Şimdi Ara

Samsung Galaxy Alpha video inceleme 'Samsung'un metal ile imtihanı' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewel_ma20

Beyler ben telefon hakkında bilgi almaya girip sizin tartışmanızı görmek zorunda mıyım?

Samsung Alpha hakkında ettiğiniz 2 kelam laf yok, neden özelde tartışmıyorsunuz?

Sorununuz marka tartışmaksa açın ayrı bi konu orada tartışın. Ayıptır yaptığınız..

Ayrıca konunun geneline baktım da yöneticiler muhalefet kim var engellemişler maşallah.
    Ülkeyi yönetenler kötü örnek olmuş.

aynen katılıyorum, işleri güçleri apple vs samsung kavgası çıkarmak olmuş
  • Bu arada ben alpha aldim arkadaslar :)
    Yaklasik 1 hafta oldu.
    Su an ios sonrasi androide calisma surecindeyim.

Telefon bekledigim gibi guzel. Sarji tam olarak bir gun gidiyor normal bir kullanimda. Masa basinda calistigim icin cok sorun olmuyor ama disarda gezen icin sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jewel_ma20 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Nasıl tavsiye eder misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

Hayırlı olsun. Nasıl tavsiye eder misiniz ?

Soyle soyliyim benim icin oncelik tasarimdi. Aslinda aklimda iphone6 vardi ama telefona 3000 verme fikri rahatsiz etti beni.

Alternatifler arasinda bu fiyatta z3c ve alpha vardi, tasarimdan dolayi bunu sectim.

Telefonda oyun oynamam hic. Twitter vs kullaniyorum. Androidi sevmedin ona da alismaya calisiyorum diyeyim.

Eger ios kullanicisi iseniz ve iphone6 fiyati sorun degilse once i6 sonra alpha'yi tavsiye ederim.

• bende alalı iki gün oldu şuan memnun olmayacağım bir şey görmedim

teknik özelliklerine bakarsak gayet yeterli bir telefon zaten samsung apple tercihinin en önemli noktası işletim sistemleri, android mi yok ios mu seçeceğiniz.
    bunun dışında iki markanın ve diğer markalarında telefonları teknolojik olarak iyi telefonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Hll qnk yne ayaR manyaa yApTın HannY
    Şu küstah kelimesini cümle içinde kullanmadığın bir mesajın oldu mu? Hayır yani anladık küstahı cümle içinde kullanabiliyorsun onun için de helal olsun.

İkincisi there;
    Bir insan 2300'e alıp bangır bangır duyurur mu? Sen kime fakir diyon diye ağlar mı?
    Oww beyefendi buyrun vip salonunuza gelin dememiz mi gerekiyor? Milletin Toki'den ev alır gibi 30 taksitle telefon aldığı ülkede elmas taşlı telefon çıksa yine satar. Öyle sazan.avi'ye çok düşmemen lazım anlayacağın.

Her taraftan Avm fışkırıyor. Üşenme de gidip de Sony'den başka bir iki markayı elle-dokun.
    Adamlar kendi kendi ekran kalitelerini bilip tek renkli tema koyuyorlar.

Yine bir gereksiz özellik, o da su geçirmeme(!)
    Milleet erkek başına zılgıt çekiyor Sony forumlarında. Telefon mu su geçirdi yoksa su mu telefona geçirdi diye ağlıyorlar.

Daha millet panel sorunu mevzusunu yeni yeni atlattı, sen o avatarıma pembiş diye alay ederken Sony Z1 aynı şekilde kırmızıyı pembiş gösteriyordu.

quote:

+Hll qnk yne ayaR manyaa yApTın HannY

+İkincisi there;

Emocanlığını göstermesen olmuyor dimi? Kullanıcı adın zaten baştan ofsayt, hiç değilse böyle şeyleri deneme len Ne diyelim Allah hayırlı evlat versin cümlemize

Son çöp bükücü, seni ilgilendiren asıl mesaj bu alıntıladığın mesaj değil bilmem farkındamısın.

ICloud ile ilgili mesajı neden görmezden geliyorsun?

Arıza senin neyin oluyor? Bu mesajı Arızaya yazdıysak bırakta bir zahmet o yanıtlasın, sen önce kendine yazılmış yanıta cevap ver. Tabi verebilecek kapasiten varsa artık..

Küstah olsun için küstah diyorum. Bak yine KÜSTAH diyorum. Bak hatta yine dedim.

Şu Apple fanboylarının kullanmayı alışkanlık haline getirdiği "Iphone zengin Telefonu, fakirler alamaz" tarzındaki yorumlara karşı olan düşüncelerim hakkında da bir şey yazmışsın. Hani şu sonunu sazan avına bağladığın kelimecikler. Bi yerimle gülerek okudum diyebilirim, ancak işin aslı okula falan gidiyorsan öğretmenlerinin yerinde olmak istemezdim Eğitim zor iş.

Kafan basmıyor, yada içerisi boş olduğu için anlamıyor, asla da anlayamayacak olabilirsin. Ama bu su geçirmezliğin boş özellik değil, gerekli ve lüks bir özellik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Cihazlar 1000'de kaç oranında su geçirmiş, nasıl geçirmiş, hata var mı yok mu elinde bir belge var mı?

Telefonumu 1.5 yılı aşkındır kullanıyorum haliyle şarj kapağını, kulaklık girişini defalarca kullandım. Hala haftada bir kere temiz dursun diye musluğun altına sokuyorum, tek bir sorun bile yaşamadım.

Ben dışarıda yağmurda telefonumla konuşurken, senin gibileri ise aynı şartlarda telefonu cebindeyken arayan olsa dahi çıkarmaya tenezzül etmiyor, edemiyor. Tamda bu konuya oturtacak bir söz vardı ama neyse diyelim.

Su geçirmezlik dahi nasıl çıldırtıyorsa artık bu emoyu, neredeyse Sony'nin su geçirmez cihaz çıkarmasını avantaj olarak değil dejavantaj olarak yorumlayacak

Kırmızıyı pembe gösteriyormuş. Sen, Dünyaya at gözlükleriyle baktığın için o olmasın sakın?

Avatarının dalga geçilmeyecek yanı yok ki. Sence normal mi, yoksa anormal mi?

Kaç nesil geçti Apple Apple diye ağladığınız firmanın ürettiği cihazlar bataryada akşamı bile göremiyor.

Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact gibi sağlam cihazların yanında o tipsiz ucubeleri almak için bir sebep gösterebilirmisin?

Ha Curved telefon yaptık, münasip bi yerimizle büküyoruz, halimizden memnunuz dersen anlarım.

neden saçma sapan konular için tartışıyorsunuz beyler, sanırsın apple para ödüyor adamlara

• Samsung Galaxy Alpha video inceleme 'Samsung'un metal ile imtihanı'

• Nokia 3310 incelemesi ne zaman çıkacak

• alpha 2?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

alpha 2?

A3 var sadece o da amiral gemisi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.