|
Bildirim
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
TIPKI Galaxy NOTE7 lerin ilkinde inkar edilmesi gibi sonrasında aynı cihazları hiç değiştirilmeden yine değiştirmesi ile yine yine yine patlamaların devam etmesi yaralananlar uçaklarda vs ayyuka çıkmasıyla anca anca anca toplatıp satışı yasaklanması ile sonuçlanan uzun bir süreç gibi .. TIPKI ... TIPATIP ... Yanlış anlaşılmasın Samsung'a karşı çıkmıyorum. YAPICI ELEŞTİRİ sadece ... |
Sorun yaşayanlar mı ? Koşulsuz toplanması gerekirdi. Şimdi Türkiye gibi tüketici bilinci zayıf . Kulaklık deforme olursa soyulursa kaplaması veya yumuşak kısımları yırtılması kolayca, kulaklık kutusundki yuvalarına tam oturmaması vesaire filan kendi hatası sanacak veya hiç oralı olmayacak zavallım ve servise mi gidecek ? Samsung gidilmeyeceğini veya gidilse de az olacağını bildiği için böyle karar almış gibi ... |
|
Online almışsınızdır o yüzden bekleyin derim. Ama kulaklıklar da iade edilebiliyor mu bilmiyorum. Hijyen meselesi diye..... Gerçi Amerika da değişim cihazlarında Samsung kulaklıkları için de var ... Değişim bence bu sefer seri kısa olabilir sorunu biliyorlar . |
amazondan veya hepsiburadadan alıp da ürünü kargoya verilmiş olan kimse var mı? ben amazon.tr'den almıştım halen pazartesi teslim gözüküyor ama henüz kargoya verilmedi. |
bende; airpods pro 2, soundcore liberty 4 ve edifier neobuds pro olmasına rağmen denemek için almıştım.. ben de pazartesiye kadar bekleyip iptal etmeyi düşünüyorum. benim anlamadığım bu cihazı test eden youtube kanallarının çoğunda nasıl bu sorunlar fark edilemedi.. kimse kulaklık ucunu bile değiştirmeyi denemedi mi anlamadım.. |
Amazon da bence erteleyecektir kaçarı yok toplatılıyor... |
|
beni ikna ettin, aklın yolu bir, ben de iptal ettim amazondan. |
ön sipariş verip de kargolanan kimse var mı? |