Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung galaxy buds pro 2(Mediamarkt garantili)(Temiz)(Son fiyat) Satın Al 23 Kasım 2022 14:01 1 1 Samsung galaxy buds pro 2(Mediamarkt garantili)(Temiz)(Son fiyat) MerhabaSamsung Galaxy Buds Pro 2 bluetooth kulaklığı satıyorum. İkinci eldir totalde 4 kere şarj oldu. Çok beğendim ama bütçemi fazlalaştırıp kablolu bir kulaklık almak istiyorum. Yoksa tonal ses dengesi teknik olarak sesi verme kapasitesi çok iyi. Bu arada ses kalitesi kablolu kulaklıklar ile yarışır o derece iyi. Mikrofon kalitesi de orta seviyede. Çok temiz durumda herhangi bir sıkıntısı yok.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 300 Küsür Oyunlu Steam Hesabı Xbox one [SATILDI] Hifiman re0(Satıldı)-Hifiman re272(2000tl)-Sony MDR EX1000(SATILDI) [SATILDI] Sennheiser hd565 Ovation(Sennheiser hd600 ile benzer ses)