Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim yüklediğiniz bir uygulama değil. Odin daha önce kullanmadım ama rehberlere bakarak deneyebilirim.

Ayrıca belirttiğiniz rom yuklendiginde telefona artıları haricinde herhangi bir eksisi olucakmıdır. Türkçe dil vb. Konularda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacr1face

Bizim yüklediğiniz bir uygulama değil. Odin daha önce kullanmadım ama rehberlere bakarak deneyebilirim.

Ayrıca belirttiğiniz rom yuklendiginde telefona artıları haricinde herhangi bir eksisi olucakmıdır. Türkçe dil vb. Konularda.

Yüklerken Hong kong romunu indirip yüklemeye dikkat et. Çin romunda google play servisleri ve Türkçe dil yok. Hong Kong romu ise Türkçe ve hiçbir sıkıntısı yok. Android 7.0 ile daha modern bir görünümü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacr1face

Rom yüklerken frp lock hatası almamak istiyorsan romu atmadan önce telefonu menüden sıfırlayıp gmoogle hesapsız bir şekilde download moda geçersen sıkıntı yaşamazsın.
  • Galaxy C5 Nougat 7.0 Hong Kong orjinal rom İNDİR

Kaynak:

https://samsung-firmware.org/tr/download/Galaxy__C5__/2d23/TGY/C5000ZHU1BRA1/C5000ZZH1BRA1/

(Ücretiz Üyelik* Yavaş Hız İndir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    ikincielmobi.com da sıfır satışları uygun fiyata satılıyor C5 ve C5 Prolar
  • Arkadaşlar annemdeki c5 güncelleme almış ve yüklenmiş, şimdi birini arayacağı zaman ismin üzerine tıklayınca alta küçük seçenekler çıkıyor oradan arama yapılıyor. Bu hangi güncelleme sonucu böyle olmuş, android 7 olunca mı böyle olmuş acaba. Düzeltme şansı varmı?

• merhaba dün telefona otomatik güncelleme gelmişti, yükledim ama yüklemez olaydım. telefonu guncellemeden sonra sifirladigim halde performans sorunu var ve en önemlisi hızlı şarj olmuyor .ne yapmam gerekir

• Aşırı Zeki Adam kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende hızlı şarj olayı sorun olmadı ama şarj çabuk bitmeye başladı aynı zamanda chromda bile dolanırken telefon hissedilir bir şekilde ısınıyor. Galiba yazılımı birde odin ile yüklemek gerekecek gibi. Onun içinde zamanım yok malesef.

• Samsung C5 Nought için TWRP ve Root çalışmakta.Ayrıntılı kurulum bu videoda:

https://youtu.be/t_PvSxLE4-8

• Merhaba arkadaşlar

Dün gece c5000 telefonuma hong-kong romunu odin ile yükledim. Fakat simdi telefonum sms gondermiyor, tuş tonları çalışmıyor. Vodafone abonesiyim. Romu yüklerken sadece ap dosyasını ekledim diğerlerini boş geçtim. Acaba o yüzden mi oldu?

Telefon on aylık ve migrostan alınma. BTK da full kayıtlı. Ilk aldığım da da bu sorun vardı ama resetleyerek çözmüştüm.bu sefer hiç bir reset tarzı düzeltmedi.

C5000 romunu android 7.0 yapabilen arkadaşlar yardımcı olabilirler ise sevinirim. Moralim çok bozuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oykucan

Merhaba arkadaşlar

Dün gece c5000 telefonuma hong-kong romunu odin ile yükledim. Fakat simdi telefonum sms gondermiyor, tuş tonları çalışmıyor. Vodafone abonesiyim. Romu yüklerken sadece ap dosyasını ekledim diğerlerini boş geçtim. Acaba o yüzden mi oldu?

Telefon on aylık ve migrostan alınma. BTK da full kayıtlı. Ilk aldığım da da bu sorun vardı ama resetleyerek çözmüştüm.bu sefer hiç bir reset tarzı düzeltmedi.

C5000 romunu android 7.0 yapabilen arkadaşlar yardımcı olabilirler ise sevinirim. Moralim çok bozuldu.

Odin ile yükleme yaparken 4 parçayıda yüklemen gerekiyor. Romda çift csc çıkacak. Home csc olan verilerini silmez.Csc ile atarsan telefonunda hiçbir şey kalmaz. Yeni almış gibi olur.

• Aşırı Zeki Adam kullanıcısına yanıt
    *#0228#

QUICK START

iki kere yap kapat aç tekrar yap

şarja tak

• enermax600 E kullanıcısına yanıt
    Evet, Android 7 güncellemesi ile bu şekilde oldu. Ben de bunun bir çözümünü, eski haline geri almanın yolunu aradım ama yok anladığım kadarıyla. Eğer siz bir çözüm bulursanız bana da yazın lütfen.

• Teşekkürler. Romadaki dört parçayı da atınca sorun çözüldü. Sadece home u yüklemeden.

• arkadaşlar hong kong orjinal 7.0.1 güncellemesini sam mobile dan bi türlü indiremedim , sağlam link varsa atar mısınz ? .
    telefondan otomatik güncelleme ile yükledim ama aşırı ısınıyor . hearthstone 1 oyunda ısında yüzünden kapanır hale geldi .
    başka ısınma sorunu yaşayan var mı .?
  • Isınma sorunu bende de var. Acaba sevgili arkadaşlarımızdan biri odin ile yüklemeyi detaylı anlatabilir mi buradan? ben biraz baktım ama 4 parça csc home yüklenmeyecek felan deniyor. Valla hiç birşey anlamadım. İnşallah odinle yüklemeden sonra ısınma sorunu çözülür..

• Odin ile yükleme adımları

Öncelikle telefonlarımızda FRP LOCK diye bir güvenlik sistemi var. Google hesabına bağlı iken rom atma işlemlerini kabul etmez. Bunu kapatmak için 2 seçenek var. Ya telefonu fabrika ayarlarına sıfırlarsınız kurulum ekranı geldiğinde kurulum işlemlerine başlamadan telefonu kapatıp download moda geçersiniz ya da geliştirici seçeneklerden oem ile kilit açma seçeneğini aktif ederek FRP LOCK off konumuna getirilebilir. Telefonu download moda almak için kapalı iken ses kısma ve home tuşuna basılı tutarken güç düğmesi ile açmanız gerekiyor. Ekran gelince ses açma tuşuna basarak download moda geçebilirsiniz. Sol üstte FRP LOCK kısmına bakarak off durumunda olduğunu doğrulamanız gerekiyor. Bundan Sonra indirdiğiniz rom dosyasında 5 parça dosya çıkacak.

Odini açarak bu dosyaları ekleyeceksiniz. Home Csc ve Csc olarak 2 Csc klasörde bulunuyor. Home Csc yi kullanırsanız telefondaki verileri silmeden rom atar. Csc yi kullanırsanız telefonunuz tamamiyle sıfırlanır.

Dosyalar eklendikten sonra yapmanız gereken telefonu bilgisayara bağlamak. Sol üstte COM ile yazan mavi yer geldiyse telefonunuz bağlanmış demektir. Bunda sonra tek yapmanız gereken start a basıp yüklemenin tamamlanmasını beklemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danies -- 5 Şubat 2018; 11:6:31 >

• danies D kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah razı olsun senden. Benim bir kaç sorum olacak.

- Ben telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra ekrana dil seçeneği kısmı geldiğinde o aşamada mı kapatıp download moda alacağım?

- Download moda almadan odine dosyaları ekleyeceğim sanırsam?

- Odin rom u attıltan sonra tekrar başlarken mi telefonun pc ile bağlantısını keseyim?

- 7.0 dan sonra acaip hızlı bir şekilde telefonun şarjı bitmeye başladı ve ısınma sorunu hissedilir şekilde var. Sizce bu sorunlar hallolur mu odinden sonra?

• quote:

Orijinalden alıntı: myigitoguz

Hocam Allah razı olsun senden. Benim bir kaç sorum olacak.

- Ben telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra ekrana dil seçeneği kısmı geldiğinde o aşamada mı kapatıp download moda alacağım?

- Download moda almadan odine dosyaları ekleyeceğim sanırsam?

- Odin rom u attıltan sonra tekrar başlarken mi telefonun pc ile bağlantısını keseyim?

- 7.0 dan sonra acaip hızlı bir şekilde telefonun şarjı bitmeye başladı ve ısınma sorunu hissedilir şekilde var. Sizce bu sorunlar hallolur mu odinden sonra?

Evet dil ekranı gelince kapatman gerekli. Dosya ekleme zamanı farketmez ama telefonu pc ye bağlamadan ekleyerek yapıyorum. Telefonu pc ye bağlamadan önce telefonu download moda almalısın. telefon yeniden başlarken bağlantıyı kesebilirsin. Bende ısınma ve anlık takılma sorunları vardı ve 2 side giderildi.

• danies D kullanıcısına yanıt
    Peki hocam başka sitelerde ayrıca samsung usb driverda yükleyin demişler. Gerekli birşey mi peki?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.