Şimdi Ara

Samsung Galaxy Alpha - Sony Xperia Z3 Compact Karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Alpha - Sony Xperia Z3 Compact arasında kararsız kaldım.
    Galaxy Alpha bana daha yakın geliyor ama aranızda bu telefonları kullananlar varsa fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Teşekkürler..

bu da karşılaştırması;
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/805-900/samsung-galaxy-alpha_sony-xperia-z3-compact/

düşüncelerinizi yazın..

• Dostum z3c. Alpha'nin uretimi durduruldu. 2 yil sonra ortada kalirsin alma Alpha'yi. Haa kotu cihaz mi kesinlikle degil ama surum destegi kesilmis cihaz alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsunga bulaşma Z3 Compact al

• bencede z3c daha akıllıca ,rakıp olsun dıye cıkartılar ama cok gecmeden uretımı durduruldu ve bataryada resmen ıphone gıbı aksam ustu bıten bır sıkıntı var alphada,sonynın z serısıne uzunca guncelleme verdıgınden uretımı durmus bır cıhazla uzun guncelleme alan bır serının modelı bu acıdanda kıyaslanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Dostum z3c. Alpha'nin uretimi durduruldu. 2 yil sonra ortada kalirsin alma Alpha'yi. Haa kotu cihaz mi kesinlikle degil ama surum destegi kesilmis cihaz alinmaz.

+1

Z3compact

• Z3c daha iyi olur ama birde htc e8 bak derim.
  • Z3 compact daha iyi bir tercih olur, ama alpha da kesinlikle yabana atilacak bir cihaz degil. Tasarim olarak z3 compact'tan daha iyi, donanim olarak da daha asagida degil diyebiliriz, ama pili cok düsük kapasiteli ve guncellenme sansi daha az. Internette her ne kadar islemcisi tasarruflu pili iyi kullaniyor denilse de z3 compact'in cok daha iyi bir batarya kullanim performansi verecegi açik. Sdn'nin uzun kullanim testlerine bakmani tavsiye ederim iki telefonun da testi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 16 Haziran 2015; 19:59:34 >
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    ben 5 inçten daha küçük bir telefon düşünüyorum..
    Galiba xperia Z3c alacağım
  • Samsung alma aldırma. Z3C al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.