Şimdi Ara

Samsung Galaxy Alpha video inceleme 'Samsung'un metal ile imtihanı' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un tüm telefonları aynı görünüme sahip neredeyse,sadece içerik biraz farklı tamamen para kazanmaya odaklı çalışıyorlar...

• Not serisi disinda samsung kullanan kaldimi daha ya =))

• arada 2 yıl olduğununda farkındasındır o zaman ki pil teknolojisi ile şuan ki bir tutmakda yanlış. 1850 mAh pilin savunulacak bi tarafı yok istediği kadar ince olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Bunun yerine Sony Xperia Z3 Compact alır. Kalite dersen kalite, donanım dersen donanım, pil ömrü dersen pil ömrü, performans dersen performans.

Çöp ekran kalitesi dersen çöp ekran kalitesi

Alpha'nın ekranı daha başarılı olabilir, Samsung'un amoled ekranlarını ben de beğeniyorum, ancak o pille o ekrandan 2 saat kullanım süresi alıyorsun. Yedek pil taşı deme taşımam, sürekli kapağı çıkartıp, batarya değiştirmek kullanışlı ve konforlu değil. Kullanım deneyimini ve konforunu baltalayan bir durum.

Günümüzde bir akıllı telefonda aranılan ilk özellik pil süresidir, kaldı ki Sony'nin yeni ekranları eski nesiller kadar kötü değil, bir kullanıcının işini rahatlıkla görecektir, "çöp" olarak adlandırmak ancak bir ergen tavrı olabilir. Alpha'ya göre en az iki kat ekran süresi de cabası. Diyaliz hastası gibi sürekli kabloya bağlı yaşayan bir telefon alacağıma kontrast oranı biraz daha düşük bir ekranı seve seve kullanırım.

Ayrıca Sony'nin yağ gibi çalışan kararlı arayüzü varken, video incelemede de belirtildiği gibi sürekli saçmalayan, kasan, Touchwiz arayüzü de Alpha'yı almamak için önemli neden. Sony'nin görece sağlam tasarımı, su ve toz geçirmezlik özellikleri de diğer artı yönleri.

Gene de isteyen istediğini alır, gün içinde sürekli şarjım bitti stresiyle döne döne priz, kablo, adaptör aramak isteyen buyursun Alpha alsın.

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    Piyasada 4000mah'lık 40tl'ye şarj istasyonları var. Öğrenci adam onu çantasına atar, çalışan adam yine çantasına ve kadınlar da yine çantasına atar.
    Onun dışında dışarıya gezmeye çıktığında abartmaya lüzum yok her telefonun şarjı iş görür. Yani bataryaya göre asla telefon alınmaz. Tabi ki bataryanın iyi olması güzel ama iyi bir ekranı onun yerine 100 kere tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

arada 2 yıl olduğununda farkındasındır o zaman ki pil teknolojisi ile şuan ki bir tutmakda yanlış. 1850 mAh pilin savunulacak bi tarafı yok istediği kadar ince olsun

Aradan geçen 2 yıl diyorsunuz.. Peki.

Yıl 2012. Fujitsu Arrow; 4 inç cihaza 6,7 mm derinlik. Yanlış hatırlamıyorsam bu telefonda su geçirmeme özelliğide vardı. Daha bilindik cihazlara gelelim. Huawei Ascend P1S. Bir tane daha aklıma gelen marka model var, bahsettiğiniz yıla ait. Motorola Droid RAZR. Bu cihazda 7-7,3 mm arası birşeydi.

Ayrıca hakkımda kötü zan olmaması adına, herhangi bir markaya bağımlı olmadığımı belirteyim.
  • Şarj aletleriyle ileri derecede ilişkisi olan, bu ilişkiden de hoşnut olanları anlayabiliyorum, -kaçınılmazlık diyoruz- ama bu gerçekleri değiştirmiyor

Z3 Compact varken, o boyuttaki başka bir cihazın yüzüne bakılmaz

Samsung Galaxy Alpha video inceleme 'Samsung'un metal ile imtihanı'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 30 Ekim 2014; 15:05:05 >

• bu telefonu da alacak samsung fanboylar olacaktır

iphone un piliyle dalga geçip daha kötü pil performansı yaşayacaklar maalesef..
  • Birisi de geliyor hala inat bir şekilde Z3 fotoları atıyor sonra Z3 varken şunu alan olmaz diyor. Gülmüyorum artık Nur Yerlitaş suratıyla bakıyorum sadece.
    Adamlar(bu Sony denen nalet)Iphone'un falan 1500 kat altında satıyor ama hala buraya gelip cahil cahil postlar atılıyor. Z'den tutun da Z3'e kadarki bütün satışlarını toplayın bi Iphone 5s etmez hala cahil cahil yorumlar yazıyorlar. Hadi yazıyon da şu nalet olası z3'ün fotolarını spamlaya spamlaya benim 3g'mi yediniz vicdansızlar. Ekranı çöp diyorum ekranı. adam hala telefonun kıçını gösteriyor bana, yemin ediyorum dinden çıktım geri dönemiyorum.
    Bir de kamera üreten şirketin kamera konusunda Iphone'dan geri kalmasına kahkaha püskürttüm.
    Aynı tasarım ve donanım ile Z3'ün aynısını 900'e satar insafsız Sony.
    Sen git ilk önce Apple gibi sağlam kamera ve ekran koy valla 5000 yap fiyatını ama yeter ki adam gibi tek bir telefonun olsun.

Not: Samsung bile Sony'yi donunda sallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 30 Ekim 2014; 15:40:04 >

• İstanbul'da Kadıköy-Üsküdar civarında Z3 compact sergileyen bir yer var mı ?2 aydır telefonu bekliyorum. Elime almadan internetten sipariş de etmek istemiyorum.
  • Bu telefonun fiyat aralığı 1000-TL bandında olmalı.

• Telefonu bir arkadaşım kullanıyor yurt dışından aldı s801AC var yurt dışı modellerde :D Çok zarif dayanıklı bir telefon s3 gibi değil launcheri çok iyi ve hızlı
  • quote:

Birisi de geliyor hala inat bir şekilde Z3 fotoları atıyor sonra Z3 varken şunu alan olmaz diyor. Gülmüyorum artık Nur Yerlitaş suratıyla bakıyorum sadece.
    Adamlar(bu Sony denen nalet)Iphone'un falan 1500 kat altında satıyor ama hala buraya gelip cahil cahil postlar atılıyor. Z'den tutun da Z3'e kadarki bütün satışlarını toplayın bi Iphone 5s etmez hala cahil cahil yorumlar yazıyorlar. Hadi yazıyon da şu nalet olası z3'ün fotolarını spamlaya spamlaya benim 3g'mi yediniz vicdansızlar. Ekranı çöp diyorum ekranı. adam hala telefonun kıçını gösteriyor bana, yemin ediyorum dinden çıktım geri dönemiyorum.
    Bir de kamera üreten şirketin kamera konusunda Iphone'dan geri kalmasına kahkaha püskürttüm.
    Sen git ilk önce Apple gibi sağlam kamera ve ekran koy valla 5000 yap fiyatını ama yeter ki adam gibi tek bir telefonun olsun.

Bişe söyliyeyim mi mesajını nerde görsem ya senin yüzünden ya kavga çıkıyo yada markaları babanın firması gibi savunuyorsun.forumda da fanboyluktan başka bir ile yaramıyorsun ha şu az satma olayına gelincehttps://m.youtube.com/watch?v=g8M7qE06C_Y

• benim anlatmak istediğim 2 yıl geçti daha ufak kasaya 1850 yerine daha büyük bi pilde koyabilir demek istemiştim siz yanlış anlamışsınız yoksa zamanında Nexus 4 ince bir telefon değildi tabi
  • lenovo vibe incelemesini çok merak ediyorum. özellikle ui ve os olarak
  • quote:

Birisi de geliyor hala inat bir şekilde Z3 fotoları atıyor sonra Z3 varken şunu alan olmaz diyor. Gülmüyorum artık Nur Yerlitaş suratıyla bakıyorum sadece.

Hiç bir halt bilmeyen fanboyun tekisin. Milleti boş fikirlerinle doldurma konuyu baltalama.

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Bu forumdaki birçok dünyadan bi haber yaşayan forum üyelerine gerçekten yazık. Eşşek bile belli bi yaştan sonra büyür ama sizler büyüyemezsiniz. Sizler sadece sağa sola çamur atın mesut çeviği küçük düşürmeye çalışın. Yaptığınız tek şey bu. Aranızdan hangisi piyasanın en hızlı telefonunun galaxy note4 olduğunu biliyor? Bilemezsiniz çünkü sizler kendinizi boş konuşmaya adamış insandan bozma birşeylersiniz. Alpha da touchwiz varmışta çöpmüş. Çöp olan sizin elinizdeki telefonlar daha dünyadan haberiniz yok birde burda kalkıp yorum yapıyorsunuz. Boşuna nefes tüketmeyin. Bakın işinize gücünüze. Bu telefonun eleştrilcek tek yanı inceliği yüzünden pil kapasitesidir. Note4 ve iphone6 videosu aşağıda. Bilmeyenler için ders niteliği taşır

http://youtu.be/GVkaY-F6Zhs

+1. Adam inceleme yapıyor koyuyor hemen bir tartışma başlıyor yok taraflısın yok değilsin. Birçok konuda da eleştirdi alphayı fazlasıyla videoda. Yani belki apple konusunda birazda yapılan şeylerden dolayı ileri gitmiş olabilirler ancak bu konuda anlamadığım yani bu adam cebinden para verip senin benim için inceleme yapacak değil her telefon içinde.

Meuzi MX4 incelemesi yapacakmış mesela, adam türkçe , Türkün istediği şekildemi değilmi ona bakarak yani bizim seçici özelliklerimize göre telefon incelemesi yapacak taa çinden taylanddan nerden getirtecekse. Yani biraz destek olmak lazım. Hayır bu videoyu yapmasın o zaman bunun faydası ne olacak size de bu denli ağır eleştiri yapıyorsunuz. Normal bir eleştiri kabul edilebilir ki zaten mesut beyde kendi böyle eleştirilere ccevap veriyor alıntılarla ama bazıları cidden çamuru at izi kalsın diye iş yapıyorlar.

• Note 4 ınceleme beklıyoruz en kısa zamanda

• muratkaya kullanıcısına yanıt
    Hakaret edince başın göğe erdi galiba sayın avukat hanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Hakaret edince başın göğe erdi galiba sayın avukat hanım.

Hakaret etmiyorum, umut var diyorum. Şu anda en büyük problem sinir iletiminin sağlanmasında yaşanıyor ancak nöronların bağ kurmasıyla ilgili başarılı girişimler mevcut.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.