Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya, neyse saglik olsun her guzelin bir kusur vardir .Bir de suan 6.0.1 yuklu baksa guncelleme alacak mi acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin Rom'u güncelleme alalı baya oldu. Noutgat ı. Bizde bekliyoruz 7 yi ama ne hikmetse gelmiyor. Bugünde gelmemiş kontrol etmekten yoruldum bende :))
  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sagolasin

• Beyler samsung hong kong güncellemeyi ertelemiş. 2018 1.Çeyrekte yayınlamayı hedefliyoruz diyorlar. Teli garantiye gönderdim ekran değişti geldi. Telefonu tam olarak kurmadım bile 7 gelsin odinle temiz kurulum yapıp iyice kurarım demiştim ama belli ki beklemeyle bitmeyecek bu iş. En iyisi telefonu kurmak gelince müsait bir zamanda temiz kurulumla yaparım.
  • böyle olacağı belliydi zaten. Nerdeyse bütün C modelleri 7 ye geçerken. Biz bekliyoruz. Ne güncellemeymiş yaa
  • şimdi bende görüştüm. 2018 den falan bahseden yok. Şuan için onaylanmadı belli değil diyorlar. anlaması zor
  • Bence ROM'da sorun var çözmeden vermeyecekler. Çözemezlerse yine vermeyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plf

Bence ROM'da sorun var çözmeden vermeyecekler. Çözemezlerse yine vermeyecekler.

Oyle birsey olmaz verecekler 7.0 3 uptade almis sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 7.1.1 gelmezse 7.0 a yükseltmeyi düşünmüyorum

Tlf böyle gayet iyi

5.0.1 yüklü S4 var halâ gayet düzgün çalışıyor, marketten inmeyen ve güncellenmeyen hiç bir uygulama yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

Ben 7.1.1 gelmezse 7.0 a yükseltmeyi düşünmüyorum

Tlf böyle gayet iyi

5.0.1 yüklü S4 var halâ gayet düzgün çalışıyor, marketten inmeyen ve güncellenmeyen hiç bir uygulama yok

Ha 7.0 ha 7.1.1 fark yok ki zaten nougatın son sürümü 7.1.2'dir. Söylediğiniz gibi uygulama desteği açısında android 5.0 lolipop bile yeterlidir 5.0.1 olmuş 5.1.1 olmuş fark yok ara sürümlere takılmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asabi kullanıcısına yanıt
    0.1

0.2

1.1

1.2

Ler düzeltme ve hata giderilmeleri açısından daha düzgün çalışıyor

O açıdan dedim

Yoksa hiç güncelleme gelmesede 12 aydır kullanıyorum 24 ay daha kullanırım başına birşey gelmezse

• quote:

Orijinalden alıntı: plf

Bence ROM'da sorun var çözmeden vermeyecekler. Çözemezlerse yine vermeyecekler.

Bence sorun romda değil de, Samsung'un uluslararası sürüm kullanıcılarını takmamasından kaynaklanıyor. Yoksa Çin sürümü için çıkan bir romu İngilizce'ye uyarlama dışında nasıl bir zorluk olabilir ki?

Asıl sıkıntı şu, Samsung bu modeli Çin'deki yerli rakiplere karşı pazar payını arttırmak için uygun bir fiyatla piyasaya sürdü. 4,5 g frekans aralıkları bile bu telefonun sadece Çin için üretildiğini gösteriyor.

Fakat muhtemelen Samsung'un öngöremediği bir şey oldu. Çin piyasası için üretilen bu telefonu uygun fiyatı sebebiyle bir çok ithalatçı büyük miktarlarda satın alıp içine uluslararası romu (Hong Kong) yükleyip başka ülkelerde de satmaya başladı. Ve bu ithalatçılar aslında gittikleri ülkelerde de Samsung'un kendi dağıtım ağlarının ve resmi distribütörlerinin rakibi durumundalar. Bana göre Samsung böyle bir durumu baştan öngörmüş olsaydı belki uluslararası (Hong Kong) romunu hiç yayınlamazdı. Şimdi ise gönülsüz bir şekilde destek veriyor. Gönülsüz iş de bu kadar oluyor işte.

Bu arada güncelleme gelmese de sorun değil tarzında konuşan arkadaşlara da katılmıyorum. Sonuçta biz bu telefonu alırken her ne kadar resmi bir açıklama olmasa da Android 7 güncellemesini alacağını öngörerek aldık. Çünkü telefonun özellikleri fiyatıyla ters orantılı olarak üst düzeydi. Nitekim güncelleme çin romu için geldi de. Yani eski, özelikleri yetersiz bir telefona güncelleme almamak sorun olmayabilirdi, ama beklentilere ve özelliklere rağmen güncelleme alamamaktadır benim için sorun şahsen.

• aynen dediklerine katılıyorum hocam. Samsung Hong Kongla görüştüm öyle kaçamak cevaplar vermektelerki şaşırırsın. Tam bişe söyleyemiyorlar. Bu kadar zor mu dedim ingilizcesini yapmak çin romu çıkıyorda ne hikmetde hong kong sürümü 3 ay oldu çıkmıyor. Yok testde falanda filanda cevap veriyorlar. Çıkacakmı bari odamı kesin değil dedim. Samsung onayladıgı anda yükleriz kesin bişe diyemem diyor. Çok Şaşırtıcı. Bunun testle falan alakası yok. aynı telefon sadece çince...onda var bizde yok. Tuhaf Ötesi
  • Güncelleme ile daha kesin bilgi almak isteyenler Samsung mobile hong kong un facebook sayfasına yazarsa daha net bilgi alırlar. Sitesinde e mail yada canlı destek hep kaçamak cevap veriyorlar. Ben ilgilenirdim ama enim telefon yine garantilik oldu. Saolsun Ritzy servis ekranı değiştirmiş ama artık muadil ekran mı takmışlar yada başka birinden gelen ekranı mı takıp göndermişler anlamadım ama geri tuşu hafif dokunmayla basmıyor güç uygulamak gerekiyor birde ekranın sağ üst tarafını yapıştırmamışlar ekran dışarıda geziyor. Deltanın şikayetlerinden ötürü Ritzy servisli almıştım ama deltayı aratıyorlar. Bakalım 3.gönderişim bu sefer adam gibi yapılıp gelecek mi ? Tüketici hakem heyetiyle uğraştırmazlar inşallah
  • Bizden 10 ay sonra çıkan C5 Pro ile C7 Pro bile hong kong 7 güncellemesini aldı. Bizde ise hata 2018 1.çeyrek içinde diyorlar. Sonunda donanım desteklemiyor diyip vermezlerse şaşırmam artık
  • gerçekten anlamadım bende. Pro sürümlerini geçtim hadi neysede Çin sürümü bile aldı. Biri bunu cevaplasın. Biz neden alamıyoruz.
  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    Çok basit çin romlarında google servisleri yok :D
  • İşin bir diğer ilginç tarafıda. Rom sitesindeki forumda samsung bütün modelleri var C serisi yok... Ne yetim bi seri oldu bu C serisi. Halbuki Bir çok samsung telefonunuda ezip geçen bir donanımı var. Şans Olmayınca olmuyor demekki
  • C5 Pro ya dün akşam gelmiş android 7
    Cinle aynı anda almışlar
    Bence bize gelir bu yıl

• bekliyoruz bakalım. MECBUREN !
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.