Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmez bu güncelleme. Sıktı Artık Valla
  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme geldi şu anda indiriyorum 1114 mb civarı inş noughattır(Sonunda noughat geldi c5 e )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North10293 -- 19 Ocak 2018; 13:42:45 >
  • sammobile den baktım ama 7 değil sanırım. çünkü gözükmemekte.
  • Android 7 gelmiş otadan dağıtılıyor. Sammobileye de düşmesi zaman alabilir. C7 çok geç düşmüştü sammobileye.

• Evet Android 7 gelmiş Kurdum Yükledim Süper Ötesi. Çok Şükür Sonunda Geldi. Otadan Dağıtılıyor.
  • Knox kapandı. Secure folder ise android 7.0 olmasına rağmen hala uyumlu değil diyor. ille apk indirip kuracağız. C serisi öksüz evlat gibi bırakılıyor.
  • Arkadaşlar güncelleme gelmiş indiriyorum. İndiren arkadaşlar ilk izlenimlerini aktarırsa bizler için aydınlatıcı olabilir. Saygılar...

• Evet arkadaşlar, indirenler karşılaştıkları yeni durumlar ve izlenimlerini yazarlarsa çok iyi olur gerçekten. Ben de birazdan indiriyorum.

• Güncelleme tasarım olarak güzelleştirmiş .. Arama ekranı bildirim çubuğu kilit ekranı efsane olmuş

Pil hakkında yorum yapamayacağım

Kamera performansı üzüyor hala ama uygulaması daha da sadelesmis

• Arkadaşlar güncellemeyi yükledim. Görsel anlamda çok beğendim. Pil konusu şimdilik belirsiz. :)

• Ayarlar-Diğer Bağlantı Ayarları-VPN kısmında kullanımdaki vpn'in ayarlarındaki 'Her zaman açık vpn' seçeneği artık aktifleştirilebiliyor. Güncellemeden önce bu ayar vardı ancak seçenek sunmuyordu.

Yazılım bilgileri bölümünde Samsung Experience sürümü 8.1 ibaresi var. Bu Touchwiz arayüzünün yerine geçen arayüz diye biliyorum ama telefon hala arayüz olarak Touchwiz ismini kullanıyor. Bu kısmı henüz anlamadım.

Arayüz kullandığım Nova Launcher ile birlikte çok güzel olmuş. Kamera yazılımının kullanım özellikleri geliştirilmiş. Ses ayarlarına 'Ayrı Uygulama Sesi' başlığı altında ilginç olabilecek özelleştirilebilirliği artıran bir özellik gelmiş.

Ses kalitesi ve efektler kısmındaki 'Adapt Sound' kısmı yeni seçenekler ile güncellenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 19 Ocak 2018; 22:34:24 >
  • Ben de az önce yükledim. Görsel olarak benim de çok hoşuma gitti. Ekranda bölünebilir uygulama sayısı çok artmış. Önceki sürümde sadece bir kaç uygulama bölünebiliyordu ama şimdi çoğu uygulamaya bu özellik gelmiş. iGO navigasyon uygulaması bile bölünebiliyor. Bu harika bir şey. (Bu arada bölünebilir uygulamalarla ilgili ekrana çıkan ip uçlarını tekrar nasıl görebiliriz, bunun bir yolu var mı acaba?)

Not: Bir düzeltme yapayım. Atama ekranının hiç sevmedim. Önce ara düğmesine bastığımda favori kişilerin ekranın üstünde büyük kareler içinde gelirdi ki daha kolay bir şekilde aranırdı. Şimdi sadece dikey liste halinde verilmiş. Değiştirmek de mümkün değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur42 -- 19 Ocak 2018; 23:42:23 >
  • Arkadaşlar aranızda bu cihazı kırılmaz camsız kulanan varmı herhangi bi çizilme durumu oldumu

• Evet ben aldığımdan beri kırılmaz cam kullanmıyorum. Herhangi bir çizilme falan yok. Bir iki defa yere düşürdüm, metal kısımda küçük aşınmalar oldu ama ekranda herhangi bir sorun yok.

• Son 4 aydır kılıfsız ve cam korumasız kullanıyorum en küçük bir çizilme bile yok. Cebimde telefon dışında başka birşey bulunmaz dikkatli kullanırım.
  • plf P kullanıcısına yanıt
    Bunu yazdığın çok iyi oldu bazıları aşırı hasas demiş. Bundan sonra camsız kullanırım

• Bende ilk 3 ay camsnz kullandım sonra cebimdeyken ekranda kılcal çizik oluştu. Kırılmaz camla ilgili çok sıkıntınız yoksa bence kullanın.
  • Ekranım cebimdeyken kırıldı .. sağdaki sensörle ekranı teğet geçen kırık var

• Sonunda güncelleme geldi... Boyutu: 1114,59MB sanıyorum nougat...

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.