Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • discovery mi piyasada duymuştum ama kullanan yok ... yani adı yokki o telefonun alırım bi zaman sonra elde patşar üzülürüm çünki telefonu hediye edicem geri gelsin istemem
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Telefon büyük mağazalarda yok satıyor nasıl kullanan yok.Telefon telpa garantili ve markanın çok bilindik olmaması telefonu kötü yapmaz.Özellikleriyle tam fiyat-perfomans telefonudur.Emin ol beğenecektir.

Mesut Çevik incelemesini bir izle derim.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 18 Kasım 2013; 22:52:09 >
  • Delireceğim tele batarya aldım sorun yok güzel ama şimdide şarj makinesi ara ara temas etmemeye başladı . Şeytan diyo çarp duvara :( Böyle kullansam bir zararı olmaz demi yada kardeşimin ace 2 si var onun şarj makinesiyle yapıyorum oda geç yapıyo napacam bilmiyorum böyle kullanmaya devam edecek gibiyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet97089

Delireceğim tele batarya aldım sorun yok güzel ama şimdide şarj makinesi ara ara temas etmemeye başladı . Şeytan diyo çarp duvara :( Böyle kullansam bir zararı olmaz demi yada kardeşimin ace 2 si var onun şarj makinesiyle yapıyorum oda geç yapıyo napacam bilmiyorum böyle kullanmaya devam edecek gibiyim :(

Batarya derken pil aldiniz dimi ? Orjinalmi pil ? Bide pil takilan yerdeki 3 telde herhangi bi hasar varmi goze carpan. Onun disinda usb girisindeki icindeki kucuk cizgi gibi duran metal temas etmiyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayssu

quote:

Delireceğim tele batarya aldım sorun yok güzel ama şimdide şarj makinesi ara ara temas etmemeye başladı . Şeytan diyo çarp duvara :( Böyle kullansam bir zararı olmaz demi yada kardeşimin ace 2 si var onun şarj makinesiyle yapıyorum oda geç yapıyo napacam bilmiyorum böyle kullanmaya devam edecek gibiyim :(

Batarya derken pil aldiniz dimi ? Orjinalmi pil ? Bide pil takilan yerdeki 3 telde herhangi bi hasar varmi goze carpan. Onun disinda usb girisindeki icindeki kucuk cizgi gibi duran metal temas etmiyor olabilir.

Sorun bataryada çünkü usb takınca herhangi bişey yok :)
  • Arkadaşlar eşimde var bu telefondan.

Çok yavaş ve hantal.

Nasıl hızlandırabilirim bu telefonu.
  • Murat006 kullanıcısına yanıt
    Format atın . Kendine gelir .
  • Orjinal şarj makinesini netten nerden bulabilirim ? Yani bildiğiniz bir site var mı ? Kardeşimin galaxy ace 2 sinin şarj aleti var ama nedense o geç şarj ediyor .
  • quote:

Orjinal şarj makinesini netten nerden bulabilirim ? Yani bildiğiniz bir site var mı ? Kardeşimin galaxy ace 2 sinin şarj aleti var ama nedense o geç şarj ediyor .

http://www.n11.com/samsung-galaxy-ace-s5830-micro-usb-ev-sarj-aleti-P12949240

bu siteden batarya alanlar var konuda için rahat olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir yakınımda bu telefondan var. Telefon wifi ile İnternet'e bağlandığında sorun yok fakat edge ile bağlanmaya çalıştığında sadece browser çalışıyor, instagram vb diger uygulamalarda veri akışı olmuyor. Ben biraz araştırdım bulamadım. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

• Kendi iphone'a geçtiğimden dolayı Galaxy Ace'imi anneme verdim. Wifi açık sadece 3g falan kullanmıyor. Şarjdan çıkaralı 3 gün oldu tam şarjı hala %45 de dedim acaba biz mi telefonu hoyratça kullanmışız
  • S3 yada S4 alacaktım abim Discovery alınca o fiyatı ve şıklığı daha çok cezbetti bende aldım bitane.Aceyede 32gb sd kart aldım torrentleri ondan indirmeye başladım.Bütün gün şarjda modemin yanında duruyor artık :))
    Pcnin yediği elektriktende kurtuldum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    valla hocam çin malı telefonla zamanında cok ugraştım bide bu ugrastırırsa kafayı yerim ... güvenemiyorum kullanan varsa memnuniyetini bi söylesin bakalım
  • Hadi gözün aydın kurtuldun sonunda ben hala kullanıyorum açma kapama tuşu bozuk
  • telefoncu aceye 150.tl.veriyor satip discovery mi alsam ne

• ARDKASLAR İİ GÜNLER BNDEDE 5830İ VAR BN MIKNATISLI KILIFA KULLANDIM TELEFONUMU ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA MANYETİK OLDUGU İÇİNDE DOKUNMATİĞİ BOZUYORMUS BİRKAÇ GÜNDÜRDE BATARYAYI CIKARDM DOLABA KOYDUM YİNE DÜZELMEDİ !!! ACABA NASIL DÜZETİLEBİLİR !! YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Ya bu telefonlarda ekolayzır ayarı var mı müzik çalarında ? Varsa nasıl ? Birde kulaklık çıkş sesi yüksek mi ? Cevap verip SS atarsanız iyi olurrr...
  • Bende xperss music var kulaklık ses çıkışı felaket yüksek ve çok çeşit bass , tiz , boğukluk , netlik ayarları yapılabiliyor bunlar acede varmı ?
  • arkadaşlar bu telefon için iyi bir rom önerebilir misiniz??
  • Merhaba bu kartatası.exe programını uzunca bir zamandır kulanıyorum bir sorun olmadan ancak şuan kullanmak istediğimde c/: klasöre erişilemiyor diyor yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.