Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende öncesinde pilde ısınmada yoktu. Demekki bir fabrika ayarlarına döndürme yapmak lazım herhalde? Ama düzeleceği meçhul gibi ondada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sammobile sitesinde sıraya alınmış görünüyor. Temiz kurulup yapmak isteyenler için iyi haber.
  • Odin ile temiz kurulumdan sonra telefonda belirgin bir hızlanma var. Menü geçişleri hızlandı. Dolphin Browserda takılma yaşıyordum şu an hiç bir sıkıntı kalmadı.
  • 7.0 kurduktan sonra yedeksiz WİPE yaptım birde kutudan çıktığı günden güzel oldu

13 aydır kullanıyorum sorunum yok
  • Güncelleme süper yaptı telefonu.. Hiç tahmin etmezdim güncelleme vereceklerini.

• Telefon arayıcıda özellikle gelen aramada önce zil çalıyor arayan bilgisi ekrana 2-3 saniye geç düşüyor...

• Arkadaşlar merhaba,

Bu güncellemeyi siz kendiniz mi kuruyorsunuz (root vs. işlemler ile) yoksa telefonun ayarlar menüsünden güncellemeleri kontrol et dediğimizde kendisi OTA ile kurmaya başlıyor mu?

Bunu soruyorum çünkü, benim telefonumda güncellemeleri denetle dediğimde zaten en güncel yazılımlar yüklü diyor.. Telefon bildiğiniz gibi ithalatçı garantili. HB den almıştım..

Ben bu güncellemeyi nasıl kurabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: good__luck

Arkadaşlar merhaba,

Bu güncellemeyi siz kendiniz mi kuruyorsunuz (root vs. işlemler ile) yoksa telefonun ayarlar menüsünden güncellemeleri kontrol et dediğimizde kendisi OTA ile kurmaya başlıyor mu?

Bunu soruyorum çünkü, benim telefonumda güncellemeleri denetle dediğimde zaten en güncel yazılımlar yüklü diyor.. Telefon bildiğiniz gibi ithalatçı garantili. HB den almıştım..

Güncel yazılım diyorsa telefonuna ithalatçı tarafından özelleştirilmiş rom atılmıştır. Odin ile yükleme işlemlerini biliyorsan sammobileden 7.0 hong kong sürümünü indirip atarsan telefonun hem 7.0 a yükselmiş olur hemde ilerde güvenlik güncellemesi gelirse otomatik olarak alabilirsin.

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bende hbden almıştım.Ama güncelleme otomatik geldi.
  • Arkadaşlar merhaba bu cihazla yani samsung c5 cihazımla dlna özelliği olan arçelik smart tv'ye görüntüyü yansıtabilirmiyim ne televizyonda nede nede samsung c5 cihazımda smartwiev veya emsali uygulama yok. yardımlarınızı rica ediyorum.
  • bufalo_32 B kullanıcısına yanıt
    smartview uygulamasını play store dan indirip kullanabilirsin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.smartviewad&hl=tr
  • Android 8 Oreo ne zaman gelir?

• burjuval B kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

Android 8 Oreo ne zaman gelir?

C5 pro ya gelecek ama C5 e gelmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: danies

quote:

Nasıl yav?

Burada telefonuna güncelleme geldiğini söyleyen arkadaşlar hep c5-pro mu kullanıyor?

Ben de normal c5 kullanıcısı biri olarak boşuna mı güncelleme bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: danies

quote:

Nasıl yav?

Burada telefonuna güncelleme geldiğini söyleyen arkadaşlar hep c5-pro mu kullanıyor?

Ben de normal c5 kullanıcısı biri olarak boşuna mı güncelleme bekliyorum

Burada bahsedilen android 7.0 dı. Ve geldi zaten sen almadıysan telefonunu kontrol et . Android 8.0 c5 proya gelecek gii görünüyor. Ama bizim ki almayacak.

• Bende OTA üzerinden güncelledim gayetde güzel oldu ama ODIN ile tekrar kurulum yapsam mı diye düşünüyorum. Sizce Nasıl olur. Yoksa böyle kullanmaya devam mı etmeliyim çok fark olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy_Conway

Bende OTA üzerinden güncelledim gayetde güzel oldu ama ODIN ile tekrar kurulum yapsam mı diye düşünüyorum. Sizce Nasıl olur. Yoksa böyle kullanmaya devam mı etmeliyim çok fark olur mu ?

Bende telefonun ısınması ile takılma sorunlarını giderdi. Vaktin varsa odin ile romu at.

• herkese merhaba
    C5 sahibiyim. Eşime almıştım. Telefonu kullandıkça güzel bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Pil performansı muazzam, çok şaşırttı. Genel performans, ekran kalitesi ve kamera performansı da tatmin etti. Oyunlarda, uygulama içi gayet akıcı. Fiyatına göre çok iyi bir telefon. bir çok kişinin yaşadığı klavye vb. problemler hiç yaşamadık.

migrostan aldıgımız c5 modelinde sürekli File Explorer zararlı diye hata veriyordu. En son bu şekilde bir hata ile karşılaştık.

Ayrıca telefonun güncelleme bölümü devre dışı görünüyor. Güncellemeleri denetleyemiyoruz.

çözüm veya yorumlarınızı merakla bekliyorum.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacr1face -- 30 Ocak 2018; 15:9:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sacr1face

herkese merhaba
    C5 sahibiyim. Eşime almıştım. Telefonu kullandıkça güzel bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Pil performansı muazzam, çok şaşırttı. Genel performans, ekran kalitesi ve kamera performansı da tatmin etti. Oyunlarda, uygulama içi gayet akıcı. Fiyatına göre çok iyi bir telefon. bir çok kişinin yaşadığı klavye vb. problemler hiç yaşamadık.

migrostan aldıgımız c5 modelinde sürekli File Explorer zararlı diye hata veriyordu. En son bu şekilde bir hata ile karşılaştık.

Ayrıca telefonun güncelleme bölümü devre dışı görünüyor. Güncellemeleri denetleyemiyoruz.

çözüm veya yorumlarınızı merakla bekliyorum.

iyi forumlar.

Güncelleme menüsü devre dışı görünüyorsa ithalatçı firma özelleştirilmiş rom atmıştır. Odin ile rom atma işlemleri hakkında fikrin varsa sammobile sitesinden SM-C5000 Hong Kong 7.0 romunu indirip atarsan android 7.0 a geçmiş olur ve ilerde gelecek güncellemeleride otomatik olarak alabilirsin. File explorer ise sen yüklemediysen özelleştirilmiş rom ile gelmiştir. Samsungun resmi romunda böyle bir uygulama yok. Odin iel 7.0 a yükseltirsen böyle bir hata almazsın.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.