonda klavye uygulaması var onu silsem root explorerdan filan yeni bir şey kurup sistem uygulaması yapabilir miyim? Aynı şekilde müzik çalarını silip yeni bir programı sitem uygulaması yapabilir miyim?

Türkçe karakter sorunu olmayan klavye uygulaması önerebilir misiniz bir de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrcsgives

Arkadaşlar şimdi telefonda klavye uygulaması var onu silsem root explorerdan filan yeni bir şey kurup sistem uygulaması yapabilir miyim? Aynı şekilde müzik çalarını silip yeni bir programı sitem uygulaması yapabilir miyim?

Yuklu uygulamalari titanium ile sistem uygulamasina cevirebilirsin.Klavyeyide Swiftkey oneririm ama sistem uygulamasina cevrildiginde nasil davranir, sorun cikarirmi bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrcsgives

Arkadaşlar şimdi telefonda klavye uygulaması var onu silsem root explorerdan filan yeni bir şey kurup sistem uygulaması yapabilir miyim? Aynı şekilde müzik çalarını silip yeni bir programı sitem uygulaması yapabilir miyim?

Ben yapmıştım zamanında klavye yükleyip sistem uygulaması yaptım link2sd ile, sonra stock klavyeyi sildim sorun olmadı.
  • İyi günler arkadaşlar;

eşimin Samsung 5830 telefonuna bir kaç kez değişik romlar yükledim.

en son orjinal romu geri yükeldim. (Froyo)

Fakat pil %sinde dengesizlik var.
    İnterneti açınca 2-3 dk kullanımda pil hemen azalıyor. %20-30 düşüyor.

Batarya kalibrasyonu denedim , internette bulduğum bilgilerle.
    Ama faydası olmadı.

Yeni pil alsam yine aynı olacak gibi.
    Sanki pil doluluğunu ölçeklendirirken sorun var gibi.

Yardımlarınıza ihityacım var.
  • @musti35 Aynı sorun geçtiğimiz Temmuz gibi bende de vardı.Yeni batarya alınca sorun çözüldü, tamamen bataryanın ölmesinden kaynaklıyor ölçekle falan alakası yok.
  • Arkadaşlar eşimde 5830i var. Telefon şu anda sürünüyor. Rehberi 10-15 sn de açıyor, birisi arayınca tel kitliyor.

Nasıl hızlandırabilirim? Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Yoksa eşim yeni telefon al diye başımın etini yiyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

@musti35 Aynı sorun geçtiğimiz Temmuz gibi bende de vardı.Yeni batarya alınca sorun çözüldü, tamamen bataryanın ölmesinden kaynaklıyor ölçekle falan alakası yok.

Teşekkür ederim

yeni batarya alayım en kısa zamanda
  • Bana gore alinabilecek en kotu samsung android telefonlardan biri
    Ben 3 ay bundan neler cektim
    telefonun surekli kasmasimi dersin
    ram in %75 altina dusmemesi mi dersin
    oyun oynarken donmasimi dersin( kac kere bataryayi cikarip taktigimi hatirlamiyorum bile)
    Telefonda bir uygulamadayken aniden atmasimi dersin
    telefon kasmasin diye facebook twitter uygulamlarini bile sildim
    ama nafile

• quote:

Orijinalden alıntı: karadenizyapi

quote:

Cevapları esirgemeyin..

valla sağlamına 100 tl verdi telefoncu.ona göre hesap et

ben 150'ye sattım kasası soyuk doluydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 30 Ocak 2014; 19:34:46 >
  • arkadaşlar ace s5830 çekmiyor bunla alakalı ne önerirsiniz normalmi yoksa genetikmi garantiye göndersen problemi aşabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanvere30

arkadaşlar ace s5830 çekmiyor bunla alakalı ne önerirsiniz normalmi yoksa genetikmi garantiye göndersen problemi aşabilirmiyiz

Baska hat takip denedinmi.Mesela ben uzun suredir vodafone kullaniyordum hic kapsama sorunum yoktu.1gb+500dk+1000sms icin gecen turkcell e gectim simdi cok az cekiyor bazi yerlerde cekmiyor bile.Birde her yerde ceker diyorlar.

Yer Gölcük.

• 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.