Şimdi Ara

Samsung Galaxy Alpha video inceleme 'Samsung'un metal ile imtihanı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz oldukca guclu arkadaslar her turlu oyunu kasmadan oynatiyor. Pili 1 gunu cikartiyor, gorenler genel olarak begendi suanda kullanmaktayim. Parmak okuyucu rezalet, oldukca hafif ve guzel bir cihaz. Sd karta bence gerek yok 32 gblik hafiza fazlasiyla yetiyor. Kamerasida iyi denilebilir. Z3c compact i cok bekledim ama kucuk ekran olmasi(tuslarda ekranda), hoparlor sikintisi ve cam kisimlarin kolay kirildigini yabanci forumlarda cok konusulmus. Sabah 9 dan aksam 12 ye kadar kullanimda 2 saat ekran kullanim suresi veriyor ki bence yeterli. Birde cihaz nerdeyse hic isinmiyor oyun oynarken. Mesut beyin dedigi takilmalari yasamadi. Sadece bazen ekrani acarken 1 sn kadar gec aciliyor ! Bunun disinda daha takilmayla karsilasmadim. 6 gundur kullaniyorum. Bu arada samsung dan nefret ederim

• 2 sene önce ki Nexus 4 batarya bile 2100 mAh 1850 mAh batarya nedir arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Bakalım Mesut Çevik bir ANDROID telefon olan SAMSUNG marka telefonu ne kadar övmüş :)

Videoyu izledikten sonra bu saçma yorumunuzdan dolayı biraz utandıysanız hala umut var demektir. Yok neden utanayım diyorsanız Allah sonunuzu hayır etsin diyorum :)
  • BEN BURADA BÜYÜK HARFLE YAZINCA KÖTÜ OLUYOR Dİ Mİ?O ZAMAN LANET OLASI REKLAMLARIN SESİNİ DE KISIN KULAĞIM GİTTİ BE!!!

• abi başarılı demişsin ama bu telefon vasatın ötesine geçememiş resmen antutu puanınında gerçekliğine inanmadım açıkçası.. sırf tasarımını içinmi vericez 2bin lirayı o fiyat aralığında alabiliceğimiz birsürü kaliteli cihaz varken .. ülkemize gelen ve fiyatını kesinlikle hak etmeyen çöplere bir yenisi eklenmiş hayırlı olsun .

• Android kullanan birçok Samsung kullanıcısının aslında Samsung yüzünden Android' küfür ettiğini düşünürsek, o arayüzü değiştirmedikleri sürece alınmaması gereken bir marka. Bence Z3 Compact çok daha şık bir cihaz
  • Pil ömrü dışında gayet sağlam cihaz olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Bakalım Mesut Çevik bir ANDROID telefon olan SAMSUNG marka telefonu ne kadar övmüş :)

Videoyu izledikten sonra bu saçma yorumunuzdan dolayı biraz utandıysanız hala umut var demektir. Yok neden utanayım diyorsanız Allah sonunuzu hayır etsin diyorum :)

Mesut Bey
    Artık tarafsızlığınızı yitirdiğiniz için bu tip incelemelere alıştık, haliyle böyle yorum yapıyoruz
  • Iphone 6 yı elinizde tutun bir birde galaxy alphayı tutun .. diger telefonlarada bakın elimde tutmadım ama mesela mi4 e bakın .. yada galaxy note 4 e .. elinizde en çok rahat oturan iphone 6 ...iphone 5 te eli acitiyor mesela ..metal yaptılar ama elimizi kesmesin .. Z3 ün kenardaki kıvrımları mesela cok hos .. metal metal diye ölenler alsin simdi .. samsungun plastigi neden o kadar kötü onuda anlamadım zaten diger bütün plastik telefonlardan daha dandik duruyor ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Yorumsuz.
    Samsung Galaxy Alpha video inceleme 'Samsung'un metal ile imtihanı'

Samsung Galaxy Alpha video inceleme 'Samsung'un metal ile imtihanı'

Z3C varken 1500 e gidip Alpha alınmaz .. yalniz soyle bir durum var samsung magazasina girdim cihazi incelemeye bi kac grup geldi vaay dedi metal yapmis alinir bu telefon falan 1900 felan dediler .. çıldırcaktım

• elestirdin niye elestirdin elestirmedin niye elestirmedin .. birakin editore yüklenmeyi arkadas adamlar bedava inceleme yapıyor bedava icerik.. su siteye bedava giriyorsun ..Adamlar ne görüyorsa onu söylüyor iste ... bircogunuzdanda cok daha iyi biliyor herseyi ..

• İnceleme güzel ve objektif olmuş Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@HeroCypheR

Merhaba,

Mi4 elimde aksilik olmaz ise Perşembe veya Cumartesi akşamı incelemesi yayında olur :)

6595 için Meizu MX4'ü Perşembe edinmiş olacağım bomba gibi bir inceleme olacak :D

Çin'de ne varsa ekranlarınıza taşımaya çalışıyorum,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Çok güzel haber meizu'de bildiğim kadarıyla 20.7mp kamerada mevcut Bekliyorum videoyu
  • Tebrikler mesut bey .Kısa ve öz bir inceleme ..doğrusuda bu zaten..heme hemen birbirinin aynı telefonlar için bir saatleri aşkın incelemeler çok gereksiz..8- 10 dakikadada bu iş gayet güzel yapılabiliyormuş demekki...hem bizim içinde zamandan tasarruf olmuş oluyor. çok teşekkür eder. bu tarz incelemelerinizin debvamını dilerim.

• HAY REKLAMINIZA BE SON SES. KAÇ AYDIR AYNI ŞEYİ DİYORUZ KISIN ŞUNUN SESİNİ YA.

• metali ucundan koklatmışlar sadece.

m7 ve m8 gibi ful metal olmalı.
  • z3 c nin yanında oyuncak gibi üstelik aynı fiyat.

• Bu telefonun bataryasına telefonu kullanmadan önce laf atanlardan olmayın pişman olursunuz valla :D pilin sayısal değeri başta kuşku oluştursa da gerçekten süper bir performans sağlıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Şu anda Alpha Z3C'den daha pahalı olmasına rağmen inanın dostlar Z3C ne kadar satacaksa en az 10 katı satar Alpha.
    İnsanlar aldıkları ürünü kalitesine f/p dengesine göre almaz.
    Daha doğrusu bu kriteri gözeten çok çok az bir kesim var.
    Samsung ve Apple marka en dandiğini yapsa yine de Lg'den, Sony'den, Htc'den onlarca kat daha fazla satarlar.
    İnsanlar marka satın alıyor sadece.
    Bunun da en bariz örneğini ihtiyacı olmayanı alan ve her zaman " en yenisi bende " mantığıyla alış veriş yapan Apple ve Samsung sahipleri gösteriyor.

Türkiyedeki operatörlerde samsung telefonlar peşin fiyatına taksitle faturaya ek alınabiliyorken sony telefonlar da baya bir fark alınıyor.
  • crazy_007 kullanıcısına yanıt
    Mesajımın neresinde TÜRKİYE kelimesi var anlamadım.
    Ben bütün dünyayı kastettim zira sadece ülkemiz Abd'de bir eyalet kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.